Home » De bewoners kunnen vragen uit the wall kopen die fans moeten beantwoorden

De bewoners kunnen vragen uit the wall kopen die fans moeten beantwoorden

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother de bewoners nogmaals gewaarschuwd heeft dat er overdag nergens geslapen mag worden duurt het niet lang voordat hij zich weer meldt. Iedereen moet verzamelen in de woonkamer, als iedereen zit neemt hij het woord.

Bewoners, het is fan week. En dat hebben jullie inmiddels gemerkt. Ik deel mijn macht met de fans. Deze fans zijn al op bezoek geweest, jullie grootste fans hebben kei hard geknokt voor jullie in een challenge. En soms bellen fans hier in mijn huis. Het is een bijzondere week voor jullie dus. En daar komt nu nog iets extra’s bij. Jullie kunnen vanaf dadelijk vragen kopen uit the wall. Deze vragen zullen de fans beantwoorden. Ik kan mij voorstellen dat dit interessante informatie kan opleveren voor jullie. Wat ik daaraan wil toevoegen, hoe verder in dit spel hoe zwaarder het zal worden. Hou daar rekening mee. Dan heb ik het niet over fysiek maar over mentaal zwaarder. Het is belangrijk dat jullie dit niet vergeten. Let op, de bewoner die de vraag koopt krijgt hierop ook als enige het antwoord op. Denk dus goed na over welke vraag je zelf zou willen kopen.

De bewoners staan op en gaan richting the wall om te kijken. Dilano merkt op dat het twee coins per vraag kost. Alice somt wat vragen op: welke bewoner houdt informatie voor je achter? Welke bewoner zie je als een sterke speler?  Welke bewoner moet jij niet onderschatten?  Ook is er een vraag die 25 coins kost. Dan weet je wel veel over de buitenwereld merkt Glenn op.  Karen hoeft geen vraag te hebben en Ashley laat weten dat ze ook geen interesse heeft. Tyron heeft ondertussen al coins in the wall gedaan en er volgt een lang overleg welke vraag ze kopen. Uiteindelijk koopt hij met Dilano de vraag welke bewoner je niet moet onderschatten. Via de officiële Instagram pagina kunnen de fans stemmen. Na 15 minuten, als de stemming gesloten is heeft Tom hier de meeste stemmen voor.

Uiteindelijk wordt Dilano naar de dagboekkamer geroepen. Hij heeft daar het antwoord gekregen op de gekochte vraag. Onderling overleggen de twee de uitkomst. Op nummer 1 stond Tom. Dilano laat weten dat hij niet het idee heeft hem te onderschatten of dat hij sterk staat in de buitenwereld. Op nummer 2 stond Jimmy, maar Dilano vraagt zich af wat het betekent. Big Brother zei dat dit persoonlijk op maat voor mij was. Kijkers en fans hebben dit ingevuld. Op nummer 3 stond Ashley. Dilano vindt dat logisch. Verder hebben ze geen informatie gekregen. Tyron en Dilano lijken te overwegen niet de volledige waarheid te delen met de rest. Dilano wil het het liefst laten zakken, hij weet niet zo goed hoe hij het van Jimmy op moet vatten. Eigenlijk heb je er helemaal geen moer aan eindigt Tyron…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.3]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 11 maart 2024 - 17:11

Inderdaad nutteloos antwoord. Een vraag voor 25 coins is helemaal onzinnig.

Beantwoord
Lydia lepee 11 maart 2024 - 17:11

Ok Goed zo Tom!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page