Home » Big Brother laat aan Thomas en Jill weten dat ze genomineerd zijn

Big Brother laat aan Thomas en Jill weten dat ze genomineerd zijn

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is bekend wie er genomineerd zijn, deze week zijn dat Thomas en Jill. In het Big Brother huis is dit nog niet bekend maar daar besluit Big Brother verandering in te brengen en roept iedereen naar de woonkamer. Het duurt even maar dan laat Big Brother weten dat de nominaties bekend zijn. De genomineerden zijn Thomas en Jill. Het blijft lang stil en de twee knuffelen elkaar. Jill is duidelijk emotioneel maar houdt haar tranen in. We hebben het allebei aan zien komen zegt Thomas. We zien het morgen wel, laten we het erbij laten. Succes morgen zeggen onder andere Michel en Nick. Er valt weer een stilte en uiteindelijk gaat een groot deel van de groep richting bed. Jill en Thomas kruipen wat dichter tegen elkaar aan. Jill staat dan op en gaat naar de slaapkamer. Thomas volgt snel en gaat bij huilende Jill op bed zitten. Ik heb echt een mooi avontuur met je gehad snikt ze. Ik had dit nooit anders willen doen dan met jou. Ik heb echt een beste maatje eraan over gehouden. Thomas laat weten het nooit zover te halen zonder haar. Dit avontuur was zoveel zwaarder dan dat ik dacht. Als ik jou nooit had gehad had ik hier niet gestaan. Het maakt niet uit dat ik naar buiten lopen. Mij ook niet zegt Jill. Waarom huilen we dan vraagt Thomas. Omdat ik nu ook verloren ben zegt Jill. Ja nu zijn we verloren antwoordt Thomas. Jill staat op en springt op, we hebben wel een spel! We zijn weer genomineerd!

Matt komt ondertussen ook de slaapkamer in en lijkt het er ook moeilijk mee te hebben. Hij geeft een knuffel, het slaat in he zegt hij. Dit is echt pittig zegt Jill. En Matt begrijpt het wel, het is je beste maatje he. Welke kant ik nu ook kies zegt Jill, ik wil heel graag blijven maar ik denk dat ik het moeilijker ga krijgen. Zonder hem ben ik gewoon niks en het onzekere meisje op aarde. Volgens Matt komt het wel goed. En Jill snikt verder dat Thomas diegene is die haar opbeurt. Maak wie er ook uit gaat elkaar trots zegt Matt. Je kunt altijd bij mij terecht, altijd. Die gozer krijgt zoveel stemmen zegt Jill, daar win ik het nooit van en ik gun het hem ook. Het gaat een moeilijke worden reageert Matt. Ik voelde me gewoon een met hem zegt Jill. En ze noemt Mike schijnheilig. Ook Matt vindt hem een leugenaar. Hij weet donders goed dat hij fout zit. Jill zegt dat ze het nooit verwacht had, ja vanaf gisterenavond. Jullie gaan elkaar trots maken, wat er ook gebeurd zegt Matt. Ik hoop het antwoordt Jill. Dom spel! Volgens Matt vindt dat het stom gespeeld is vanuit anderen. Dit is opzettelijk gedaan, het is smerig. Het heeft niets meer met hoe het in het huishouden of samenwonen is. De twee zijn het er over eens dat Matt de volgende huismeester moeten worden. Jill kruipt uiteindelijk nog even bij Thomas in het bed om erover te praten. Jill blijft er erg emotioneel onder en Thomas probeert er alles aan haar positief om te praten.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 76 Average: 3.6]

Ook interessant:

54 Reacties

Arjan Heijstek 24 februari 2021 - 22:39

heb op allebij gestemd oneerlijke dan dit kan gewoon NIET

Beantwoord
Ivette 24 februari 2021 - 22:49

Waarom kan het niet oneerlijker, ze doen precies hetzelfde. En anders doen ze niets

Beantwoord
Natasja 24 februari 2021 - 22:59

Hoe dan je kan maar 1x stemmen ik zou ook graag op beide willen stemmen om te blijven maar dat kan dus niet als je op 1 iemand hebt gestemd en je wil dan ook op die anders stemmen dan zegt de site je hebt al gestemd.

