Home » Dilano vindt dat Ashley de boel aan het opstoken is

Dilano vindt dat Ashley de boel aan het opstoken is

Door BigBrotherNederland

Dilano en Sabeau hebben vrijstelling gewonnen tijdens de eerste winner games. De twee hebben inmiddels een vrijstelling pin op. Buiten praten Dilano, Sabeau, Ronahi, Randy en Doriana na over het spel. En dan voornamelijk hoe Ashley zich gedroeg.

Dilano vertelt omdat hij tegenover Ashley stond hij nog meer kracht kreeg om te winnen. Als ik misschien tegen jullie had gestaan had ik misschien wel gedacht f*ck it ook met mijn schouder blessure. Maar nu dacht ik nee, ik blijf. En dan die steken onder water van haar doelend op Ashley. Ashley zei al een aantal keren tegen Sabeau dat ze met armen krom stond. Dan denk ik wil je haar nou slecht laten voelen omdat ze heeft gewonnen of wat? Ze is hier gewoon alles aan het opstoken en zo voegt hij eraan toe. Ik hou daar niet zo van, zo van nu hebben wij gewonnen en moet ze Sabeau nog even slecht laten voelen. Je moet dat loslaten merkt Ronahi op, daarom lachte ik ook naar u. Dat dacht ik ook antwoordt Dilano maar ik merk het wel aan Sabeau. Ze kwam het aan mij vragen weet je wel. Volgens Ronahi heeft Ashley haar nou echt slecht laten voelen. Jullie mogen dat met trots dragen benadrukt Doriana. Dat heb ik ook gezegd tegen Sabeau gaat Dilano verder. Ik denk dat ze het wel kan loslaten maar ik denk wel kom op Ashley dat is niet nodig. Big Brother is letterlijk scheidsrechter, als jij je armen te krom doet lig je eruit klaar. Dus hoezo? Alles staat op camera. Dit soort opmerkingen zijn niet nodig. Volgens Ronahi had ze ook al een paar keer wat gezegd over de voeten. Niemand staat daar om vals te spelen. En Big Brother kan letterlijk alles laten zien. Maar ze heeft haar letterlijk slecht laten voelen. Dat zag ik ook.

Sabeau komt er dan bij staan en Ronahi zegt dat ze het met trots moet dragen. Omdat je het verdient hebt he. Een oor in ander oor uit. Ik weet het antwoordt Sabeau maar van de ene kant vind ik die opmerking wel een beetje zielig. Herkenbaar zegt Randy. Ik had ook kunnen zeggen van  take your loss gaat Sabeau verder en ga niet weer een snerende opmerking naar de groep gooien alsof ik dit niet eerlijk heb gewonnen. Om zo een bepaalde spanning te creëren. Dilano merkt op dat ze het beste er geen aandacht kan geven. Er staan overal camera’s he. Ashley was wel een klein motivatiepunt eindigt Sabeau met een lach.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

27 Reacties

Snijers linda 19 februari 2024 - 11:38

Heb je gezien hoe die 4 daar zaten ,het zal toch niet waar zijn zeker dat die dat gaan winnen , en als ze buiten komen hun rond de hals vliegen goed gedaan dat is pas 2 gezichten hebben ze waren weer blij ,hoe smerig Asley zegd gelijk het is dat iedereen het hoort

Beantwoord
anny 19 februari 2024 - 11:39

hij heeft 200% gelijk

Beantwoord
Johan 19 februari 2024 - 11:43

Mensen wordt nu wakker. Wat Ashley doet is misschien niet oké maar kijk nu het groepje bij elkaar zitten hun zelf schoon te praten, en dat meisje Sabeau heeft dat niet door. Ronahi, Doriana praten zoveel op haar in om aan hun kant te staan, wordt toch wakker en dan niet gesproken over elastieken boy. Dat meisje praat of ze heel veel mee gemaakt heeft in het leven, de wijsneus. Je komt nog maar net kijken. Speel het spel nu eens als individu en niet als blondjes want nu je de vrijstelling hebt wil iedereen vriendjes zijn

Beantwoord
Adri 19 februari 2024 - 11:48

Dilano, dat is dat toch sneakie ventje dat alles stiekem bekokstooft met Do, Ro, Sab, Ty, Ran en Jimmy?

Beantwoord
Ostyn luc 19 februari 2024 - 11:50

Nu denkt ashley dat ze nog altijd safe is door haar “fans”. Maar eenmaal er door haar, anderen naar huis moeten , zullen hun fans zich keren tegen dit dominant showelement. Loontje komt om zijn boontje, altijd geweest.

Beantwoord
Gezina 19 februari 2024 - 11:53

Sabeau denkt wel dat ze het is. Het is een kind en nog dom ook. Dilano denkt haar papa te zijn. Vreselijke mensen.

Beantwoord
Elly 19 februari 2024 - 11:59

och gutte gut…..Delano heeft vrijstelling gewonnen en durft ineens zijn mondje open te doen….valt verder niet op hoor….wat zijn t toch ook nog kindjes…zo kinderachtig dit gestook weer pfffff….

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 19 februari 2024 - 12:20

Eerst volgende nominatie Ashley EXIT.
In je gezicht heel aardig maar Ohh wee.

