Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan, Ashley heeft haar targets al bepaalt

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan, Ashley heeft haar targets al bepaalt

Door BigBrotherNederland

Na de terugkomst van Karen in het huis duurt het niet lang voordat Big Brother van zich laat horen. Iedereen moet verzamelen in de woonkamer. Zodra de bewoners zitten maakt Big Brother het nieuwe thema bekend via het tv scherm. Ook vertelt hij: deze week is winnen belangrijker dan ooit. Want wie op het eind van de week geen enkele challenge gewonnen heeft zit op de nominatiebank. Deze week is het winners week.

De groep klapt en Tyron zegt dat het deze week veel spelletjes gaan zijn. Ronahi vindt dat het nu tenminste eerlijk iets winnen is. Niet dat gunnen gedoe. Dat betekent dat er wel veel games gaan komen deze week merkt Ashley op. Positief vindt Tyron het. Hier moeten we het maar mee doen merkt Jimmy. Doriana neemt zich voor te strijden deze week. Tyron vindt het leuk klinken. Jimmy denkt dat dit precies is wat ze nodig hebben. Dit is gewoon hoe het hoort antwoordt Tyron. Ashley vindt het wel weer een wending.

Ashley en Karen gaan daarna hun koffers uitpakken. We moeten nu iets winnen he meid merkt Karen op. Ja antwoordt Ashley, deze week wordt er hard gevochten en hard ook. Je dacht toch zeker niet dat ik hier voor de lol nog een week langer zit voegt ze er sarcastisch aan toe. Karen lacht, Tom komt er ondertussen bij staan en zegt zachtjes tegen Ashley dat het positief is. Er is niks van hun plan gelukt. Totaal niks he. Alles tegen he. Je hebt gelijk zegt Ashley op haar beurt. Karma fluistert Tom. Ze  gaan er echt allemaal aan benadrukt Ashley. Op een manier die fair is antwoordt Tom, deze week is het niet nomineren dusseh. Iedereen moet gewoon vechten. Na deze week… Wat de bewoners alleen nog niet weten is dat er wel genomineerd gaat worden zoals in de live show al gezegd werd. Hoe gaat dat aflopen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

Alex 18 februari 2024 - 09:49

Ren je rot week.

Beantwoord
Tonny 18 februari 2024 - 09:50

Dat gezicht van doriana dat ashley niet weg hoefde fantasties nou gaan er koppen rollen zet hem op ashley en karin en Tom en jimmy en alice

Beantwoord
Gezina 18 februari 2024 - 09:51

Kom op Ashley pak het clubje aan. Gerechtigheid.

Beantwoord
Jose 18 februari 2024 - 11:32

Jammer dat ze niet zien hoe doortrapt dat klupje van Ashley is.

Beantwoord
Lili 18 februari 2024 - 11:33

Goooooooo Ashley,Karen, Tom,Glenn,en Alice de Golden 5….dit had dat groepje helemaal niet gehoopt…eigen schuld dikke bult…die koppen…
Ook spijtig voor Basiri….was ook een heerlijke jongen..

Beantwoord
Eduard 18 februari 2024 - 11:52

Geweldig dat je er nog bij bent Ashley!! En nou die bom in het huis gooien, ik kijk er naar uit!

Beantwoord
Gerard 18 februari 2024 - 12:04

Zag je de gezichten van Dorina, Ronahi, Tyron, Randy en Dilano deze stonden op huilen dat Ashley en Karen, Alice terug zijn …ze zijn erg bang geworden hun eigen plannetje is Zwaar Mislukt

Beantwoord
Ann 19 februari 2024 - 14:46

WAO ,big brother laat Ashley niet zomaar gaan, die hebben nodig voor het spel, nu de buurt ,dat de kwebbel groepje gehalveerd wordt!!
Zet hem op Ashley en Karin

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page