Beantwoord
Nuf 25 februari 2021 - 01:12

Ik weiger deze stemronde mee te doen

Beantwoord
Maikel 24 februari 2021 - 23:30

Je kunt maar 1x stemmen! Hoe kom jij erbij dat jij op beide hebt gestemd?

Beantwoord
Monique 25 februari 2021 - 08:32

Ook al zou je 2x kunnen stemmen dan blijft de stand gelijk ,verloren stem dus

Beantwoord
Hela 25 februari 2021 - 14:03

Ook ik weiger om te stemmen, wou dat iedereen dat deed dit is zo,n messensteek en geniepig gedaan belachelijk

Beantwoord
Joke 24 februari 2021 - 23:30

Gelijk heb je Michel er uit en mike en dan kijken wie of wat er gebeurd en anders hun niet meer laten stemmen en het aan de kijkers overlaten

Beantwoord
Miss m 24 februari 2021 - 23:38

Dán cancel je je eigen stem(hoe je het ook voor elkaar hebt gekregen)dan kan je net zo goed niet stemmen!

Beantwoord
Stefan 25 februari 2021 - 06:09

Hoezo oneerlijk? Hun hebben als groep toch de vorige keer Michel en Nick genomineerd? Dat de machtsverhouding nu andersom ligt, maakt het niet minder eerlijk of meer oneerlijk. Had Zoey vorige keer niet Jill veiliggesteld, had er nu waarschijnlijk heel anders uitgezien.

Beantwoord
Joke 25 februari 2021 - 23:00

Helemaal gelijk en nu mike eruit en Michel wat is dit gemeen gegaan met het complot om allemaal
Samen te gaan tegen Jill en Thomas die andere twee mogen er gelijk uit en dan eens kijken wat er gebeurd . Ik hoop dat Thomas dit ook leest en dat hij tot de conclusie komt dat hij iets gaat aanmaken op Facebook of Instagram om een grote fan club voor Jill kunnen maken met mensen die allemaal voor Jill gaan. Thomas bedankt en het was te vroeg dat u eruit bent gegaan. Gr een fan

Beantwoord
Veen 24 februari 2021 - 22:42

Ik vind ook super oneerlijk. Nick moet er uit. Vreselijke kerel

Beantwoord
T.moll 24 februari 2021 - 22:44

Heel erg voor de 2 maatjes.
Ik weet gewoon niet wie ik stemmen moet om te blijven.
Vind ze allebij toppertjes.
Wil ze samen laten blijven

Beantwoord
Charlotte 24 februari 2021 - 23:00

Dit is te jammer. Ik baal er echt van. Ik houd Jill erin en ik hoop dat alle fans van Thomas naar Jill zullen gaan en dan kan ze alsnog in de finale komen. Een groot gemis voor het programma dat nu al 1 van deze 2 het programma moet verlaten. Te vroeg.

Beantwoord
Druifje 24 februari 2021 - 23:06

Dit is het spel, zoals Thomas het ook steeds heeft gespeeld

Beantwoord
Safia 24 februari 2021 - 23:21

Ik stem absoluut niet. Vorige week toen ze Jerrel eruit hebben gestemd zat dit al aan te komen. Sinds dien heb ik niet meer gekeken tot vandaag alleen om te kijken wie genomineerd zijn. Morgen ga ik ook niet kijken. Zo stom dit

Beantwoord
Charlotte 24 februari 2021 - 23:45

Dit is te jammer. Ik baal er echt van. Ik houd Jill erin en ik hoop dat alle fans van Thomas naar Jill zullen gaan en dan kan ze alsnog in de finale komen. Een groot gemis voor het programma dat nu al 1 van deze 2 het programma moet verlaten. Te vroeg.

