Home » Sabeau en Dilano winnen vrijstelling tijdens de eerste winner games

Sabeau en Dilano winnen vrijstelling tijdens de eerste winner games

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken en als de bewoners aan het ontbijten zijn gaat er een geluidsignaal af. Big Brother neemt vervolgens het woord.

Bewoners, winners week betekent ook winners games. Alle duo’s spelen, jullie mogen je sportkleding aantrekken en je duo pin opspelden. Karen, jij mag heerlijk genieten van het lege huis. Ik zou zeggen, trek een flesje open want jij hebt een vrijstelling. De bewoners stoppen nog snel wat ontbijt naar binnen en gaan daarna sportkleding aantrekken, waar ze 5 minuten de tijd voor krijgen. Karen besluit alvast een deel op te ruimen en af te wassen. Niet lang daarna volgt er een livestream onderbreking.

Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Tyron en Ronahi balend in de concoon ruimte zitten. Hoe dan zucht Tyron. Jimmy komt even kijken en vraagt of het gaat. Ik liet die tyfus bal vallen antwoordt Tyron met een zucht. Ronahi is boos, ik kon dit halen zucht ze. Ik kan niet tegen mijn verlies. Uit het verhaal wordt duidelijk dat ze iets voor zich moesten houden waarop de bal lag en als de bal op de grond viel was het duo af. De prijs is hoog want er valt vrijstelling te winnen. Doriana hoopt dat Ashley en Alice vrijstelling winnen, ik wil niet tegen hun op het bord staan. De rest van hun medebewoners is nog aan het spelen. Ook Glenn, Danny, Tom en Jimmy hebben de opdracht niet gehaald. Ashley en Alice komen uiteindelijk ook terug, ze hebben het niet gehaald. Volgens Alice zijn ze echt lang door gegaan, zeker 25 minuten. Echt zonde zucht Ashley. Karen die niet hoefde te spelen zegt het volgende spel is voor jullie. De vrijstelling hadden we graag willen hebben merkt Ashley op maar het is nu ook een teken van doorzetten. Alice had nog graag door gestreden dan maar 2 tegen 1. We zaten op het randje zegt Ashley, hun hielden het ook bijna niet. Sabeau en Dilano zijn de uiteindelijke winnaars en hebben dus vrijstelling gewonnen. Danny feliciteert Dilano ondertussen. Ik ging echt kapot antwoordt Dilano. Ook Sabeau krijgt felicitaties. Niet lang daarna moeten Sabeau en Dilano naar de dagboekkamer komen voor hun vrijstelling pins…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.3]

Ook interessant:

13 Reacties

anny 19 februari 2024 - 10:51

Ashley laat haar beste kant weer zien omdat haar clubje niet gewonnen heeft. Hopelijk verliest ze elk spel

Beantwoord
Sylvia 19 februari 2024 - 10:52

Gefeliciteerd samen. Goed gestreden! Jammer weer van het negatieve commentaar door De Generaal!

Maar goed…next!

BB knows best!

Beantwoord
Gezina 19 februari 2024 - 11:04

Ongelooflijk dat ze gewonnen hebben. Ronahi bespeelt dat kind sabeau al. Ashley zegt het recht in je gezicht en Ronahi en Doriana achter je rug.

Beantwoord
Rex 19 februari 2024 - 11:29

Jammer, zie Dilano en dat meisje graag vertrekken.

Beantwoord
Lili 19 februari 2024 - 12:01

Ik zit juist naar de live te kijken…en ja hoor daar heb je ze weer terug.. het groepje….en die Dylano…hoor hem nu eens…wat staat die mond niet meer stil…hij heeft al van het begin in het huis een Tom syndroom…Jimmy komt eraan en zegt die Dylano letterlijk …zachter zachter… ik zou het er nu niet meer over hebben …en beginnen ze over natuurlijk iets anders.. Die Dylano doet met niets mee…maar hij en die Rohani … en die groep wat zijn dat voor mensen…wat een vies mannetje…en sabeau in wat voor wereld leeft die…nog zo jong…Tyron zat er niet bij…

Beantwoord
Snijers linda 19 februari 2024 - 12:04

Arme Dilano hij gaat zo telleurgesteld zijn als hij Tibeau haar echt gaat kennen , ze verteld hem niet dat ze de wereld gaat rondtrekken na het bb huis

Beantwoord
Sylvia 19 februari 2024 - 12:43

En dat weet je hoe? De camera is niet 24 uur op dit meisje en Dilano gericht!

Waar maak jij je druk om?

Laat die mensen toch eens met rust.

Altijd dat gepikt op hun door iedereen!

Onvolwassen gedrag ook hier! Is het niet op fb of Insta.
Niet te geloven zeg!

Beantwoord
Johan 19 februari 2024 - 12:35

Nee Anny, Ashley zegt het in hun gezicht maar dat klubje waar die kinderen altijd bij zitten, die proberen de zaak op te ruien zodat zij ook vrij blijven, zo achterbaks die hele club.

Beantwoord
Sylvia 19 februari 2024 - 13:14

Het is jammer dat Ashley zich zo laat kennen. Ze is nu de verliezer met de andere bewoners, op 2 na. Sabeau en Dilano waren nu het sterkst. Maar om dan weer die lullige opmerkingen te maken vanuit Ashley? Enorm kinderachtig en zo komen we er steeds meer achter dat ze een slechte verliezer is en zich totaal niet volwassen gedraagt.
Heel triest!

Beantwoord
Alex 19 februari 2024 - 23:15

Vreemd, van het eerste spel zijn de winnaars hier nog niet gemeld.

Beantwoord
Eduard 20 februari 2024 - 06:14

Ashley is de bom!! Speel die groep maar naar huis💪🏻

Beantwoord
Santje 20 februari 2024 - 23:00

Helemaal eens met Sylvia!
Helaas zitten er hier ook een paar kleuters met oogkleppen op die afgeven op iedereen behalve hun held Rapunzel alias Ashley! Zet die oogkleppen eens af en meet eens niet met 2 maten ofterwijl wees niet zo hypocriet.
Als je niet objectief kan zijn en enkel kan afgeven op de mensen die slimmer zijn dan een Ashley (die niet eens uit d’r hoofd 5×10 kan rekenen) ga je frustraties dan lekker in je dagboek opschrijven maar val ons er niet mee lastig! Dood vermoeiend om steeds maar van dezelfde mensen het zelfde gezemel te moeten lezen over een Ronahi of Doriana. En NEE dat zijn ook niet mijn favorieten want die heb ik namelijk niet dit seizoen. Het zijn allemaal stuk voor stuk egoisten die een ander niks gunnen, niemand uitgezonderd, hooguit een Alice, zij is nog wel oké.
Zo dat moest ik effe kwijt!

Beantwoord
Sylvia 21 februari 2024 - 15:15

@Santje..

Amen!! Eindelijk lees ik hier een volwassen tekst!
Want van de meeste krijg ik serieus rillingen.

Niet te geloven hoe mensen zo over een ander kan praten hier.
De ene verwensingen tegenover de andere!
Het is echt schandalig.

Als je zo ook ben met je omgeving? en in je dagelijkse leventje?

Poeh! Wees trots op jezelf.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page