Home » Nominatie alarm in Big Brother, iedereen moet nomineren behalve Ashley

Nominatie alarm in Big Brother, iedereen moet nomineren behalve Ashley

Door BigBrotherNederland

Ook vandaag hebben verschillende bewoners de muziek opdracht moeten doen. Zo ook Tom, hij moest het liedje Piano man meezingen. Dit heeft hij goed gedaan en daarmee 3 coins verdient. Niet lang daarna klinkt het welbekende nominatie alarm, tijd om te nomineren!

Jimmy moet als eerste naar de dagboekkamer komen om te nomineren. Tom gaat naar Alice en merkt op dat iedereen stress krijgt. Alice antwoordt dat ze dat niet heeft. Ze is wel benieuwd wie er allemaal mag nomineren en of het twee of drie namen zijn. Ik vind het echt niet leuk er zijn maar vier over waar ik uit kan kiezen. Als ik twee moet doen, ik wil Jimmy niet maar Randy ook niet. Ik weet dan echt niet wat ik moet doen. Ik kijk gewoon in mijn hoofd wie ik het meest vrij wil stellen antwoordt Tom.

Ashley die al genomineerd is speculeert later met Karen en Glenn over de nominatie. Ondertussen moet Alice zich melden in de dagboekkamer. Karen merkt op dat Tom nu bij Alice zit. En Ashley benadrukt dat ze moet doen wat goed voelt. Glenn denkt dat Randy op Jimmy gaat. Karen antwoordt dat Jimmy er sowieso op staat. Daar hoef ik geen rekensom voor te maken. En dan weet ik ook al wie er door de deur gaat, wij twee. Maar we hebben het heel lang nog kunnen trekken. We hebben er echt alles aan gedaan merkt Ashley op. Afwachten that’s all. Glenn vraagt zich af op wie Alice zou gaan. Op mij en Jimmy antwoordt Karen. En Tom op Randy en K (Karen) en Ty op K en Jimmy. Jij weet ik niet wat je gaat doen maar het is een uitgesloten taak.

Als Tyron terug komt uit de dagboekkamer vertelt hij aan Randy hoe het was. Het was eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ik vond het jammer uit deze mensen te moeten kiezen maar het moet gebeuren. Ik hoop dat je niet op de bank komt en dat je hem overleefd. Het is my time again merkt Randy op en daar is Tyron ook bang voor. Kijken of Glenn een eigen keuze gaat maken maar ik denk het niet. Misschien gaan ze wel op Tom he. Sowieso zit die erbij antwoordt Tyron. En hij gaat op Tom, Jimmy en jou, denk ik. Ash wil dat ook merkt Randy op, zoveel mogelijk Nederlanders eruit. Ze verliest toch wel voor Alice lacht Tyron. Als Glenn terug is probeert Ashley wat informatie in te winnen. Dat ze elke informatie die ze uitspreken wil horen. Ik wil gewoon signalen horen. Je gaat geen signalen horen antwoordt Glenn, laat het nou eens los. Zwijg gewoon over de nominaties.Je gaat uit ons toch niks kunnen lossen. Uiteindelijk is iedereen geweest op Ashley na aangezien zij al genomineerd is. Het is nu afwachten op de uitslag.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.5]

Ook interessant:

15 Reacties

Gezina 27 maart 2024 - 18:48

Nou Alice en Tom eruit. Vreselijke mensen. Zonder Ashley was heel bb niets aan geweest. Jimmy ben ik ook klaar mee je mag zijn wie je bent maar leg het er allemaal niet zo dik boven op.

Beantwoord
Marjan 27 maart 2024 - 18:55

Haha, heerlijk! Ik ruik de stoom die uit Ashley komt hier op de mail! Haha

Beantwoord
Annemieke van vulpen 27 maart 2024 - 19:01

Zelfs Glenn wordt het zat, dat gezeur van Ashley over de nominaties, eindelijk zegt hij er iets over tegen haar.,zo ook gister toen ze in de put zat. Dat iedereen haar niets gunde. Jij speelt het spel ook hard, begrijp dan ook dat hun het hard tegen jouw spelen. Dat heeft hij toch zeker wel 3x gezegd tegen haar. Maar ze wil het gewoon niet horen.

Beantwoord
Petra 27 maart 2024 - 19:03

En nu Ashley eruit. Wil eigenlijk wel weten hoe Karen het gaat doen als haar zogenaamde bestie weg is

Beantwoord
Alex 27 maart 2024 - 19:30

Waarom mag Ashley niet nomineren?

Beantwoord
kees 27 maart 2024 - 19:35

Ashley Randy Alice en Karen deze worden genomineerd

Beantwoord
Lydia lepee 27 maart 2024 - 19:47

Tom is mijn favoriet!
Een echte Belg!

Beantwoord
Kim 27 maart 2024 - 19:57

Waarom mag je niet nomineren als je genomineerd bent?

Beantwoord
Jacques 27 maart 2024 - 20:28

Hopelijk gaat de generaal er eindelijk uit.

Beantwoord
Wil 27 maart 2024 - 22:22

Hoop dat het publiek iemand mag saven en dat dat dan Ashley dat zou mooi zijn👍🍀

Beantwoord
J vd heuvel 27 maart 2024 - 22:25

Ik hoop zoo dat ashley deze week mag vertrekken wat is dit een eersteklas onsympathiek jaloers mens als het niet in haar straatje komt is het janke

Beantwoord
Corina 28 maart 2024 - 06:13

Ashley naar huis stemmen mensen….zien jullie dat nu niet !,,,kleinkind grote mond haar beste vriendin tegen de schenen stampen zo vals is die !,ocharme die man

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 09:09

Ja jammer dat we nu al niet kunnen zeggen.
Eruit met die vrouw haar naam is Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!

Beantwoord
Jacq 28 maart 2024 - 09:10

Wat zal ik blij zijn als Ashley eruit gestemt word wat is dat een haatdragend mens.

Beantwoord
Doc 28 maart 2024 - 09:52

Goed gezegd Corina.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page