Beantwoord
Miss m 25 februari 2021 - 00:00

Waarom kijk je dan nog?

Beantwoord
Ans 25 februari 2021 - 08:35

Helemaal mee eens. Hoe kan het nou dat het geniepige groepje zegt dat zij geen bondje zijn. Er waren gewoon 2 bondjes. Maar helemaal met jou eens Safia! Het was zo voorspelbaar. Niet meer leuk zo! En die Michel zegt dat iedereen hem en Nick op de positie duwen van het leiderschap bij spellen. Dat hebben zij van het begin zelf gedaan. Hij is echt heel dominant

Beantwoord
Saartje 25 februari 2021 - 09:39

Super oneerlijk, snap niet dat het niet op een andere manier kan, big brother grijp nou in

Beantwoord
Anita 24 februari 2021 - 23:29

Zo jammer, de spanning is uit het spel. Nu is iedere week weer eentje uit de kamer stemmen tot die leeg is. En van de andere die overblijven zijn er zo wie zo al twee die zichzelf op offeren voor de mannen. Slapp
Ik hoop dat BB hier iets gaat verzinnen, zodat het niet zo voorspelbaar is. Ik kan niet kiezen tussen Jill of Thomas. Ik gunde het hun zo.

Beantwoord
Da Base 24 februari 2021 - 23:48

Hey Big Brother,

Laat Mike zich aan z’n woorden houden opnieuw deze week. Hij heeft net gezegd in de badkamer tegen Jill en Thomas. Dat als hij tegen een van hun zou staan meteen z’n spullen zou pakken en niet eens het spel zou spelen. Is dit nu een huismeester?

Laat maar zien wat hij waard is.

Da Base

Beantwoord
gerard de jong 25 februari 2021 - 00:22

Mike gaat het zwaar krijgen

Beantwoord
Olivier 25 februari 2021 - 02:04

Respect voor Jill en Thomas en goed de reacties op de livestream te zien van Matt, Liese en Zoey. Voor mij is er maar één goede oplossing Mike om vele redenen te ontheffen uit zijn huismeester rol en uit het BB-huis. Een onmogelijke keuze voor Jill of Thomas. Ik gun het hun allebei om te blijven. Ik wil het Jill niet aandoen met de groep over te blijven, omdat zij daar aan ten onder gaat, daarom alleen gaat mijn stem naar Thomas.

Beantwoord
Arlinda 25 februari 2021 - 03:55

Dat zal een spannende uitzending worden en ja wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in i…

Beantwoord
Claire 25 februari 2021 - 05:22

Kunnen deze kanjers beiden niet blijven? Stel dat de stemmen eerlijk verdeeld zijn. Beiden 50%… of is dat niet mogelijk? Ik hoop het zo. Zonder Jill en/of Thomas is het niet meer leuk. Deze voor mij winnaars zijn zo puur en echt!!!!

Beantwoord
Anoniem 2 25 februari 2021 - 06:01

Gelukkig alle 2 zijn ze aan de beurt . wordt ook tijd.en ik heb gestemd……..
en hoop volgende week die andere 2 Mike en Mat

Beantwoord
APS 25 februari 2021 - 14:52

Ik vraag me af Jeroen wie sowieso meerwaarde heeft in het huis.
Michel en Nick denken alles te weten en te willen bepalen.
Liese, Julie en Naomi laten zich als makke schapen naar de slachtbank leiden door die twee zelfbenoemde “sterke kandidaten”.
Zoëy is alleen maar lief, alleen, maar ook sterk, slim en innemend. Zij zal er na Thomas, Mike en Matt worden ingestemd. Jill blijft nog even als ze het zal trekken zonder Thomas EN Matt.
Pas als de laatste 5 (Michel, Nick, Liese, Julie en Naomi over blijven zullen die 3 dames beseffen dat ze de mannen eruit moeten stemmen.
Hopelijk houden de kijkers Jill erin. Ik vind haar een smaakmaker. Lekker jong en onbezonnen. Frisse wind tussen alle bejaarde betweters.
Dit is hoe ik denk dat het zal lopen, maar ik ben ook maar een mens….?

