Home » Er komt speciaal voor Tom een vliegtuigje over het Big Brother huis

Er komt speciaal voor Tom een vliegtuigje over het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De middag gaat na de nominatie uitslag van vandaag vrij rustig voorbij. Na de lunch gaan de meeste bewoners naar buiten en dan meld Big Brother. Alle bewoners, en in het bijzonder Tom, kom naar de tuin!

De bewoners gaan naar buiten en Big Brother laat weten dat ze naar boven moeten kijken. Naar de lucht en geniet. Tom kijkt verbaasd in het rond. Huh, what the f*ck? Dat kan toch niet, wat is er vandaag? Misschien wel een vliegtuigje zegt Ronahi. Van je zoontje misschien voegt Karen eraan toe. Tom weet echt niet wat er is vandaag. Dan komt het vliegtuigje over met een boodschap. Tom klapt en wachten totdat het vliegtuig dichterbij komt om de boodschap te lezen. Achter het vliegtuig hangt de boodschap: Tom. Uw fans staan achter u! Tom maakt een hartje in de lucht en de rest klapt. Dit zegt wel wat man zegt Ashley terwijl ze een klopje op zijn schouder geeft. Tom is nog altijd verbaasd dat dit hem overkomt. Hij krijgt knuffels van zijn medebewoners. Het vliegtuigje blijft ongeveer een half uurtje over het huis vliegen. Het zegt wel wat over je Tom roept Ashley. Je doet het super goed. Tom denkt wel te weten wie ermee  bezig zijn geweest. Het geeft je wel een boost merkt Karen op. Tom knikt zijn hoofd terwijl hij naar boven blijft kijken. Als het vliegtuig uiteindelijk weer weggaat zwaait hij het vliegtuig uit. De groep geeft nog een luid applaus.

Met Alice bespreekt hij de gebeurtenis. Ik weet het niet zegt Tom, zo plotseling. Je hebt genoeg fans die achter je staan antwoordt Alice. Ze willen laten weten dat je het goed doet. Misschien omdat ik ook heb laten weten dat ik niet zomaar iets koop uit de wall zegt Tom. Echt leuk dat ze dit hebben geregeld, dat geeft je echt een boost om door te gaan maar ook voor je fans die achter je staan. Ja schudt Tom blij met zijn hoofd.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

10 Reacties

Lili 15 februari 2024 - 14:20

GO Lieve Tom…geweldig voor je…

Beantwoord
anneke 15 februari 2024 - 15:31

Ik hoop dat Roddelhi nou eens een keer dr mond gaat houden, en hem met rust laat.
Ik vind dit zo geweldig voor Tom!

Beantwoord
Xxx 15 februari 2024 - 15:38

Haal in godnaam dat achterlijke mens bij doriana weg big brother
Ze heeft al vaak genoeg gezegt ashley ik trek hier mn grens en ze blijft drammen en domineren bah bah er uit met haar!!!!!

Beantwoord
Linda 15 februari 2024 - 15:59

Ashley nr 1 blijf nog maar tot het eind.

Beantwoord
Marc Croes 15 februari 2024 - 17:41

Ashley naar huis

Beantwoord
Alex 15 februari 2024 - 22:19

Wat hij uit de wall koopt zal weinig invloed hebben.

Beantwoord
Rex 15 februari 2024 - 22:38

Het wordt steeds origineler die vliegtuigjes

Beantwoord
Franky 16 februari 2024 - 12:31

Waarom word Asley steeds geviseerd??? Ze is een pak slimmer dan de 2 roddeltantes samen, die zouden eruit moeten i.p.v. Ashley!! Zet em op Ash, je gaat er niet uit, ik blijf op jou stemmen om erin te blijven, zonder jou hoeft het voor mij niet meer en laat ik BB voor wat het is. Ash is gewoon een TOPVROUW !!!!!!

Beantwoord
Lili 16 februari 2024 - 14:05

GO Asley…stem op haar …eindelijk iemand met lef Respect meid…

Beantwoord
Franky 16 februari 2024 - 15:37

@Lili : Zo denk ik er ook over, ASH MOET blijven en ze moeten meer respect voor haar hebben, ze veel verstandiger dan die 2 koeien samen die kunnen alleen maar roddelen en vooral constant zagen. BB zou daar iets moeten aan doen vindt ik. Heb gisteren de live uitgezet ik kon het gesprek tussen die 2 koeien samen met Ty & Randy echt niet meer aanhoren. ASH FOR THE WIN anders is het voor mij game over BB2024…….grote fan van Ash uit België

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page