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 12:22

Wat een vies mannetje is dat…in de hele groep heeft hij totaal geen meerwaarde…is zo geslepen…staat echt alleen maar aan Rohani ’s groepje…sabeau …wat is dat toch met die meid…er is ook nog plezier in het leven…allemaal zo zwaar wat uit dat mondje komt…Dylano ook zo iemand…Rohani lijkt zijn moeder wel daar in dat spel…

Beantwoord
jeroen 19 februari 2024 - 12:23

degene die stookt is ashley niet dilano

Beantwoord
An 19 februari 2024 - 13:18

Stoken is wat ze doen in dat groepje, zielig hoor.
Plus dat handje van Ronahi de hele tijd onder haar gezicht, ze is zo gek van zichzelf 😝nou heel Nederland niet hoor 🤪

Beantwoord
Rvnzal 19 februari 2024 - 14:38

Hahaha iets met een pot en ketel. Wat een ventje zeg. Ontmaskerd is hij. En nu janken. Iedereen roddelt daar, maar ashley pakt ze tenminste aan. Neppe lui daar joh. Hoop dat ashley wint maar zal wel niet. Aan die populariteit poll te zien is ze wel t populairst. Maar ze wordt er door de helft vd groep wel elke week opgezet. Helaas. Als ze eruit is stop k wel met kijken

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 14:54

In de live heeft Asley het over hoe cool het voor Dylano is dat ze het spel hebben gewonnen…met zijn schouder…dus….

Beantwoord
MXX 19 februari 2024 - 15:24

Dilano is verliefd.. mooi stel samen!
Ashley heeft na het spel aangegeven het knap en cool te vinden dat Dilano het gehaald heeft ondanks zijn schouder. Go Ashley!

Beantwoord
Elly 19 februari 2024 - 15:34

@ Jeroen wakker worden…Ashley is de enige die rechtuit in iemands gezicht zegt wat ze te zeggen heeft…de rest verstopt zich en lopen dolken in iemands rug te steken

Beantwoord
Gerard 19 februari 2024 - 18:08

Ja bigbrother ze hebben echt fouten gemaakt Dilano had ze linkervoet op de grond Alice en Ashley hebben gelijk maar Ashley is dan de gebeete hond in hun ogen dus Bigbrother doe wat aan die fout….

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 22:10

Helemaal eens MMx…Ashley geweldig vrouw..Go meid met je hele gezellige groep…Hilarisch..we krijgen een spel maar de gezelligheid van haar groep…vandaag de drieling Ashley’s gezien gespeeld door Danny…Glenn en Tom…heerlijk. 😆😅🤣

Beantwoord
Alex 19 februari 2024 - 23:23

Sabeau had eerder ook een rare opmerking tegen Ashley dat ze niet alles vertelde omdat Ashley er gebruik van zou kunnen maken. (Later wordt dit misbruik genoemd.)

Beantwoord
Eduard 20 februari 2024 - 06:20

Als Ashley weg is is er niks meer aan! Schud de boel maar lekker op meid, er is maar 1 winnaar dat ben jij!! En dat gezever over dat roddelen daar zijn die 4 mee begonnen! Exit Doriana en Ronahi pfffff

Beantwoord
Elly 20 februari 2024 - 11:20

@eduard 100% mee eens !

Beantwoord
Jose 20 februari 2024 - 12:47

Tja jullie vinden haar geweldig.
Maar zolang zij erin zit kijk ik geen TV meer.
Een vreselijke grote mond vrouw
Zie net ze is nog maar 33 ik dacht 45

Beantwoord
Elly 20 februari 2024 - 15:28

@jose….ok dat is jouw mening…ik vind wel dat zolang jij dus geen tv en live kijkt je ook niet kan meepraten over t geheel want dan krijg je niks mee, je kan moeilijk afgaan op wat je in chatgroepen lees

Beantwoord
Elly 20 februari 2024 - 15:32

@alex heb jij haar n uurtje geleden ook bezig gezien…hoe ze bij iedereen @sley zwart zat te maken in heel de groep…..net n klein kind wat haar gelijk wil halen, iedereen miert wel over Ashley maar ik denk dat die sabeau veel gevaarlijker is….iig zeer bepalend voor de sfeer in de groep,,,of ze loopt te janken of ze loopt te roddelen maar verder is er geen geur of smaak aan….ze heeft wel Delano mee naar beneden getrokken heel jammer

Beantwoord
Alex 21 februari 2024 - 18:29

Nee, ik zit niet op Videoland. Ik kijk alleen tv en lees hier de berichten…

Beantwoord
Johan Nijp 20 februari 2024 - 15:42

Haha José ik verneem een jaloerse reactie. En fijn dat jij niet meer kijkt, nu ook geen commentaar leveren hé want je kijkt niet meer

Beantwoord
Bb 20 februari 2024 - 17:12

Ashley verschrikkelijk groot kind en roddelaar.
Eruit die dame en haar groepje ook.
Een grote baas en intimidator..

Beantwoord
Do 20 februari 2024 - 22:20

Oh ja @Gerard was dat zo? 🙃
Laat Big Brother er dan iets aan doen please, sowieso wordt die Dilano met de dag irritanter.
Go Ashley, Alice, Danny, Glenn, Tom en Karen, jullie zijn zo leuk!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page