De bewoners houden een grote schoonmaak en Big Brother geeft de groep een BBQ

De bewoners houden een grote schoonmaak en Big Brother geeft de groep een BBQ

Big Brother roept de bewoners naar de woonkamer, als iedereen zit en als Big Brother zijn verhaal doet valt het beeld in een streamlock. Na de streamlock wordt duidelijk dat de bewoners het hele huis moeten schoonmaken. In de woonkamer staat nog de mededeling “Vanavond trakteer ik op een heerlijke BBQ”. De bewoners gaan aan de slag, iedereen heeft zijn of haar taak. En als de bewoners klaar zijn met hun taken gaan ze in het zonnetje zitten of liggen. De bewoners zijn er benieuwd wat ze krijgen voor op de bbq. Tobias denkt dat ze wel verwend worden en Kristof sluit zich erbij aan. Ook komt regelmatig de uitslag van de nominaties nog ter sprake en Nawel die toegaf dat de nominaties niet gelopen zijn zoals ze gehoopt had. Het huis is inmiddels schoon en ze hopen dat ze op tijd kolen krijgen om de bbq op tijd klaar te maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.2]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Luc Poleyn at 15:41

  Nawel, Nouchine, Julio doen niets anders dan fluisteren en daar dan Grace bij. Waarom neemt men steeds Nawel in beeld bij de life, we denken dat BB de nominaties en uitslag manipuleert.
  Nouchine gaat bij iedereen luisteren en dan verslag uitbrengen bij Nawel.

 2. Hanne at 16:19

  Waarom kunnen er niet gewoon 3 of 4 personen tegelijk genomineerd zijn!!!
  Laat de kijker beslissen wie eruit moet!
  Zo oneerlijk op deze manier.

 3. S at 07:01

  STEM OP NAWEL!! Want als NAWEL morgen naar huis moet betekend dat Kristof automatisch in de finale staat. En dat gun ik hem zo niet die gluiperd!!

 4. Eduard at 22:00

  Je hebt gelijk Hanne, de kijker moet beslissen!! Nawel moet blijven!! Anders die engerd van een Kristof in de finale?zet hem op Nawel! Topper ik moet zo lachen om jou leuke en eerlijke uitspraken en dan dat Belgische accent, kostelijk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *