Home » Doriana in tranen door de terugkomst van Karen

Doriana in tranen door de terugkomst van Karen

Door BigBrotherNederland

Vanavond is bekend geworden wie het huist moest verlaten, het doel was Ashley maar dat is niet gelukt. Na de live show duurt het niet lang voordat de draaideur flikkert en Karen het huis binnenstapt. Ashley vliegt Karen om de hals, de twee zijn erg blij. Wie minder blij zijn zijn voornamelijk Doriana, Ronahi, Randy, Tyron en Dilano kijken met een wat minder vrolijk gezicht. Doriana gaat naar buiten en gaat in de loungebank zitten.

Alice gaat als eerste een knuffel geven aan Doriana. Het is k*t snikt Doriana. Het is mijn schuld. Jij hebt niet alleen die keuze gemaakt schat benadrukt Alice. Jullie hebben een bewuste keuze gemaakt. Je wist dat iemand naar huis ging. Alles kan hier zo gek gaan. Ik speel het spel niet meer benadrukt Doriana met een snik. Het is klaar voor mij. Je moet je spel blijven spelen antwoordt Alice, dat is alles wat uitmaakt. Ronahi komt Doriana ook een knuffel geven. Ik ga het spel niet meer spelen herhaalt Doriana. Want ik snap het niet. We doen iets fout denk ik. Ik stop ermee. Ik snap het niet. Ik ga hem echt missen. Natuurlijk antwoordt Ronahi, iedereen gaat hem missen. Tom komt ook een knuffel geven en Doriana laat weten dat ze zich schuldig voelt. Dat is het spel zegt Tom, we moeten dat als groep scheiden. We zijn een groep. Je hoeft je niet schuldig te voelen. Ik voel mij gewoon schuldig herhaalt Doriana. Het was een vertrouwenspersoon voor mij, ik kon alles tegen hem vertellen en nu is hij weg. Hij had ook goede energie merkt Alice op. De kijkers vinden van niet blijkbaar antwoordt Doriana. Ik snap het niet. Ook Tyron lijkt niet blij, hoe dan jongen zucht hij tegen Randy.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 5]

Ook interessant:

20 Reacties

Elly 18 februari 2024 - 08:45

Wie n kuil graaft voor n ander….valt er zelf in, mag hopen dat je n flinke smak maakt…….bye bye graag tot nooit meer ziens

Beantwoord
Jose 18 februari 2024 - 08:51

De 2 Roddel tantes blijven er in.
De goede persoon eruit.
Er klopt iets niet

Beantwoord
joost 18 februari 2024 - 08:53

Wat lopen daar toch een bende negativisten rond in dat huis zeg. En… ze hebben er zélf voor gezorgd dat vier mensen op de bank moesten ….treurig.

Beantwoord
Gezina 18 februari 2024 - 08:54

Ja je eigen mensen weg sturen. Doriana en haar clubje zijn niet de mensen die de mensen buiten willen. Dat snapt dat clubje nog niet. Ashley speelt haar spel en meer niet. Ze is de enige eerlijke in het huis. Hoop echt dat zij de kan krijgt om haar spel te spelen.

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 08:59

Het is beter als iedereen kan nomineren, dan krijgt niemand de schuld.

Beantwoord
Hans S 18 februari 2024 - 09:00

De grootste en vervelendste vrouw zit nog steeds in dat huis Ashley , ik vind haar echt niks aan door haar kijk ik bijna geen sterams meer.

Beantwoord
LBJ 18 februari 2024 - 15:37

Hans, je snapt niks van het spel merk ik in je reacties. Ben eens eerlijk en ga personen die op vriendelijke en plezierige manier het spel spelen niet afzijken. Kijk naar de tactiek!

Beantwoord
Snijers linda 18 februari 2024 - 09:22

Ja ik vind het spijtig voor Basiri , maar het kon gebeuren dat hebben die hoofdzakelijk Doriana verkeerd ingeschat ze moet niet doen alsof , wanneer je iemand nomineerde zit de kans erin ,Basiri is het kind van hun rekening, sorry

Beantwoord
Gerard 18 februari 2024 - 11:51

Ja Tyron en Randy jullie systeem gaat gewoon niet ook jullie moeten uitkijken nu voor de schop stoel.
Met je zinnetje Hoe dan jongen Hoe dan…prachtig gewoon ze worden Bang.

