Big Brother verteld Julie, Jill en Liese dat zij genomineerd zijn

Big Brother verteld Julie, Jill en Liese dat zij genomineerd zijn

Net nadat de tv uitzending afgelopen is waar bekend is geworden dat Julie, Jill en Liese genomineerd zijn laat Big Brother een geluidsignaal horen. Iedereen gaat in de woonkamer zitten en wacht wat er komen gaat. Het blijft lange tijd stil maar dan laat Big Brother weten dat de nominaties bekend zijn. De genomineerden zijn: Jill, Liese en Julie. Jill lacht en Julie vindt het een f*cking foto. Jullie hebben het mij niet gemakkelijk gemaakt zegt Nick. En bevestigd dat er vier bewoners genomineerd zijn, ik moest één naam zeggen. Maar ik vind het schoon hoe iedereen gestemd heeft, om iedereen een eerlijke kans te geven voegt hij eraan toe. Het is beter als je er met drie op staat als met twee. En ik moest iemand safen. Maar die berekening hadden jullie zelf ook al wel gemaakt, zeker. Ik zou het liefst alle vier redden maar dat mocht niet. Michel wenst alle drie de dames veel succes. Jullie gaan hem rocken en we gaan zien wat eruit gaat komen. Absoluut reageert Liese. Ze grapt tegen Jill dat ze haar altijd als sterke kandidaat had geselecteerd en nu alsnog tegen haar staat. We zullen het zien zegt Jill. En Julie wil er alles aan doen om de opdracht in de gameroom goed te volbrengen om mogelijk iets te kunnen zien. Liese en Julie vonden het geen verrassing, ze hadden het al berekend. Volgens Julie is het nu echt het spel. Ook Nick wenst de dames succes, veel plezier in de gameroom. Hopelijk krijgen jullie een mooie boodschap. Liese vindt het een rare gedachten dat dit mogelijk de laatste avond is in het huis. Jill en Liese bedenken ondertussen wat ze morgen aan gaan doen. Dan is het tijd voor een batterij wissel. In de slaapkamer spreekt Michel Julie nog aan. Hij zou graag willen dat ze positief blijft, je weet niet wat hier buiten speelt. Oke antwoordt Julie terwijl ze elkaar knuffelen. Dat ga ik ook niet doen benadrukt ze. Daarna zien we de bewoners zich klaarmaken om te gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 39 Average: 3.9]
Er zijn 43 reacties op dit artikel
 1. van Vliet at 22:44

  vind nu wel dat Jill naar huis moet ,ze is nu voor de derde of vierde keer genomineerd en dat is niet voor niets dus mensen stem op Julie en Liese om te blijven in het huis,dank u

  • Tygo at 08:55

   niet voor niets? Elke bewoner zegt dat ze nu wel hun maatjes moeten gaan nomineren omdat het niet anders kan en dat het puur voor het spel is, niet om hoe diegene is. En Jill overleeft al meerdere keren de nominaties dus wordt zij gezien als sterke kandidaat. Zij en Liese moeten blijven! Dat is een mooi duel voor finale.

  • Jan at 09:57

   Onzin Jill moet blijven. Ze wordt gewoon om tactische reden er steeds opgezet door de zelfde personen. Nu is het tijd dat het clubje er 1 voor 1 uit gestemd wordt. Dus stem op Jill…

   • Stephan at 10:37

    Dat klopt helemaal. Ik hoop dat Jill huismeester wordt zodat Michel genomineerd wordt en Jill dus automatisch in de finale staat.

  • Hans s at 15:12

   Jill is heel populair en daarom wordt ze erin gehouden door de kijkers , de bewoners zetten haar wel steeds op de nominatiebank maar heeft geen invloed en maar goed ook Jill is haar zelf en dat zien de kijkers ook en dat maak haar zo populair.

 2. BB kijker at 22:59

  Yes Arrogante Liese mag naar huis bij haar Soefken ? Nu laat ze haar ware aard zien Kan tegen geen opmerking Heeft lang genoeg het spel gespeeld en iedereen gemanipuleerd om er zelf zo lang mogelijk in te blijven

 3. Marc at 23:39

  Ik vindt dat jil moed blijven zij verdient dat en het wordt tijd dat jullie naar huis gaat naar haar kinderen die misen haar heel veel

 4. Anoniem at 06:55

  Wat mij opvalt is dat alles wel heel doorzichtig wordt. In het begin gooide de productie alleen maar belgen in het huis. Nu vliegen de Nederlanders uit en niemand steekt er een stokje voor. Ik krijg het idee dat alle Nederlanders gewoon een voor een eruit worden gestuurd en de bewoners opdracht krijgen om zo te stemmen. Want als er op de stream ook maar iets gezegd wordt over de productie gaan de microfoons dicht en weer ergens anders heen.

  Ik hoop van harte dat Julie eruit gaat. Ook om haar gedrag maar ook om Nederlanders er in te houden.

  • BBfan at 08:53

   Het is geen Nederland Belgie spel, het gaat om de mensen zelf daar, het gaat om de GUNfactor, diegene wint. NU gun ik het Liese en Jill en niet de mannen.

 5. Anoniem at 07:04

  Al om al vind ik het dan wel weer mooi om te zien dat de winnaar waarschijnlijk iemand is die BB vanaf begin af aan al meemaakt is. Naomi, Liese en Nick (een paar dagen later pas binnengekomen) zullen dan denk ik ook in de finale staan

 6. Roy at 07:14

  Ach het is toch logies dat Nick het spel zo zou spelen.
  Vanaf de eerste dag klopte het al niet wat hij deed. Maar hopelijk zit hij volgende week samen met Naomie op de exit stoel.

 7. Hans s at 07:44

  Ik heb op Jill gestemd om in het Big Brother huis te blijven maar Julie en Liese vind ik ook leuke dames , jammer dat Michel of Nick er niet bij zitten.

 8. BBfan at 08:51

  Julie eruit, en dan volgende week NIck of Michel eruit, hoop dat de meiden dan zo slim zijn om de mannen te nomineren. Voor hun zelf het beste.

   • Hans s at 15:18

    Daarom is het bij veel kijkers verkeert begrepen ze denken dat ze op de bewoner moet stemmen die eruit gaat daarom zat Jill op de nominatiebank vorige week.

 9. Sissi at 10:38

  Julie eruit. Want ze zit te huilen om der kinderen, als ze ze zo erg mist had ze die €15.000 moeten nemen en haar zoontje verassen voor de verjaardag…. Als ik mijn Kinderen zo erg mist had ik dat geld genomen. Maar ja….. Ze plakt nog vast aan Michel… Ook niet gezond vind ik, terwijl thuis haar vriend zit (zoals Julie zegt) broer zus relatie yeah right……!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *