Home » Tyron krijgt ook een vliegtuigje van familie en fans

Tyron krijgt ook een vliegtuigje van familie en fans

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken in het Big Brother huis. En vandaag is het een extra spannende dag voor de genomineerden Danny, Alice en Dilano. Een van hen zal vanavond het huis moeten verlaten. Dit seizoen lijkt in het teken van vliegtuigen voor de bewoners te staan want na het ontbijt heeft Big Brother een mededeling.

Big Brother zegt bewoners, jullie fans hebben altijd het beste met jullie voor. Ze doen er alles aan om jullie te steunen. Jullie beseffen niet helemaal wat zij allemaal doen om jullie altijd bovenaan de Big Brother agenda te plaatsen. En elk van jullie heeft fans, veel fans. En een van de zaken die ze voor jullie doen is een stukje van het luchtruim huren. En vandaag is het de beurt aan Air Tyron. Geniet!

Tyron reageert enthousiast, sh*t zegt hij blij. De bewoners gaan naar boven en kijken omhoog. Al snel spotten ze het vliegtuigje. Tyron kijkt met een lach omhoog en klapt met de groep mee voor het vliegtuigje. Het hartje komt steeds meer en meer merkt Danny op. Het vliegtuigje sleept de volgende boodschap met zich mee: “Ty trots op jou! Fans Fam (hartje) you. Dit is al het achtste vliegtuig merkt Tyron op. Dit is echt niet normaal reageert Alice enthousiast. Glenn denkt dat ze de tien nog wel gaan halen op deze manier. Tyron blijft omhoog kijken tot het vliegtuigje weer verdwijnt. Echt ziek zegt hij tegen Randy. Ik besefte het in het begin helemaal niet, gewoon een vliegtuig. Is dik hoor antwoordt Randy, echt gruwelijk. En dan op de dag dat je niet genomineerd bent eindigt Tyron blij.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.6]

Ook interessant:

6 Reacties

jan 16 maart 2024 - 10:47

geweldig van fam en fans geluk tyren

Beantwoord
Ingrid 16 maart 2024 - 10:50

Logische zet he zoals zij tegen iedereen doet, commanderen en doe je het niet dan wordt je genegeerd. Dus ashley mag vertrekken met jaar slaafje.

Beantwoord
eric 16 maart 2024 - 11:05

De fans worden ook elk jaar orgineler.
laten we een vliegtuigje met tekst sturen leuk en orgineel is nog nooit gdaan

Beantwoord
Eleonora 16 maart 2024 - 11:10

Hoop dat dylanolientje naar huis gaat.
Kijk wat hij nu veroorzaakt heeft door alles tegen jim te zeggen .
Daar ben ik ook klaar mee met de naieve jimm ziet hij niet wat Dyl veroorzaakt heeft kwek roddel tante die Dylano

Beantwoord
Alex 16 maart 2024 - 15:52

Wie heeft er nog geen vliegtuig gehad?

Beantwoord
bob 17 maart 2024 - 13:15

tyron gaat niet winnen en terecht

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page