Home » Alice vindt dat Tom zich los moet maken van het groepje en zijn eigen spel moet spelen

Alice vindt dat Tom zich los moet maken van het groepje en zijn eigen spel moet spelen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. Danny was weer vroeg op om brood te bakken. Niet veel later stapt Ashley uit en de twee doen een spelletje. Langzaamaan staat de rest ook op. Als Alice haar make-up aan het doen is komt Tom even kletsen.

Tom begint over haar nominatie. Het zou zomaar eens kunnen dat ik naar huis moet zegt Alice, derde keer scheepsrecht. Ik hoop het niet natuurlijk. Ik wil nog heel graag mijn verjaardag hier vieren. Maar ja, ik weet niet of dat gaat lukken. Maar ik had het wel zien aankomen benadrukt ze. De avond ervoor had ik al een beetje zo’n voorgevoel en die ochtend ook gelijk al. Toen dacht ik ik ga erop staan. Ik had me mentaal voorbereid maar het is nooit leuk natuurlijk. Ik heb er ook vragen over gekregen in de DB (dagboekkamer) zegt Tom dan. Hij (Danny) is ook bezig, hij wil zoveel mogelijk Belgen weg. Dan is de kans groter dat hij in de finale zit. Hij is ook heel tactisch benadrukt Alice. Maar ik neem het hem niet kwalijk of zo hoor. Hij moet een keuze maken en dat is prima. Hij is heel tactisch en hij weet wat hij doet. Tegen mij heeft hij niet veel gezegd, ik was niet echt bij die gesprekken aanwezig. Alleen hij heeft tegen Tyron bijvoorbeeld wel gezegd dat hij Alice er niet op zou zetten. Op de dag zelf nog zei hij dat. Echt vraagt Tom. Ja antwoordt Alice, dan moet je die uitspraken niet doen. Hij zei dat woensdag en die avond heeft hij mijn naam wel gezegd dus.

Hij heeft ook andere dingen gezegd tegen Ty en Ronahi gaat Alice verder. Over nou ja je weet het wel. Hij zegt dat het een grapje is en dat doet hij om zichzelf te beschermen. Dan komt hij in het vizier merkt Tom op. Ik vertrouw hier uiteindelijk weinig mensen geeft Alice toe. En dat blijkt maar weer. Want hij zegt het een en doet het ander. Dat is ook het spel maar dan kun je ook niet op iemand bouwen. Nu zijn mijn ogen ook geopend zoals Ashley dat altijd zegt. Hij gaat voor mij niks veranderen qua vaderfiguur wat hij voor mij is. Maar wel op spelgebied. En dat is ook oke, ik zie hem nog steeds als mooie lieve man hier. Die echt als een vaderfiguur is maar op spelgebied is het gewoon een gevaarlijke. Toch vraagt Alice. Ja antwoordt Tom. Ik denk wel dat het een andere uitslag was geweest als jij had gewonnen en niet Glenn merkt Alice op. Dan denk ik dat het een andere uitkomst was geweest. Het is wel overduidelijk dat er twee groepen zijn, ik fladder overal doorheen. Maar als jullie je lopen te verstoppen in de cocon ruimte en praten over iedereen dan moet ik nu ook een keuze maken bij wie ik me fijn voel. De enige mensen die mij er nog bij betrekken dat zijn Tyron, Ronahi en Randy. Jullie zijn toch altijd samen en praten ook over mij. Vertrouwen kan ik Ashley bijvoorbeeld ook niet. Ik dacht eigenlijk dat jullie meer naar elkaar toe zijn gegroeid sinds jullie een duo waren zegt Tom. Dat dacht ik ook antwoordt Alice maar als zij mij er vervolgens op gaat zetten heb ik niks aan haar. Ik vertrouw niet zomaar mensen en als je dat schaad weet ik genoeg. Op deze manier doet ze het goed, ze is de enige Nederlander in jullie  groepje en als ze door blijft gaan weet ze dat ze in de finale zit.

