Home » Ashley koopt een vrijstelling voor 20.000 euro uit de jackpot: Randy, Karen en Randy zijn genomineerd

Ashley koopt een vrijstelling voor 20.000 euro uit de jackpot: Randy, Karen en Randy zijn genomineerd

Door BigBrotherNederland

Vandaag is het een spannende dag voor de genomineerden Ashley, Danny, Karen en Randy. Afgelopen avond kregen de bewoners de nominatie uitslag te horen. Er kwamen alleen wel vraagtekens in beeld en stemmen is niet mogelijk. Hoe gaat dit aflopen?

De bewoners staan rustig op, ontbijten wat en daar is daar opeens een live stream onderbreking. De niet genomineerden zitten in de woonkamer. De genomineerden zijn weg. Er wordt gesproken over de nominatie afkopen. Ik denk dat je voor dit bedrag gewoon naar huis gaat merkt Tyron op. Dat je een mooi avontuurtje hebt gehad met een zakcentje. Er wordt gesproken over een bedrag van 20.000 euro. Dan verschijnen de genomineerden in een keer in beeld. Randy, Karen en Jimmy. Ashley is er vanaf. Die heeft gekocht wordt er geroepen. Die is naar huis dnek ik zegt Tyron. De bewoners in het huis lopen naar de gameroom deur en wachten daar gespannen af. Voor 20.000 stamelt Alice.

Karen doet de deur open en loopt naar binnen er wordt gevraagd of Ashley weg is. Nee laat Karen weten, ze staat er nog. Heeft ze zich vrijgekocht vraagt Tyron verbaasd. Ja laat Jimmy kwaad weten, voor 20.000.Ashley komt ook binnen en Tyron zegt Ash what the f*ck. Ja sorry snikt Ashley en loopt naar de concon ruimte. Hoezo stamelt Tyron verbaasd. Heeft alleen Ashley gedrukt vraagt Alice aan Jimmy. Ja alleen Ash antwoordt Jimmy. Meteen, ze heeft wel zes keer op die knop gedrukt. Meteen, hij (Big Brother) zei 3,2,1, en tak, tak, tak. Het bedrag was er nog niet eens merkt Randy op. Om zichzelf vrij te kopen zegt Jimmy. Weet je wat het is gaat hij kwaad verder. We hebben een mentaal spel gespeeld deze week, die heeft ze verloren, nu gaat ze dit en neemt ze nog 20.000 euro mee van de pot. Ik zei het toch zegt Alice, ik had dit al gezegd. Met die krokodillentranen moet je bij mij niet aankomen benadrukt Jimmy. Opgerot. Nu gaat een van jullie naar huis merkt Alice op. Ja antwoordt Jimmy met een grote kans dat haar beste vriendin nu naar huis gaat. Karen wil even alleen zijn en Tyron vindt dit een super lage actie. Gewoon gelijk drukken, geen aarzeling. Hoe wil je op deze manier in de finale staan vraagt Alice. Daarom wilde ze ook naar de winkel antwoordt Tyron. Dat hadden we toch al door. De sfeer is totaal omgeslagen in het huis, iedereen is boos. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Je kunt vanaf nu stemmen op de genomineerden Randy, Karen en Jimmy.Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 3.9]

Ook interessant:

66 Reacties

Sofietje 28 maart 2024 - 10:53

Hoe laag kan je zijn

Beantwoord
Nans 28 maart 2024 - 10:54

Goed gedaan Ashley!
Lekker aan jezelf denken,
dat doen hun ook!
En als je gaat, dan ga je met verve!
Ik keek niet meer,
maar ga nu weer kijken! 👀

Beantwoord
Demi 28 maart 2024 - 10:54

Goed gedaan Ashley!!! Dat is het spel uiteindelijk TOP !!!

Beantwoord
Dan 28 maart 2024 - 10:55

Haha, Je kunt zeggen wat je wilt, maar Ashley is wel degene die dit seizoen maakt. Het is heerlijk om te zien dat iemand écht het programma meer swung geeft. Tom, Karen en Jimmy hebben dit ook, maar de queen van vermaak is toch echt Ashley. De rest van de bewoners hebben wat mij betreft geen enkel vermaakt geleverd en verdienen die pot dan ook niet. Wat mij betreft heeft Ashley nu geld uit haar eigen prijzenpot getrokken.

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 10:57

Bravo Ashly, eindelijk heb je nu eens laten zien dat jij er ook nog bent en ik ben apetrots op jou, dat je deze vrijstelling gekocht heb. Laa ze allen maar eens een poepie ruiken en ga door tot de3 finale, die jij gemakkelijk nu kan winnen. Ik zal heel limburg op jou laten stemmen. Lieverd, ga ervoor en laat die kneuzen allemaal achter je.
Jij en Glen maken deze periode tot een explosie-Finale

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 11:05

Voor Ashley 20k jatte, wilde ze iedereen beter leren kennen. Maar ik erger me dood aan Jimmy, die waait ECHT met ALLE winden mee! Als er iemand uit moet, dan hij!

Beantwoord
joost vrints 28 maart 2024 - 11:07

Haha, ze heeft groot gelijk dat ze die vrijstelling koopt. Dat geld is voorlopig van niemand, dus ze mag doen wat ze zelf wil. Erg grappig die boze reacties van dat groepje dat haar al lan wegpestten. Voila, hun boemerang vliegt terug in hun gezicht. Jeppie spanning in the house, oleee.

