Home » Er ontstaat commotie in de groep nadat Ariana en Ashley twee kistjes uit de wall hebben gekocht

Er ontstaat commotie in de groep nadat Ariana en Ashley twee kistjes uit de wall hebben gekocht

Door BigBrotherNederland

Na de power of nomination game die Tyron en Danny gewonnen hebben ontstaat er wat onrust in de groep. Ashley en Ariana hebben namelijk direct na het spel voor Big Brother coins twee kistjes met onbekende inhoud uit de wall gekocht. De twee zijn namelijk bang genomineerd te worden. Tom, Sonja en een paar andere bewoners zijn niet blij met deze actie. De groep wordt bij elkaar geroepen om de situatie eens te bespreken…

Sonja vraagt zodra de groep bij elkaar zit aan Ashley en Ariana waarom zij de kistjes hebben gekocht. Ashley laat weten dat de aanleiding van het spel een rol gespeeld heeft. En de situatie hoe het er nu voor staat. Ariana legt uit dat het voor haar extra spannend is om in Big Brother te zijn, omdat ik stotter. Ik had een wat mindere dag. Sonja vraagt aan haar of ze het gevoel heeft sneller op de nominatielijst te komen. Daar ben ik wel bang voor geeft Ariana toe. Tom laat op zijn beurt weten dat hij goed geluisterd heeft. Maar jullie hebben een kistje gepakt, die hebben er al lang gepraat. Wij hebben het er ook met elkaar over gehad (Sonja en zichzelf) En zij wilde ook een kistje maar hebben al een vrijstelling doelend op Lenie en Randy. Dus er zijn drie duo’s die een kistje willen en Alice wilde het eigenlijk pakken maar nog even laten sudderen. Wat hoop je wat er nu in zit, je zegt tegen mij dat er geen vrijstelling inzit. Ik heb gezegd er zit misschien iets positiefs in. En dan net snel die kistjes pakken, er zit iets tactisch in. Ik ben niet kwaad maar ik had het tegen de groep gezegd. Vind iedereen het goed en het even laten weten. Als iemand dat niet goed of oke vindt had je dan de discussie aan kunnen gaan.

Ja antwoordt Ashley maar er was de hele dag de kans. Wij dachten we wachten de situatie af. Op dit moment was voor ons het moment. Wij hebben het gekocht. Iedereen mag het doen en had het voor ons kunnen doen. Wij hebben daar samen goed overwogen. Maar dan gelijk twee vraagt Tom. Ja gaat Ashley verder, er zitten geen spelregels aan verbonden. Dat mogen we doen. Dat is het spel, het is heel hard. Je had misschien anders gehoopt. Dat had ik niet laat Tom weten. Ashley benadrukt dat iedereen met zijn eigen dingen binnenkomt. Wij hoeven niet met elkaar te overleggen of wij dit doen. Dit was onze keuze, het was ons spel. Tom benadrukt dat hij enkel en alleen probeert te lezen wat er gebeurt is. En wilde de gezamenlijke discussie hebben. Dit is ons spel en wij hebben het recht om dit te doen benadrukt Ashley en daarom doen we dit. Daarna wordt er nog lang en vaak door verschillende bewoners over de actie van Ariana en Ashley gesproken. Gaat dit gevolgen hebben voor de twee?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Ook interessant:

4 Reacties

Alex 16 januari 2024 - 17:18

Wie het eerst komt mag het kopen.

Beantwoord
Chelly 16 januari 2024 - 17:27

Kneuterigheid ten top
Het is een spel dat men speelt.Slimheid is een vereiste

Beantwoord
Rex 16 januari 2024 - 18:33

Tom is echt een kwal, hopelijk is hij snel weg, denkt dat hij de baas van het huis is.

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 18:52

Weer valse vrouwen!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page