Home » Ariana denkt eraan om te vertrekken uit Big Brother

Ariana denkt eraan om te vertrekken uit Big Brother

Door BigBrotherNederland

Deze nieuwe dag in Big Brother gaat er vrij rustig aan toe. Dit is meestal op vrijdag het geval. Zeker nu bekend is wie de genomineerden van deze week zijn. De wall is gevuld met lekkernijen, zoals snoep en frisdrank. Wel zijn er verschillende gesprekken in het huis. Zo hebben Ariana en Karen een rondje gelopen. Ariana lijkt niet lekker in haar vel te zitten. Ze denkt zelfs over om te vertrekken.

Naar huis toe gaan fluistert Ariana tegen Karen. Waarom vraagt Karen verbaasd. Omdat ik het niet meer leuk vindt antwoordt Ariana. Ik voel gewoon dat mensen mij hier niet meer aardig vinden. Karen merkt op dat het vrij normaal is dat sommigen elkaar wat minder aardiger vinden. Dat is heel normaal? Ja zegt Ariana maar je leeft hier wel samen. Ik zou het niet doen als ik jou was benadrukt Karen. Ik zou niet zomaar naar huis gaan. Ja maar als je je niet fijn voelt zegt Ariana dan. Je was gisteren toch ook aan het lachen en mee aan het doen merkt Karen op. Nee zegt Ariana, ik lag al in bed. In de jacuzzi zegt Karen. Je was toen ook plezier aan het maken. Ik zou het echt niet doen. Je weet niet hoe ik mij voel he benadrukt Ariana. Daarna begint ze weer over Tom. De hele dag praat hij niet tegen mij, ik vind het zo raar? Is het dat alleen vraagt Karen. Ja antwoordt Ariana, ik ben heel sensitive. heel gevoelig en voel ik mij niet comfortabel. Mensen hoeven mij niet leuk te vinden maar doe gewoon aardig. Ik snap het echt niet…

Je moet er echt heel goed over nadenken zegt Karen. Dat heb ik al gedaan de afgelopen dagen geeft Ariana toe. Maar dan wel zondag. Twee in één week, bam. Dan wil ik ook zeggen tegen jullie ik ga omdat er hier constant iemand mij aan het negeren is. Jullie mogen zelf onderzoeken wie dat is. Je bent een vader, doe gewoon normaal. Hij zegt ik ga erop letten en dit dat maar hij zegt niks. Karen denkt dat Ariana met Tom moet gaan praten. Hij speelt ook het spel he benadrukt Ariana, ik ben ook niet dom. Ik kan je moeilijk hier vastbinden lacht Karen. Jij bent de enige die mij leuk vindt zegt Ariana dan. Dat is volgens Karen echt niet het geval. Ik ga er zo gewoon zeggen dat ik ga zegt Ariana. Waarop Karen zegt dat ze misschien beter het gesprek af kan wachten. Ik denk dat je Tom gewoon moet loslaten. Zou Ariana binnenkort echt vertrekken?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

35 Reacties

Elly 26 januari 2024 - 13:57

Wat n aandachttrekker is dat zeg…hoe die ooit door de selectie is gekomen is mij n raadsel, zij is werkelijk alleen maar met zichzelf bezig….wat n jankerd pfffffff

Beantwoord
Erwin 26 januari 2024 - 13:59

Doe het Ariana, is ook beter voor de kijkers.

Beantwoord
Agatha 26 januari 2024 - 14:04

Jammer ze zeurt al vanaf het begin gun dan iemand anders een kans

Beantwoord
Lien 26 januari 2024 - 14:06

Wat laf om dan zondag te gaan doen,dan moet je zaterdag vertrekken dan kan je ook zeggen waarom je gaat en dan kunnen de 3 anderen blijven

Beantwoord
Kees 26 januari 2024 - 14:07

Ariana heeft Tom veranderd van een vriendelijke open man, in een man die niet meer goed weet hoe te reageren. Zij drong zich twee maal aan hem op en beschuldigde hem daar nota bene van. Het zou heel goed voor het programma zijn als zij er uit gaat.

Beantwoord
Marianne 26 januari 2024 - 14:08

Negatieve aandacht is ook aandacht wat een kleuter

Beantwoord
Hermina 26 januari 2024 - 14:10

Die moet echt lekker naar huis gaan ze verpest de zweer daar

Beantwoord
jan 26 januari 2024 - 14:12

hoop dat ze gaat beeter

Beantwoord
Angela 26 januari 2024 - 14:24

Zooo,lekker gaan alsjeblieft. Wat een moeimaker !!!

Beantwoord
Megan 26 januari 2024 - 14:26

Hoe komt Ariana eigenlijk aan haar koffer? Ik heb dat gemist denk ik…
Want toen ze binnen kwam heeft ze de koffer van Ashley meegenomen.
Ik dacht dat ze hem nog niet had en zou krijgen na die actie van Lenie voor 6200 euro maar blijkbaar had ze haar koffer al ofzo?

Beantwoord
Frank 26 januari 2024 - 14:40

Beter vandaag dan morgen eruit, wat een medelijden met haar eigen.

Beantwoord
AAFKE 26 januari 2024 - 14:43

Laat haar maar snel vertrekken. Wat een vreselijk aanstellerig meid is dit . Bah

Beantwoord
Paula 26 januari 2024 - 14:47

Ze is vanaf het begin al bezig met negatieve gedachten. Beeld zich alles in en mijn inziens totaal niet geschikt om met zo’n programma mee te doen.

