Home » Een lange livestream onderbreking, de bewoners krijgen een reken challenge

Een lange livestream onderbreking, de bewoners krijgen een reken challenge

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben na de lunch en tijdens een livestream onderbreking een nieuw spel van Big Brother gekregen. Als er weer beeld is wordt duidelijk dat de opdracht iets met rekensommen oplossen te maken heeft.

Jimmy en Dilano zijn na een live stream onderbreking geweest. Dilano heeft het niet gehaald, hij laat weten dat je op de lijn moet staan. Ook horen we hem vertellen over een slot wat stroef gaat. Tyron vraagt wat er in de kist zit. Daar zit volgens Dilano een knop onder. Doe er je voordeel mee. Je hebt wel tijd merkt Danny op, je ziet het de sirene gaat af. Is het alleen maar plus vraagt Tyron. Weet ik niet antwoordt Dilano, het zijn wel vier cijfers wat ik al dacht. Het is wel leuk bedacht. Je moet alleen wel echt rustig blijven. Jimmy is wel blij dat ze hem gehad hebben. We kunnen nu even zes duo’s rusten antwoordt Dilano. Zou het heel de week gaan vraagt Jimmy. Dat denk ik zegt Tyron, een doorlopend spel. Maar zou dit heel de week zijn? Nee zegt de groep en Dilano verwacht ook wel dat er meer komt. Je moest ook elkaar dingen gunnen. Jimmy vond zijn foto maar niets op het scherm. Jimmy heeft gewonnen van Dilano, Dilano heeft nu een blauwe bandana om zijn arm. Wat zou betekenen dat Dilano dus Powerless is en Jimmy Powerfull. Ondertussen zien we verschillende bewoners oefenen met rekenen. Er wordt op kaartjes geschreven om een beetje te oefenen.

Verder zijn de nieuwe weekly basics geleverd. deze week bestaat het menu uit garnalen, sperziebonen en zilvervliesrijst.
Voor Danny speciaal plantaardige garnalen, omdat hij allergisch is voor garnalen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.7]

Ook interessant:

3 Reacties

Elsje 25 februari 2024 - 19:17

5000 + 2000 – 2345 + 5 = 4660 😂😂

Beantwoord
yvonne kerssens 25 februari 2024 - 20:33

ik vind reken sommen erg moeilijk ! !

Beantwoord
Alex 25 februari 2024 - 23:42

Benieuwd naar hun rekenkunsten.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page