Home » Michel probeert Liese in zijn stemtactiek mee te krijgen ook Zoey, Thomas en Jill bespreken hun plannen

Michel probeert Liese in zijn stemtactiek mee te krijgen ook Zoey, Thomas en Jill bespreken hun plannen

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond in de sauna was er een overleg tussen Michel en Liese over de nominaties. Dit gesprek had hij met Liese. Michel legt uit dat stemmen op Thomas en Jill hoogstwaarschijnlijk betekent dat hij tegen één van hen waarschijnlijk genomineerd wordt. Om dat te voorkomen moeten ze eigenlijk niet op Thomas en Jill stemmen zegt hij maar op Matt en Zoey. Liese lijkt wat moeite te hebben dit te begrijpen. Dit omdat ze Zoey haar woord heeft gegeven niet op haar te stemmen. Michel probeert vervolgens zijn punt over te brengen. Liese begrijpt het maar wil het spel nog niet zo spelen. Ze voegt er aan toe dat ze eerst met Zoey wil gaan praten om aan haar te vragen niet op Michel te stemmen.

In de slaapkamer hebben Zoey, Thomas en Jill het over Mike. Het drietal komt tot de conclusie dat Mike alles bij elkaar liegt en dat hij niet te vertrouwen is. Eigenlijk zouden ze hem willen nomineren, maar dat kan niet omdat hij deze week huismeester is. Ze besluiten om het dan maar volgende week te doen. Ze hebben het er ook over of de aandacht die Mike aan Naomi geeft echt is. Ze komen ook hier tot de conclusie dat dit alleen manipulatie is. Mike zei gister, ik heb Naomi nu zover dat ze niet op me gaat stemmen vertelt Jill. Het drietal is bezig hoe ze dit alles in hun voordeel kunnen gebruiken. Zoey praat niet heel positief over Liese en Zoey, haar aanhang….

Beoordeel dit bericht:
[Total: 35 Average: 3.1]

Ook interessant:

5 Reacties

slaapverwekkend 20 februari 2021 - 14:33

ik vond het juist leuk om Jerrel te zien, nu hij weg is , is het gelijk weer saai aan het worden en niks spannends meer aan en kijken wordt meteen al minder

Beantwoord
gerard 20 februari 2021 - 15:13

Mensen kijken hij probeert het weer….de baas

Beantwoord
Roos 20 februari 2021 - 17:22

Liese mag Zoey niet vertrouwen want die is niet te vertrouwen.

Beantwoord
Inge 20 februari 2021 - 21:32

Ik zou liese en julie gaan stemmen gewoon een van die dames weghalen of liese en Michel
Word het stuk makkelijker
Dan de mannen maar later
Want die kunnen nog huismeester worden
Dus nu Mike huismeester

Tactiek spelen is nu handiger
Ik vertrouw Michel even niet meer
Kan aan mij liggen

Beantwoord
Chelly 22 februari 2021 - 13:31

Iedereen probeert zijn eigen hachje te redden.
Zo is het spel eenmaal.Mensen manipuleren in je voordeel
Heerlijk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page