Home » Dit is het gezicht achter de Big Brother stem

Dit is het gezicht achter de Big Brother stem

Door BigBrotherNederland

De stem van Big Brother is 100 dagen lang onbekend geweest. Inmiddels is duidelijk wie de stem van Big Brother precies was. Honderd dagen lang was Jeroen Medaer de stem in het realityprogramma zo is in het Belgische nieuwsblad te lezen.

Jeroen Medaer is 43 jaar en mocht honderd dagen de stem van Big Brother vertolken. “We hebben mijn identiteit niet expres geheim gehouden. Het leek ons gewoon leuker om er geen gezicht op te kleven en het mysterie te bewaren. Het programma draaide niet om mij. Big Brother is niemand. Het is een huis, een instituut, een experiment” vertelt Jeroen. Voor de bewoners van Big Brother was het vooral een stem. “Het was een uitdaging om de juiste stem te vinden gaat Jeroen verder. “Er ging een hele casting aan vooraf. Het moest niet enkel een stem zijn die zowel door een Vlaams als Nederlands publiek gemaakt zou worden. Ze wilden er een echt personage van maken”. In het begin spraken we over een vriendelijke psychopaat maar dat is er toch wat uitgegaan. Big Brother bepaald de regels maar doet dat met respect voor het huis en de bewoners. De hele productie leefde mee met de kandidaten. Als Julie haar kinderen miste, of Jill ziek werd. Natuurlijk deed dat iets met me. Maar Big Brother heeft geen emoties”. Wat Jeroen bijzondere momenten vond tijdens de honderd dagen? “Ik vond het heftig toen ik Theo moest terechtwijzen. Het was ook hard toen de drie bewoners vertrokken. Maar daar tegenover staan veel leuke momenten. Zo was er een proef waarin de bewoners een code moesten ingeven als ik hun naam riep. Toen kon ik een hele dag met hen sollen voegt hij er lachend aan toe. Ik heb in zekere zin ook honderd dagen in dat huis gezeten. Er was maar één sem, en het grootste deel gebeurde live.” Big Brother stem Jeroen Medaer gaat zich nu verder richten op zijn productiehuis van luisterboeken.

Foto: Dirk Kerstens

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.6]

Ook interessant:

9 Reacties

Bianca willems 13 april 2021 - 13:45

Oooh wat leuk om hem een x te zien.
Nou dan hoop ik heel erg dat er nog een seizoen komt en dan mag deze stem mij vertellen wat ik wel en niet mag haha…….Ik wil zo graag mee doen dus FINGERS CROSS voor een nieuw seizoen

Beantwoord
Stephan 13 april 2021 - 13:55

Toch wel erg leuk om de persoon in kwestie te zien. Plus het verhaal van hoe hij dit zelf heeft ervaren.

Beantwoord
Sjoerd 13 april 2021 - 14:23

Dit heeft BB ook echt uitgestraald: “Big Brother bepaald de regels maar doet dat met respect voor het huis en de bewoners.”
Hulde voor hoe je (maar de hele productie) dit gedaan hebt.
Jullie mogen heel erg trots zijn op wat er is neergezet.
Nog even wat puntjes op de I voor een nieuw seizoen en dat kan het minstens net zo’n hit worden als het afgelopen seizoen.

Beantwoord
henny 13 april 2021 - 15:35

Grappig !

Beantwoord
Inge 18 april 2021 - 04:48

Ik ga zo hard duimen dat er een nieuw seizoen komt..ik mis het echt ha ha ha
Dus kom maar op met seizoen 2

Beantwoord
Inge 13 april 2021 - 18:49

Geweldig leuk
Je bedenkt van alles
En supriseee zo zie je maar weer
Leuk u te zien BB??

Beantwoord
jan?? 13 april 2021 - 21:58

heel leuk om dat noe te zien dank je wel het was heel geweldig hoop snel nieuw bb

Beantwoord
Conny 3 januari 2022 - 21:33

Ik mis deze steen nu al, de huidige vind ik vooralsnog helemaal niks. ?

Beantwoord
Conny 3 januari 2022 - 21:34

Oeps, stem natuurlijk. ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page