Beantwoord
M 26 januari 2024 - 14:48

Dat is een goede zaak , ga maar en tot nooit meer …samen met Leni die denkt dat hij klein BB is

Beantwoord
Paula 26 januari 2024 - 14:50

inderdaad

Beantwoord
Hans S 26 januari 2024 - 15:04

Ze heeft gewoon een minderwaardigheidscomplex ze kan beter gaan , Tom is ook heel stil geworden.

Beantwoord
Jo 26 januari 2024 - 15:11

Zij heeft dringend een psycholoog nodig. Dit mens kan buiten het huis iemand veel schade berokkenen, zoals ze nu is. Ik hoop dat ze het speelt, maar denk het niet….

Beantwoord
Ostyn luc 26 januari 2024 - 15:20

Hoe rapper hoe liever, wat een zaag.

Beantwoord
ANSB 26 januari 2024 - 15:36

Die vrouw zit psychisch behoorlijk in de knoop. En ze trekt een ander heel sluw mee in haar beerput. Deze dame is gevaarlijk, en dan met name nu voor Tom.
Ze moet uit BB, en dan zo spoedig mogelijk in therapie. Ik vind haar behoorlijk eng eigenlijk.

Beantwoord
Edwin 26 januari 2024 - 15:38

Ik denk constant dat het een man is of is geweest en dat ze dat ineens gaat vertellen hop pruik eraf en dan hi kijk ik ben een mamamaman

Beantwoord
ag 26 januari 2024 - 15:54

Djeezes….doei Ariana !

Beantwoord
Eric.verbreyt 26 januari 2024 - 16:07

Moest ik van BB zijn, ik riep haar naar de dagboekkamer met de mededeling dat ze het huis per direct moet verlaten langs de voorraadkamer, haar koffer zal wel ingepakt worden door de bewoners jezus, wat een mens is da jong, die heeft echt dringend hulp nodig

Beantwoord
Anja van der Meer 26 januari 2024 - 17:06

Snel naar huis, deze types heb je niks aan in deze programma’s, ze komen er nooit beter uit, ze kan alleen maar verliezen

Beantwoord
D. Pison 26 januari 2024 - 18:33

Ze is 36 jaar en gedraagt zich nog erger dan een puber. Kan niet verkroppen dat Tom geen gevoelens voor haar heeft. Ik hoop niet dat ze ‘m na Big Brother gaat stalken. In feite doet ze dat nu al. Eruit met haar! Als kijkers worden we er erg moe van. Tenenkrommend om haar steeds op deze manier in beeld te hebben en te horen praten/zeuren over dit onderwerp. Voor Tom ook absoluut niet goed en héél vervelend! Niet wachten tot zondag, wat ze eigenlijk van plan is. Morgen eruit, dan kunnen de genomineerden alle drie blijven!!!! Groetjes

Beantwoord
Alex 26 januari 2024 - 20:57

Ik moet er toch niet aan denken dat Lenie weer terugkomt omdat Ariana eruit gaat.

Beantwoord
yvonne kerssens 26 januari 2024 - 21:24

waarom denkt arianna te vertrekken uit big brother ?

Beantwoord
Elly 26 januari 2024 - 21:42

Yvonne…omdat ze denkt dan anderen haar niet mogen en omdat ze n oogje heeft op Tom maar hij niet op haar, ze is gewoon aandachtsgeil en vindt zichzelf geweldig…..hoogmoedswaanzin heet zoiets…..

Beantwoord
Monique 27 januari 2024 - 08:39

Ik vind haar echt een akelig mens. Karen zou er goed aan doen om afstand te nemen en die arme Tom wordt ergens in gespeeld wat hij geen weet van heeft een al helemaal geen behoefte. Vervolgens valt ze iedereen met hetzelfde lastig, dodelijk vermoeiend. En je zult zien, die gaat nooit op eigen initiatief weg hoor, allemaal aandacht

Beantwoord
Marja 27 januari 2024 - 08:40

Gevaarlijke dame
Heeft nu duidelijk stalkgedrag en kan niet ophouden het over Tom te hebben. Sleurt Karen ook mee in haar complottheorie

Beantwoord
Roberto 27 januari 2024 - 10:36

Dat ze maar vertrekken maar het zijn woorden om aandacht te krijgen van iedereen het zijn geen gemeende woorden. Het is gewoonweg een stalker tov Tom

Beantwoord
Hanneke 27 januari 2024 - 14:18

Ze is echt niet helemaal goed hoor.
Dit heeft ze zelf allemaal veroorzaakt.
Graag naar huis

Beantwoord
Gerardus 27 januari 2024 - 15:45

Deze dame is gevaarlijk, en dan met name nu voor Tom.
Ze moet zo spoedig mogelijk in therapie. Ik vind haar behoorlijk eng eigenlijk.

BEANTWOORD

Beantwoord
Roos 28 januari 2024 - 10:55

Ik hoop dat ze vanuit achter even goed aangesproken wordt. Want Karen en Tom zijn nu al beide slachtoffer van haar stalken. Het is echt iemand die ws veel aandacht tekort heeft gehad.

Beantwoord
Miriam 29 januari 2024 - 16:07

Ik weet hoe Ariana in het echt is…..heb helaas eerder met haar te maken gehad. Ze speelt helaas echt geen rol. Dit doe ze in het echte leven ook!

Beantwoord
Elly 29 januari 2024 - 17:11

Nou Miriam…dan snap ik niet hoe zij door de selectie is gekomen, je word echt niet goed van haar en dan te lezen dat t niet n kwestie is van zenuwen of zo maar dat ze echt zo is doet mij nog meer medelijden krijgen met haar medebewoners….ik zou er ook gek van worden eerlijk gezegd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page