Home » Tom doet boodschappen in de Big Brother shop, na zijn terugkomst ontstaat er drama

Tom doet boodschappen in de Big Brother shop, na zijn terugkomst ontstaat er drama

Door BigBrotherNederland

Ashley is vandaag opsestaan met een plan. En deelde dit met Karen. Ze wil kijken in hoeverre de rest het haar wel gunt om naar de winkel te gaan. Ashley verwacht dat haar dat niet gegund wordt omdat ze bang zijn dat ze haar nominatie afkoopt uit de jackpot. Uiteindelijk vraagt ze het aan de groep, ze geeft aan graag naar de shop te willen. Verschillende bewoners willen ook graag gaan. Uiteindelijk wordt er besloten om later vandaag dan maar lootjes te trekken. Ashley loopt daarop kort even naar buiten. Ashley merkt op mooi dat blokken. Ik hoop dat je het mooiste nummertje trekt antwoordt Karen.

Uiteindelijk laat Big Brother weten dat het tijd is om te shoppen. De bewoners die willen gaan zijn Alice, Tom, Tyron, Glenn, Karen en Ashley. Tom haalt uiteindelijk de joker uit de pot en mag gaan shoppen. Via de draaideur gaat hij naar de Big Brother shop. Volgens Ashley heeft Tom het spel zelf gemaakt en weet hij precies welke kaart het is. Morgen wil ze niet meer via de pot grabbelen om het te bepalen en noemt het niet fair. Ik vertrouw ze niet en het is doorgestoken kaart. Ik ben het soms zo zat hier.

Tom gaat uiteindelijk via de draaideur naar de shop. Daar aangekomen pakt hij een boodschappenmandje en Big Brother vraagt wat zijn indruk is. Het is een mooie shop antwoordt Tom, ik weet ook al wat ik moet hebben dus dat is gemakkelijk. Tom koopt verschillende producten van een lijstje en ook nog een paar persoonlijke dingen voor bepaalde bewoners. Uiteraard betalen ze daar ook zelf voor. Zo koopt onder andere Tom koffie en eiwitpoeder. Het avondeten bestaat vanavond wederom uit pizza en daar worden de nodige ingrediënten voor gekocht. Tom koopt ook kip, iedereen wilde dit wel behalve Ashley. In totaal koopt hij voor 27 coins aan boodschappen. De items die via de jackpot gekocht kunnen worden heeft hij geen interesse in. Daarna keert hij weer terug het huis in.

Hij wordt enthousiast ontvangen door Tyron en Alice. Daarna loopt Tom naar buiten waar Tom, Ashley, Jimmy, Randy en Glenn zijn. Tom vertelt dat hij koffie gekocht heeft. Het was in totaal 27 coins. Alice  en Ty hadden gevraagd voor eieren en eiwitpoeder. Er zijn 15 coins buiten de persoonlijke dingen uitgegeven. Ashley krijgt 1 coin terug en de kip zit er ook bij. Ashley snapt het niet. Tom legt uit dat ze allemaal 1 coin geïnvesteerd hebben voor de kip. Dus mag ze er 1 voor zichzelf hebben. Ashley merkt op dat ze er gisteren al 4 coins in had gedaan en nu 3. Dus dan betaal ik nu ook mee aan de kip? Volgens Tom heeft iedereen 7 coins ingelegd. Wij geven je nu 1 coin terug. Ashley snapt niet waarom de boodschappen op 15 coins uit kunnen komen. Maar kapt het af, is goed Tom. Ik snap het. Als hij weg is barst ze in tranen uit. Daarna gaat ze emotioneel in haar bed liggen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.3]

Ook interessant:

34 Reacties

kees 26 maart 2024 - 17:00

Tom Tryon en Alice spelen een heel vies spelletje met Ashley .. Maar BB moet toch eens wat zeggen tegen ze.

Beantwoord
Kiki 26 maart 2024 - 17:02

Alles wat Tom doet maken Ashley en d’r hijgende/lachende hondje Karen momenteel 1 groot drama van.

