Home » De bewoners worden wakker met een horror meisje en Tobias vindt het moeilijk om Nouchine te vertrouwen

De bewoners worden wakker met een horror meisje en Tobias vindt het moeilijk om Nouchine te vertrouwen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is begonnen en de bewoners worden vanmorgen op een bijzondere manier gewekt. Ze worden gewekt met een meisje die een verhaaltje vertelt herkenbaar uit horror films. Good morning, hey, wake-up! Can you hear me? I see you, do you see me? Can you see me? I’m here! I’m in here. It’s me, I’m your nightmare. Hello? You will never sleep again! Don’t be scared, I just want to play a game… De bewoners worden lachend wakker en vragen zich af wat er komen gaat. Er word dan ook volop over gespeculeerd. Ook tijdens het ontbijt, zo verwachten de bewoners misschien wel een horror filmavond.

Wat later zien we Tobias en Grace praten over de onenigheid die afgelopen avond ontstond. Tobias denkt dat Salar weet dat hij kans maakt erop te komen. Ik heb niks tegen Nawel maar ik had gehoopt dat Nouchine niet klakkeloos zou volgen voegt hij eraan toe. Nu zie je wel dat er een front begint te vormen, met Nouchine, Leroy en Nawel. Als je daar nog eens Julio aan toevoegt krijg je wel kampen in het huis en ik denk dat die kampen er niet zouden zijn, of minder. Als Nawel niet zo’n grote vinger in de pap had gehad. Dat betekent niet dat ze perse weg moet maar ze is wel heel dominant daarin. En gisteren was dat tussen Leroy en Nouch maar ik zou het leuk vinden als Nouch wat meer… Grace vertelt daarna dat Nawel zei dat Nouch met Leroy moest gaan praten. Dat je niet zo moet gaan praten en toen zei ik, je moet niks, je moet luisteren naar je gevoel.  Je moet niet doen wat ik zeg of wat Nawel zeg.  Nouch is daar heel gevoelig voor, die volgt klakkeloos op reageert Tobias. Gisteren heb ik dat een klein beetje gemerkt antwoordt Grace. Nouchine lijkt of ze zichzelf aan het kwijtraken is. Ik heb gezegd, je bent een sterke vrouw, je bent een volwassen vrouw, je bent niet willekeurig hiervoor uitgekozen. Dat heb ik gezegd waar Nawel bij was. Ik denk dat Nawel dat niet vond. Ik heb gezegd, ik zie dat Kristof grote kans maakt en Kristof en Nawel die botsen. En Nouchine, ik zie jou wel maar Nawel niet, niet op de manier waarop ze aan het spelen is.

Als het volgens Nawel gaat, dat ze dan ineens Nouch en jou aan boord heeft. En dan worden we hier stuk voor stuk weggestemd gaat Tobias verder. Nee, daar moet je je echt niet druk om maken benadrukt Grace. Geloof me, ik ben niet achterlijk dom mens. Ik zie echt wel dingen. Daarom zei ik ook gelijk tegen Nouch, je moet niks.Ik vind het moeilijk om Nouch nu helemaal te vertrouwen geeft Tobias dan toe. Terwijl ik haar in het begin wel helemaal vertrouwde. Grace laat weten dat ze de enigste die ze echt vertrouwd jullie twee zijn (Tobias en Vera).  Ik ook zegt Tobias maar ook Salar en Kristof.  Ik mag Kristof heel erg graag reageert Grace. Maar ik weet dat hij heel close aan het worden is met Peter en over Peter heb ik mijn twijfels. Tobias geeft toe dat hij ook twijfels had over Peter. Maar ik heb gister gemerkt dat hij wel echt aan boord is bij Kristof en Salar. Hoe ik het nu zie, een beetje als outsider omdat ik flink wat gemist heb. Je hebt Kristof, Salar en Peter. Die 2, Kristof en Salar, vertrouwen mij volle bak en ik vertrouw hun ook. Daarnaast vertrouw ik jullie 100%. Grace vertelt dat ze van die drie maar één is die ze vertrouwt. Maar niet 100% en dat is Kristof. Vera mengt zich dan ook in het gesprek. De jongens hadden wel eens overleg, en dan zat ik daarbij, omdat ik met Dimi was. En nu is Dimi weg, en nu hoor ik niks meer. Daarom zitten we hier ook antwoordt Tobias. Want ze hebben me, niet direct maar laten weten dat ze behoefte hebben aan openheid van beide kanten naar jullie toe. En die hebben ze niet naar andere mensen. En daar hoeven jullie niks mee te doen, die keuze is aan jullie benadrukt hij. Vera vraagt Kristof en Salar. Ja zegt Tobias, als het aan hun ligt spelen we allemaal open kaart. Grace zegt dan dat ze gaat proberen met Salar te praten. Want hem vertrouw ik het minst. Dat komt oprecht omdat hij denkt dat jij hem gaat nomineren legt Tobias uit. En hij is bang dat Nouch daarin in meegaat omdat ze Nawel volgt en dat de rest volgt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 40 Average: 4.2]

Ook interessant:

20 Reacties

Driekus Chatelain 7 februari 2022 - 10:35

Zou het niet leuk zijn dat de kijkers gaan nomineren en dat de bewoners iemand weg stemmen?

Hel week toch 🙂

Beantwoord
Leona 7 februari 2022 - 10:46

Goed gesprek. Nawel eruit….