Beantwoord
Adri 18 februari 2024 - 12:11

Karma is a bitch

Beantwoord
Lili 18 februari 2024 - 12:33

Heel dat clupje met Dylano hebben dat uitgedokterd…en nu hun beurt…

Beantwoord
Martin 18 februari 2024 - 13:01

Lekker voor je Doriana en Ronahi, dat ontplofte mooi in jullie eigen gezicht.

Beantwoord
Jose 18 februari 2024 - 20:10

Lbj Je hebt wel de goede bril op ??????

Beantwoord
Elly 18 februari 2024 - 21:46

@jose….LBJ ziet het heel goed !

Beantwoord
Elly 18 februari 2024 - 21:50

Hans S als je de streams niet of nauwelijks kijkt kan je ook geen goed oordeel vellen, de eerste week zag ik Ashley ook niet zitten en wilde haar zelfs weg hebben,mik ben nu van oordeel dat als zij er niet meer zou zijn alles als n plumpudding in elkaar zakt en er werkelijk niks meer aan zou zijn

Beantwoord
Alex 18 februari 2024 - 21:53

Onder de kijkers zijn er ook twee kampen: voor en tegen Ashley.

Beantwoord
Snijers linda 19 februari 2024 - 09:27

Ella je hebt gelijk zonder iets te doen brengt ze het huis in beweging , en dat andere groepje proberen alle theorieën uit om haar weg te krijgen maar het lukt niet , en natuurlijk probeert zij in de tegenaanval te gaan dat is toch normaal , en Doriana heeft niet het garhisma gelijk Asley dat maakt haar doen van komplotjes smeden nog erger ze kan niet zichzelf zijn dat zie je ze doet gewichtig en dat gaat de verkeerde kant uit , en dan Sabeau en Dylano dat zijn echt geen meer waarde in het spel ze maken de kijkers zenuwachtige er scheelt iets wat niet normaal is erg voor Sabeau maar ik denk dat ze hulp nodig heeft met haar spechologichse gedachten echt dat zit niet goed snap je

Beantwoord
Elly 19 februari 2024 - 10:10

@linda ….ondanks dat er n andere naam staat denk ik dat je op mijn bericht reageert, ik snap je ook helemaal in wat je zegt hoor en we zitten op 1 lijn soms is t moeilijk iets goedkoper te brengen, maar fijn dat jij snapte wat ik bedoel, natuurlijk heeft iedereen zijn of haar favoriet, maar ik denk echt dat sommige het zo zwart wit zien dat ze eigenlijk helemaal niet snappen waar t werkelijk om gaat, ook wat jij zegt over Sandau heb je gelijk in, van ene kant komt zij volwassen en alleswetend over en geeft ze raad aan andere bewoners maar van de andere kant, is t n heel onzeker angstig meisje wat zeker hulp nodig heeft, wel jammer want op zich is ze heel aardig en verdiend t niet zo jong al zoveel onzekerheden te hebben

Beantwoord
Snijers linda 19 februari 2024 - 13:14

Ja sorry ik bedoelde jou Elly , ja zo zie ik het ook ,nu weer hoe ze daar zaten ,het zal toch niet waar zijn dat die 2 gaan winnen ,en dan hun om de hals vliegen , jullie hebben het goed gedaan , dat vind ik nu zo achterbaks en Doriana wil niet op de bank met Asley dat wil toch wat zeggen , en als Dilano met Sabeau aan wandelen zijn moet ik het even afzetten want ik word er zenuwachtig van ,dat Dilano niet hoort dat ze ver gaat in haar uitleg niet normaal, is hij nu zelf ook zo ik weet het niet maar vind het heel labiel hun twee sorry

Beantwoord
Elly 19 februari 2024 - 15:46

@linda…jaaaa…had ik t toch goed ingeschat en geen sorry hoor, mijn iPad doet soms ook dingen die ik anders voor ogen had, nomproblem, ik denk dat Delano en en zijn nieuwe vriendinnetje wel goed bij elkaar passen, best veel ( domme ) overeenkomsten en ook ik wordt er trouwens kriegelig van als ik die twee samen hoor praten
Heb je t wel gezien vanmiddag toen Tom, Danny en Glen alle drie met n BH aan en n stuk haar van Ashley t huis door gingen, dacht dat ik stuk ging…hilarisch
Dat maakt t ook weer leuk naar te kijken, bij dat andere groepje zie ik dit soort lol ook niet, alleen maar roddels en zware gesprekken
Weet je wat van mij wel mag terug komen utopia…daar heb ik echt van genoten

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page