Beantwoord
Jongen 26 maart 2024 - 17:06

Ashley maakt om alles drama , ga dan toch naar huis , het haf zo gezellig kunnen zijn zonder die 2 drama queens , ashley en karen, zij gunt zelf anderen niks , is zo jaloers als iets op alice , en ook op ronahi was ze jaloers

Beantwoord
Ilroma 26 maart 2024 - 17:18

Ashley en Karin betichten alle bewoners behalve Glenn van achterbaks gedrag en niks gunnen, maar wie een kuil graaft voor een ander………en je krijgt wat je geeft. 10 weken lang is Ashley de generaal geweest met Karin in haar kielzog, ze is haar positie en team genoten kwijt, van haar troon gevallen kan alleen nog huilen en naar andere wijzen, die allemaal lelijk tegen haar doen. ???
Ashley en Karin hebben geen enkel respect voor mensen die even in een dip zitten, verdrietig zijn of zich terugtrekken, meteen erop af regelen en het op zichzelf betrekken, geef mensen aub eens ruimte om zichzelf te mogen zijn ze hoeven niet aan jullie eisen te voldoen.

Beantwoord
Elly A 26 maart 2024 - 17:23

Ze zat al in de hottub al te janken omdat ze haar zin niet krijgt. En dat is een mooi voorbeeld voor je kinderen. Niemand kon zien welk nummertje ze trokken. Het was gewoon toeval dat Tom de joker had. Zelfs Glenn zei dat.
Wegwezen Ashley. Je krijgt je zin niet meer. Dus je blijft janken.

Beantwoord
Brie 26 maart 2024 - 17:33

Asley heeft geen grip meer op de groep… eindelijk

Beantwoord
jeroen 26 maart 2024 - 17:34

ze word echt zotter met de dag

Beantwoord
Lavendel 26 maart 2024 - 17:36

Pffff….

Wat ge zaait, zult ge oogsten…

Beantwoord
Annemieke van vulpen 26 maart 2024 - 17:41

Ze is geen reken wonder, zegt ashley waarom dan dat kinderachtige gedrag en gejank gekop en getier en geklaag. De rest van de week eet ze brood met pindakaas en water zegt ze. Ze zijn al 1 uur aan het uitleggen hoe het zit. Nu ligt ze te snotteren in de cocon.o wat ben ik zielig. En de rest is gemeen en doortrapt en niet te vertrouwen, nu ligt ze voor de spiegel, zou ze het tegen haar zelf hebben.

Beantwoord
Sofietje 26 maart 2024 - 17:41

Ashley mens je maakt jezelf toch belachelijk! Zielig iedereen is er ok mee en dan weer mekkeren, altijd weer die negativiteit

Beantwoord
Janny 26 maart 2024 - 17:48

Oh serieus ,,,haaal haar zaterdag er aub uit! Nu begint het genoeg te worden met haar, als mevrouw haar zin niet krijgt gaat ze lopen janken.. echt jammer dat Danny afgelopen weekend naar huis gegaan is het was hem harder gegunt dan die ashley

Beantwoord
Wil 26 maart 2024 - 18:43

Ik vind dat de pesterijen tegen Ashley nu wel de spuigaten uitlopen. Dit is niet meer konkelen want dat doen ze allemaal, dit is puur pestgedrag, alleen maar om haar te breken, dit is echt niet meer leuk om te kijken.

Beantwoord
Marie 26 maart 2024 - 18:54

Drama Queen aub gooi haar eruit zo zat van dat mens , alles moet om haar draaien mevr haantje de voorste hup weg ermee

Beantwoord
Rex 26 maart 2024 - 19:19

Zijn Ashley en Tom geen zus en broer? Beide echt kleutertjes.

Beantwoord
Hans S 26 maart 2024 - 19:22

De hele dag dat gehuil daar in het huis ze zijn ook echt niks gewend nu ook Randy net weer met zijn krokodillentranen , als of je naar kleine kinderen zit te kijken..

Beantwoord
Ostyn luc 26 maart 2024 - 19:41

De generaal die gisteren de anderen beesten noemde, zou men als respectvol moeten behandelen. Wie een put graaft voor een ander…….

Beantwoord
E 26 maart 2024 - 20:24

@Kees:Hoelang heeft Ashley niet geprobeerd en gezegd iedereen eruit te werken? Vanaf dag 1,dus boontje komt om z,n loontje,jouw post getuigt van weinig kijk naar het verleden..

Beantwoord
Peter 26 maart 2024 - 21:14

Doei Ashley snel naar huis en neem jou puppy Karen maar mee.

