Home » Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: now or never week

Big Brother kondigt het nieuwe thema aan: now or never week

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley teruggekeerd is in het huis en er een hoop commotie ontstond omdat er onrespectvol gedaan zou zijn klinkt het geluidssignaal van de draaideur. De nominatie pinnen moeten ingeleverd worden. Niet lang daarna moeten de bewoners zich verzamelen in de woonkamer.

Zodra iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, dit avontuur is niet gemakkelijk. Week na week wordt jullie groep kleiner en zien jullie vrienden door de draaideur verdwijnen die nooit meer terugkomen. Maar naast vrienden zijn jullie natuurlijk ook elkaars concurrenten. Dus wees blij dat iemand anders vertrekt en niet jij. Maar jullie zijn er nog niet. Deze week verwacht ik van jullie meer dan ooit een totale inzet. Op zowel fysiek als mentaal vlak. Ik ga jullie door en door testen. En voor dillema’s stellen. Want ik wil nu echt kijken wie het verdient om de halve finale te halen. Denk goed na over alles wat je doet deze week. En vergeet niet, je speelt het spel alleen. Welkom in now or never week.

Oke zegt Alice en Glenn denkt dat er iets met geld gaat gebeuren doelend op de jackpot. Mentaal en fysiek merkt Randy op. Wel raar een ticket voor de halve finale merkt Glenn op. Tom denkt dat de halve finale en de finale in één week is. Glenn denkt dat dat ticket deze week te verdienen is. Het is geen family week merkt Jimmy sarcastisch op. Lekker rustig maar nee. Nog twee weekjes antwoordt Ashley, dan kun je weer rustig aan doen. Jimmy denkt dat er een hoop drama aan komt. Daarna laat Ashley weten dat ze nog even weggaat richting de cocoon ruimte. Ze heeft daar even behoefte aan. Let’s go zegt Tyron, ik ben er klaar voor.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 5]

Ook interessant:

2 Reacties

Alex 24 maart 2024 - 11:27

Als er wat met de jackpot gebeurt gaat er alleen maar geld uit. Big brother gaat bezuinigen. Of iemand krijgt een aanbod om met een deel te vertrekken. Dat is nog ergerlijker.

Beantwoord
Vayen 25 maart 2024 - 07:43

Het is leuk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page