Home » Patrick is in het Big Brother huis voor de allereerste keer opa geworden

Patrick is in het Big Brother huis voor de allereerste keer opa geworden

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, als iedereen zit heeft hij iets om te delen. Het is een speciaal bericht voor Patrick, hij is namelijk opa geworden! Op het beeldscherm worden foto’s van zijn nieuwe kleinzoon vertoont. Zijn kleinzoon heet Ivar en is gisteren geboren. De groep klapt en Patrick is emotioneel, het is ook nog eens zijn eerste kleinkind. Daarna volgen er felicitaties en Patrick gaat nog eens goed kijken bij de foto’s.  Het geluid gaat dan even uit en Big Brother zorgt voor een feestje, uit de voorraadkamer word een mand met beschuit en muisjes gehaald. Patrick krijgt ook een briefje die hij hardop voorleest. “Lieve Pat, van harte gefeliciteerd met geboorte van je allereerste kleinzoon Ivar. Wat zal hij blij zijn met zo’n leuke, sportieve en goedlachse opa zoals jij. Hij kan niet wachten om jou te ontmoeten. Maar gelukkig kan hij je al bewonderen op de televisie. Blijf zo doorgaan Pat. Jou kleinkind is nu al trots op zijn opa”. Daarna is het tijd om beschuit met muisjes te eten en te genieten van een glaasje champagne. Gefeliciteerd Patrick!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.5]

Ook interessant:

17 Reacties

Lars Verkuijlen 10 februari 2021 - 20:13

Geweldig nieuws

Beantwoord
Tamara 10 februari 2021 - 20:52

Een beter moment dan vandaag was er niet. Dit had de groep en zekers opa patje net even nodig. Opa patje gefeliciteerd

Beantwoord
jan 10 februari 2021 - 20:15

patrick van harte liefs uit nederland zoetermeer

Beantwoord
MaRiN 10 februari 2021 - 20:45

Van harte gefeliciteerd, lieve Pat…wat zal je trots zijn. En wat zal je nu ontzettend verlangen om je allereerste kleinkind, Ivar, in je armen te mogen nemen. Je hebt in ieder geval nu iets om lekker over te mijmeren, heerlijk! Ik hoop dat je Ivar heel snel zal zien(misschien heeft BB nog wel een verrassing voor jou in petto, af en toe een foto of zo zou leuk zijn. Helemaal als jij het tot en met de finale haalt.

Beantwoord
Anoniem 10 februari 2021 - 20:27

Wauw! Dan tóch nog gelukt om “in het Big Brother-huis opa te worden. Dat was zijn grote wens. Eerder wou hij niet vertrekken. Blij dat dit dan toch gelukt is. Misschien kan je donderdag je kleinzoon in je armen sluiten. Dikke proficiat!!

Beantwoord
Charlotte 10 februari 2021 - 20:33

Gefeliciteerd Patrick. Leuk nieuws.

Beantwoord
Richard 10 februari 2021 - 20:37

Leuk nieuws is belangrijk en fijn dat bb dit toch deeld ? gefeliciteerd met je kleinzoon patje

Beantwoord
yvonne 10 februari 2021 - 20:49

Gefeliciteer patrick,………

Beantwoord
M.G. 10 februari 2021 - 20:52

Gefeliciteerd Patrick met je kleinzoon.

Mat was net op tv bij Hart in aktie!
Moeder werd verrast met nieuwe oven en een taart gebakken met Rudolf.

Beantwoord
Marie Louise 10 februari 2021 - 20:57

Zag het gezin van Mat ik in hart in aktie. War een hecht gezin en wat hebben ze veel meegemaakt. En dan zegt die akelige Jerel dat hij zich erger aan Mat omdat hij zich inzet voor de groep. Mat je bent een topper. En Patrick gefeliciteerd met je kleinzoon.

Beantwoord
Cindy 10 februari 2021 - 20:53

Van harte en oprecht gefeliciteerd met de geboorte van je kleinzoontje Ivar opa patje ❤️?❤️

Beantwoord
Ronny 10 februari 2021 - 21:12

Big Brother zou beter die Jerrel buiten zetten met zijn ongehoort gedrag en niet mee helpen als hij een opdracht krijgt van Big Brother

Beantwoord
Natasja 10 februari 2021 - 21:40

Patrick van harte gefeliciteerd met je kleinzoontje Ivar groetjes uit Alkmaar.

Beantwoord
Vivian 11 februari 2021 - 06:48

Van harte gefeliciteerd metje kleinzoon

Beantwoord
Elsje 11 februari 2021 - 08:55

Het deed me denken aan mijn reacties toen ik in augustus hoorde en zag dat onze eerste kleinzoon er was . Ik was ook op mijn werk en lachte en huilde tegelijk . Ik weet hoe hij zich moet voelen maar het is een geweldig gevoel , Proficiat Pat . En als je nog geen roepnaam hebt voor je kleinzoon hier wat voorbeelden . Opi, bompi, papsie, bubba en er zijn er nog zoveel meer .

Beantwoord
René 11 februari 2021 - 10:21

Patrick van harte Gefeliciteerd met je aller liefste kleinzoon

Beantwoord
jan 11 februari 2021 - 21:23

tomas moet blijven

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page