Beantwoord
john 7 februari 2022 - 10:46

Zoals ik al eerder vandaag opmerkte, nu ga je de echte karakters zien van bewoners die achterbaks zijn en van bewoners die zichzelf proberen te zijn wat door de achterbakse niet gehonoreerd wordt.
Nochine ,,,,blijf lachen want wij willen jouw lach niet missen en laat je nooit beïnvloeden in je spel dat je als een profi speelt.
Jij staat in de finale met Christof en kan het dan op gemak winnen, omdat geheel België en nederland achter jouw staat. Pas ook op voor nawel die een gemeen spel speelt en probeert jou uit te spelen voor haar voordeel en jou dan dumpt om met Salar verder te kunnen wat natuurlijk qua spel echt goed is.
Tobias de foodprocessor denkt dat hij mooi en belangrijk is, maar dat was ik al toen hij nog geboren moest worden dus vergeet hem maar omdat hij nooit de finale haalt met zijn vernederende quiz met Vera samen.

Beantwoord
Bonnie 7 februari 2022 - 10:51

Groot gelijk thobias nouchine is niet te vertrouwen…..

Beantwoord
john 7 februari 2022 - 11:16

Hier nog even een goede tip voor de oprechte spelers.

MENSEN DIE ACHTER JOU RUG OVER JOU PRATEN
STAAN PRECIES OP DE PLEK WAAR ZE HOREN TE STAAN, ACHTER JOU
LAAT ZE DAAR STAAN EN GA VERDER?

Beantwoord
Desi 8 februari 2022 - 08:13

mooi gezegd John, hoewel ik het verder niet altijd met je eens ben, maar dat mag. 😉

Beantwoord
Els 8 februari 2022 - 14:51

Waarom dat geschreeuw

Beantwoord
a.p 7 februari 2022 - 11:17

En weer na de zaterdag ligt nawel de hele dag op bed…snap niet waarom zij er niet uitgestemd is…komt zeker door haar tiktok volgers…gelukkig wordt ze woensdag weer genomineerd.

Beantwoord
jeroen 7 februari 2022 - 12:34

tobias is ook een scheinheilig mannetje hoor
hij stemt al weken met zijn groepje een voor een de andere slaapkamer leeg . kan er niet mee om er eindelijk iemand van zijn groepje is vertrokken

Beantwoord
anny 7 februari 2022 - 12:45

hij weet zelf niet dat hij met zijn groepje dimitri vera kristof salar al weken de nominaties afspreekt haha

Beantwoord
Els 7 februari 2022 - 13:00

Stoken stoken en stoken op en tegen elkaar, het wordt er allemaal niet leuker op zo

Beantwoord
Thea 7 februari 2022 - 13:13

Ik vond het spel gister avond leuk.
En fijn dat Vera zo vrolijk was.
Die red het wel zonder iemand die alleen voor zichzelf gaat.
En ja Nawel mag ook wel naar huis denk ze stookt zo

Beantwoord
Hela 7 februari 2022 - 14:47

Was heel leuk …beter midden in de nacht als wanneer de helft al wakker is en paar x zijn wezen plassen…..

Zet salar tobias nouchine en julio plotseling zoals vandaag appart in huis waar ze elkaar niet horen en dat voor een hele week kijken wat er zonder hun in huis gebeurd dat kunnen ze niet aan…!!! En laat salar tobias en nouchine en julio in t geheim opdrachten doen…

Beantwoord
Jongen 7 februari 2022 - 20:24

Och god kamer goud is weer aan het samenspannen is nooit anders geweest , tobias valt me echt tegen dat hij nu weer complotten wilt smeden , ik hoopte eindelijk eens dat iedereen met zijn eigen gevoel zou stemmen , de lol is er al weer af , mijn favoriet blijft nawel , topvrouw en sterk ja daarom willen de heren van haar af want de andere dames kunnen ze wel manipuleren maar tegen nawel kunnen ze niet op , weer een.mooi gesprek vanmiddag in de tuin tussen nawel en nouch , eindelijk weef wat diepgang want van de anderen zal het niet komen oppervlakkige bende bij elkaar

Beantwoord
john 8 februari 2022 - 11:26

Je ziet het goed, de sterkste spelers in huis zijn Nawel en Nouchine die samen een top amusement afleveren voor BB.
Het gouden trio Griezelfof,Tobias en Gracioso krijgen Nawel nooit uit het huis, wat ze ook wel bewezen heeft na 3 nominaties dus moeten ze nu achter de pinnekes van Peter aan en proberen hem te manipuleren.
Tobias en Gracioso nomineerden zich al gisteren als huizenhoge winnaar in hun gesprek op de bank.
Wat een belachelijke voorstelling gaven hiermee

Beantwoord
yvonne 7 februari 2022 - 20:32

nou zoon wekker zou ik ook niet fijn vinden ! !

Beantwoord
Lili 8 februari 2022 - 08:26

Wat is die tobias blind en ongelooflijk naïef..al weken zijn dat groepje Kristof, Peter, salar,dimitri en hij al het groepje geweest.Met aan kop die Kristof bovenaan .Wat zijn ze actief zeg..

Beantwoord
Els 8 februari 2022 - 14:53

Shin heeft zelf ook nare trekjes

Beantwoord
Carine 9 februari 2022 - 11:51

Weet niet of hier terecht kan maar ben op zoek naar het behang van de witte slaapkamer en kan het nergens vinden hopeloos verliefd op het papier .alvast bedankt

Beantwoord
Carina 9 februari 2022 - 12:53

Christopher er zeker uit dat is de grootste manipulator samen met salar en nu ook nog tobias er bij en die zal de vrouwen wel bespelen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page