Beantwoord
Big Brother fan '72 26 maart 2024 - 21:39

Volgend jaar kan Big Brother beter een boete uitdelen voor haatdragende berichten op social media. Stop dat geld in de pot van bewoners. Dan valt er tenminste een vet bedrag te winnen wat de moeite waard is om zo uitgescholden te worden voor vanalles en nog wat. Cyberpesten is het lelijkste wat er bestaat en heb ik het te doen met de bewoners hun thuisfront. Op deze manier durft niemand zich meer aan te melden voor zo’n leuk programma. Hoop in ieder geval dat de finale tussen Glenn, Ashley, Jimmy en Tom mag zijn en dat Glenn of Ashley wint!

Beantwoord
Mary 26 maart 2024 - 22:14

Omg all die haat hier tagen bewoners jullie zijn ook erg hier weet jullie dat die family van bewoners lezen als dat op internet staat aub denk goed naar voor dat jullie its op zet

Beantwoord
Mees 26 maart 2024 - 22:15

Wat een jankend,,komt ervan ,ze kan het niet meer handelen dat ze niet iedereen meer om d’r vingertje kan draaien mevr de Generaal Bah Bah,opzouten ze moest eigenlijk de eerste x er al uit ,was het misschien een leukere big brother geweest

Beantwoord
Joshua 26 maart 2024 - 22:25

Iedereen ziet niet dat Alice een verwend nest is en profiteerd als andere een beetje ruzie maken.zoekt ook steeds een andere die haar beschermd. Dat krijg je als thuis genoeg geld rolt he

Beantwoord
Elly A 26 maart 2024 - 22:37

Hoe meer ze Tom afzeiken, hoe meer ik hoop dat hij wint.

Beantwoord
Linda h. 26 maart 2024 - 22:43

Wat een pestpokken, asociaal taalgebruik van Tyron en Alice richting Ashley…weken roepen “Ik haat haar” … beide weigerden haar een vrijstelling te kopen zaterdag…en nu niet naar bb-shop. Vier personen maken haar kapot….ashley heeft een grote mond maar ze is wel eerlijk en het woord: haat zal zij nooit gebruiken…

Beantwoord
jeroen 26 maart 2024 - 23:11

ashley is de pestkop in huis , iemand die volledig de pedalen aan het verliezen is . ze merkt ze haar pionnen kwijt is tja de kat in het nauw

Beantwoord
Eduard 27 maart 2024 - 00:08

Volhouden Ashley!! Laat dat clubje de kleren krijgen. En jij bent geen jankerd hoor maar recht door zee en daar kunnen de kinderen niet tegen hè!!

Beantwoord
Thea 27 maart 2024 - 07:35

Ze idd ashley steeds nodig.
Wrm

Huichelaars zijn ze die andere kamer. Twordt steeds erger

Beantwoord
Corina 27 maart 2024 - 07:44

Ashley er uit weg er mee, ze kan tegen niks meer en maar blijten lijk een klein kind en denken da ze compassie gaan hebben neehoor en karen is haar ant keren terug ashley .altijd de baas willen zijn neehoor naar u huis meid…weg weg jij verdient het zeker niet om tewinnen…

Beantwoord
Carolien vd bos 27 maart 2024 - 10:37

Er word hier weer zo negatief over ashly gepraat mensen kijk eens naar de rest die zijn 10x erger ashly mag die ticket winnen anders moet ze hem gewoon kopen zou een stunt zijn maar ze verdient het zeker komop ashley zet hem op !!!!!

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2024 - 12:43

Ik ben niet voor kopen..
Dat is misleiden…
Als ze toch zo geliefd is. Carolien..is dat niet nodig.
De fans zullen wel beslissen…

Beantwoord
E 27 maart 2024 - 17:02

@Thea /@Carolien @Wil @BBFan @LindaH @Eduard :Jullie blijven Ashley steunen,echt belachelijk,zij heeft vanaf dag 1 de negatieve toon ZELF gezet,is zielig gaan doen,gaan roddelen,overal vooraan gaan staan en heeft veel gejankt, zo snel mogelijk weg,daarnaast kan ze nog geeneens rekenen of een proef winnen,dan ben je sowieso nooit een echte winnaar van BB !

Beantwoord
Mario 28 maart 2024 - 00:32

Laat mama maar snel naar haar kinderen gaan , begrijp sowieso niet dat een moeder van twee opgroeiende kinderen daar het huis in gaat.

Beantwoord
Marie 28 maart 2024 - 01:40

Ashley eruit! Dominante dame en kan en mag zelf alles zeggen maar een ander heeft het gelijk gedaan. Zo achterbaks!!!

Beantwoord
Lida 28 maart 2024 - 10:37

Ik denk dat dit het boemerang effect is wat Eshley terug krijgt nu……

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page