Beantwoord
Yvonne kerssens 25 februari 2021 - 06:21

Ik vind het niet leuk dat zij genoneerdt zijn ze moeten er alle bij in blijven !!

Beantwoord
Eric 25 februari 2021 - 06:33

Tja, ze vinden dit oneerlijk maar doen elke week hetzelfde.. niemand daar moet klagen als ze het echt eerlijk zouden willen spelen zou niemand met elkaar mogen overleggen.. maar dat zal nooit gebeuren

Beantwoord
patricia 25 februari 2021 - 07:06

ik stem niet dat kan gewoon niet waar bb nu mijn huis mijn regel Jill en Thomas wisten al voorhand dat zzij het waren ik dacht wordt er ool in dagboe kkamer gezegd wordt is geheim wat een afgang voor BB zal hem veel kijkschrivers kosten dat kan gewoon niet

Beantwoord
Claudia 25 februari 2021 - 07:09

Mike is dom bezig
Gelooft hij nu echt dat hij erin gehouden word door het groepje Michel?
Zo gauw Matt en Zoey en Thomas eruit zijn volgt hij ook
Het is niet spannend meer wat mij betreft groepje Michel heeft nu al gewonnen

Beantwoord
Joke 25 februari 2021 - 07:16

Ik stem echt niet ik sla deze keer over het is een spel maar dit gaat niet eerlijk

Beantwoord
Christel 25 februari 2021 - 07:17

Het is een schande van BB dat er op deze mannier gespeeld wordt en hun erin mee gaan . zet een verbod om te praten over nominatie’s want dit is niet eerlijk en zal het nooit zijn ze willen ons gek maken om te stemmen maar we kunnen niet zelf stemmen voor diegene die we er willen inhouden of eruit willlen . we mogen kiezen wie erin blijft na de nom,inaties en niet de nom inatie zelf . want dat is al besloten door BB . De bewoners zouden helemaal niet op elkaar moeten stemmen dat zouden de mensen die er naar kijken moeten doen. gewoon alles omdraaien de kijkers nomineren en de bewoners kiezen wie er blijft of gaat .

Beantwoord
Claire 25 februari 2021 - 07:18

Beiden moeten blijven!!!! Michel is zo eng!!!! Wat een neppert!!! Het zou fantastisch zijn als beiden 50% van de stemmen krijgt endaardoor dus beiden mogen blijven!!!!

Beantwoord
Anomien 25 februari 2021 - 07:27

Big brother
Moet ingrijpen om het nu nog een beetje spannend te maken Zo is en blijf de finale al bekend Zoey heeft het spelletje al lang door van Michel en Nick nu liese nog

Beantwoord
Kris 25 februari 2021 - 08:45

Michel had er op moeten staan, ik ga nu niet stemmen.

Beantwoord
Christa 25 februari 2021 - 08:47

Michel had er op moeten staan, ik ga nu niet stemmen.

Beantwoord
Roos 25 februari 2021 - 08:57

ja was te denken dat ze genomineerd zouden worden en terecht.