Het is aan jullie zegt Alice. Het is ook een vriendin van jou. Tom zucht na gisteren tja… We waren elkaar aan het f*cken en toen werd ik fel. Ik dacht dat het een grapje was merkt Alice op en Tom benadrukt dat het niet met slechte intentie was. Vandaag zal het wel goed komen denk ik. De emoties zijn hier ook hoog zegt Alice. Van jullie groepje ben jij de enige die ik nog vertrouw. Ze zijn hier ook om een spel te spelen, het is puur tactisch wat ze doen. Je moet doen waar je je goed bij voelt. Tom zegt dan dat hij tegen Jimmy had gezegd meer zijn eigen ding te doen. Stap er eens een beetje los van dan antwoordt Alice. Laat je niet altijd zo mee slepen. Lekker jezelf blijven en als je merkt dat het je opbreekt door bepaalde personen kun je daar ook je eigen keuze in maken als je er een beetje los van gaat staan. Dat doe ik ook en dat voelt veel beter benadrukt ze. Je voelt veel minder stress, het is eigenlijk gebaseerd op niks en theorieën. Speel je spel zoals jij dat wilt en als iemand daar zo intens mee bezig is hoeft niet te betekenen dat jij dat moet zijn. Je staat gewoon goed, dat is duidelijk. En dat je de finale gaat halen en in mijn ogen gaat winnen. En ik hoop echt, echt dat ik mag blijven.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.5]

Ook interessant:

10 Reacties

Alex 8 maart 2024 - 11:41

Tom zou ik ook maar niet vertrouwen.

Beantwoord
Elly A 8 maart 2024 - 11:55

Alice is een topper. Voor zo’n jong meisje al zo wijs. En meer fatsoen in haar pink dan Ashley in haar hele lijf.

Beantwoord
Snijers linda 8 maart 2024 - 12:07

Ooo Alice wat doe je nu , dat horen de fans. Hoor , ze zien je met de eene groep babbelen Roddelen noem het maar zo , en nu probeer je Tom te winnen op een verkeerde manier, zo gaat je het niet halen hoor ,fans horen en zien het , pas op

Beantwoord
Ingrid 8 maart 2024 - 13:19

Het spel begint moeilijker en moeilijker te worden wat betreft vriendschappen en nominaties. Het is heel duidelijk nu er geen duo’s meer zijn dat alice is overgelopen naar het andere clubje. Heel spijtig want die (randy) heeft haar er ook al opgezet, dus….. Ik heb alice graag gemogen maar nu mag zowel zij als tyron naar huis morgen. Laat Ronahi nig maar even blijven.want anders denkt Karen dat ze in de finale zit.

Beantwoord
Gerardus 8 maart 2024 - 13:35

Alice je bent echt een lieve meid…maar hoe je nu praat. Moet je niet doen. Tegen Tom laa,laat hem gewoon hoe hij is,,,niet ompraten i

Beantwoord
Elly 8 maart 2024 - 14:06

Slim bedacht Alice,,,als hij zijn spel zou spelen net als jij dan zou hij zeker de winnaar worden, jij pretendeerde ook alleen te spelen maar besloot je toch bij Rohani te voegen en roddelde volop met haar mee….maar ja jij bent ook door t ijs gezakt, maar Tom is veel populairdere dan jij bent en zeker niet zo saai

Beantwoord
Lydia lepee 8 maart 2024 - 17:51

Als er ‘aar eerlijk gespeeld wordt zonder haat of nijd..
Maak het gezellig in het spel.
Veel geluk bewoners.
Goedeekend BB
Groetjes.

Beantwoord
Lydia lepee 8 maart 2024 - 17:52

Goed weekend Fans!

Beantwoord
Niki 8 maart 2024 - 19:37

Elly, maak een keuze. Je zegt dat ze haar eigen spel deed spelen omdat ze meer met die andere groep zat waar die draak Ashley bij zit. En nu dat ze meer met Ronahi, Tyron En Randy zit, speelt ze dan niet meer haar eigen spel?

Beantwoord
Elly 8 maart 2024 - 19:41

@elly A je vervalt in herhalingen en bovendien is Alice niet meer zo fatsoenlijk als toen je t voor de eerste keer schreef inmiddels paar weken geleden, Alice was fatsoenlijk maar nu niet meer ze doet zich beter voor dan dat ze eigenlijk nu nog is, dat zie je vooral in de streams en is te wijten aan t feit dat ze met Rohani in zee is gegaan….erg jammer maar wel n feit en verder vind ik haar persoonlijk voor n griet van 19 jaar saai….oersaai
Op die leeftijd moet je plezier hebben…en dat heeft Ashley met haar 33 jaar des te meer

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page