Beantwoord
Bigbrotherfan 25 februari 2021 - 08:59

Helemaal mijn idee, in het begin vond ik ze nog wel te doen maar de laatste weken ga ik me steeds meer ergeren aan beiden

Beantwoord
Nicole 25 februari 2021 - 09:17

Pff kan ook niet kiezen maar stem voor Jill, die heeft toch meer kans om (met Matt) de volgende ronde(s) te overleven en er zo hopelijk ook nog wat Nederanders in blijven…

Beantwoord
Lauren 25 februari 2021 - 09:56

Ik vind het heel jammer dat ze allebei zijn genomineerd.
Ik vind het hard dat ze hun uit elkaar halen.
Maar zoals Matt zegt, ze gaan elkaar gewoon trots maken.
Wie er ook uit gaat, ze hebben in ieder geval Matt nog, maar dat zal niet heel lang duren.
Ik vond ze enig samen, en ze hebben het onschuldige op tv even terug gebracht.
Ik wens ze allebei veel sterkte met deze lastige situatie.
Ik ga denk ik maar niet stemmen, ik weet echt niet op wie van de twee.

Beantwoord
Chris 25 februari 2021 - 10:22

Ik stem ook niet,en kan Nick zijn gezicht niet zien,draai knop om als hij in beeld komt

Beantwoord
René 25 februari 2021 - 10:49

He t valt wel op! de zwakste gaan het eerst. ( Ik had ze nog wel wat langer gegund)

Beantwoord
Jerrel 25 februari 2021 - 10:51

1x NL 1x België. K wist ook niet wie ik moest doen. Maar ik deed het voor het groepshelang

Beantwoord
Christel 25 februari 2021 - 10:54

Zo oneerlijk gespeeld dóór de anderen als het kon stemde ik hun allebei terug in het huis

Beantwoord
jeroen 25 februari 2021 - 12:25

wat is de meerwaarde van de 2 in huis? geen enkele
2 klein kinderen zijn het

Beantwoord
Bigbrotherfan 25 februari 2021 - 14:01

Zo 100% met je eens Jeroen

Beantwoord
Tina 25 februari 2021 - 14:45

Het was te verwachten ,zoveel meerwaarde brengen beide niet in het huis en ze hebben Nick en Michel weg willen stemmen.
Wie een kuil graaft voor een ander valt er nu zelf in.

Beantwoord
Bigbrotherfan 25 februari 2021 - 14:52

Klopt idd, zoals velen ben ik helemaal klaar met Jill en Thomas, de eerste weken ging het nog wel maar nu, blegh

Beantwoord
Nikki 25 februari 2021 - 15:08

Als Mike vrijwillig vertrekt vandaag blijven J&T maw dan breekt de hell los. Michel kan dan zn koffer klaarzetten. Onacceptabel gedrag..walgelijk zelf. Dit is GEEN experiment meer.

Ik vind trouwens dat BB iedereen op zijn/haar gedrag moet aanspreken. GEEN bondjes, GEEN nominatie gesprekken, GEEN afspraken oid..en token terug voor vanavond!
Het moet nu KLAAR zijn BB het is toch JOUW HUIS..tot nu toe ben je nog softy…laat ze voelen. Dit kost jullie nl heeeeel veel kijkers.

Beantwoord
Annemarie 26 februari 2021 - 09:07

Helemaal mee eens Nikki, helaas weten we inmiddels dat Thomas naar huis is.

Beantwoord
Roos 25 februari 2021 - 17:02

Ja ze hebben hun eigen kuil gemaakt.Michel en Nick zijn het waard om te winnen. En Zoey draait met de wind als het voor haar maar beter uit komt.

Beantwoord
Olivier 25 februari 2021 - 19:13

Respect voor Jill en Thomas en goed de reacties op de livestream te zien van Matt, Liese en Zoey. Voor mij is er maar één goede oplossing Mike om vele redenen te ontheffen uit zijn huismeester rol en uit het BB-huis. Een onmogelijke keuze voor Jill of Thomas. Ik gun het hun allebei om te blijven. Ik wil het Jill niet aandoen met de groep over te blijven, omdat zij daar aan ten onder gaat, daarom alleen gaat mijn stem naar Thomas.
Ook vandaag heeft Mike voor ieder verhaal een andere uitweg, jammer dat zo iemand meedoet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page