Beantwoord
Johnny 28 maart 2024 - 11:12

eerder nog 15000 euro laten versnipperen en nu voor 20000 euro direct bam… hoe laag kan je vallen… als je dat bedrag nu nog in je zak kan steken om onmiddelijk te vertrekken dan zou ik er nog begrip voor kunnen opbrengen maar 20000 euro uit de pot om nog een paar dagen extra te kunnen blijven zonder de zekerheid dat je dan nog gaat winnen is wel te belachtelijk voor woorden…. als ze nog maar wat langer in de belangstelling kan staat want dat is het enige waarvoor ze het allemaal doet… om van te kotsen deze vrouw..

Beantwoord
Elly A 28 maart 2024 - 11:13

Eerst janken omdat je denkt dat ze je niet vertrouwen. Nou, het blijkt dat je een slang bent. En nu janken omdat het allemaal zo zwaar was. Nou, ze heeft met iedereen ruzie gemaakt en onwaarheden geroddeld. Nu ook Karin voor de bus gooien. Ik hoop dat de Ashley lovers nu ook haar ware aard gaan zien. Nee hoor, ze is daar niet voor het geld maar voor het spel. Laat me niet lachen. Iedereen is er voor het geld maar wees eerlijk. Hoe moet Karin zich nu voelen. Al die weken in de zeik genomen. Triest.

Beantwoord
Agnes schepers 28 maart 2024 - 11:15

Groot gelijk heeft ze …ze hebben haar niets gegund

Beantwoord
joost vrints 28 maart 2024 - 11:16

Die tranen, die zijn nu ook echt niet nodig, ze heeft het spel gespeeld en dat mag. Grappig dat kwade groepje, is om je kapot te lachen hoe die reageren alsof dat geld van hen is. Volgende keer moet ze zelfs geld pakken om te vertrekken….hopelijk krijgt ze die kans nog.

Beantwoord
LBJ 28 maart 2024 - 11:24

Goed zo Ashley! Zo lang heb jij anderen alles gegund. Ook diegenen die je steeds verguisd en verraden hebben. De deelnemers die door hun vriendjes geholpen zijn aan een vrijstelling zijn boos omdat steeds weer opnieuw hun listen mislukt zijn!
Ik hoop dat Karin er in ieder geval in blijft om samen met Ashley (en Glen?) de anderen te kunnen verslaan!

Beantwoord
Laura 28 maart 2024 - 11:27

Top ze heeft ook eindelijk een keer voor zichzelf gekozen en oh wat baalt de rest en Alice heeft ook geen recht van spreken heeft ook al veel uit de pot gehaald

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 11:31

Ashley zei gisteren tegen Karen dat ze uitgebreid afscheid wilde nemen. Ja, we snappen nu waarom, ze gooide Karen voor de bus, het kreng!

Beantwoord
Deny 28 maart 2024 - 11:34

En dan praat je over slangen, sorry hoor

Beantwoord
anita 28 maart 2024 - 11:37

Iedereen wist al dat ze niet te vertrouwen was met die pot nou dat blijkt wel weer.
iedereen weet voorts hoe ze is en hoe laag ze gaat om haar doel na te jagen en nog janken ook move!!!

Beantwoord
Verdoodt Ivan 28 maart 2024 - 11:38

Als je iemand, al weken probeer weg te pesten en de laatste weken niks gunt. Creëer, je als groep natuurlijk een situatie, waar iemand iets doet dat voor de andere onaanvaardbaar is! “Je oogst wat je zaait” en kat in het nauw, maak gekke sprongen… Mooie zet van Ashley.

Beantwoord
JvL 28 maart 2024 - 11:43

PRACHTIG….!
Goeie zet, ik had het in haar schoenen ook gedaan…
Super

Beantwoord
Mees 28 maart 2024 - 11:44

Zie je nou wat voor mens die arrogante B is,Bah bah

Beantwoord
E 28 maart 2024 - 11:46

Vreselijk mens,die Ashley ! Dit geld pikken had je kunnen zien aankomen van maar 1 persoon ! zij dus..Zaterdag naar huis en nooit meer zien aub !

Beantwoord
Albert 28 maart 2024 - 11:46

nog een week met de dramageneraal dus helaas..

gelukkig ziet iedereen haar ware aard nu en heeft ze haar kans op de winst van BB24 net verkocht

Beantwoord
Jacques 28 maart 2024 - 11:56

De zoveelste smerige streek van Ashley. Die gaat gewoon over lijken. Dit is de ergste streek die een bewoner ooit heeft uitgehaald in de BB-huis. En dat om 1 week verder te geraken. Als er nu nog kijkers zijn die haar sympathiek vinden, die moeten dringend een psychiater opzoeken. Dit is echt het laagste wat er ooit een kandidaat heeft gedaan. Walgelijk !!!!!

Beantwoord
A. 28 maart 2024 - 12:01

Whow Asley met de reden dat ze de finale week gaat mee maken en dat het geld haar niet uit maakt. Kennelijk denkt ze dat het na volgende week is afgelopen. Nou dan heeft BB een leuke verrassing voor je want het gaat nog een week verder door. Dus volgende week loop je weer de kans om genomineerd te worden. En dan ben je nog niet in de laatste week als je naar huis gaat.

Beantwoord
jeroen 28 maart 2024 - 12:03

Ik ik ik altijd al geweest .
Bah hoe je zo kan zijn

Beantwoord
Peter 28 maart 2024 - 12:05

Zeg het al vanaf het begin Ashley eruit donderen.
Nu komt haar ware aard naar boven.
Wil je op zo’n manier Big Brother winnen.
Bloedhekel aan haar en trouwens Karen ook.
Hoop dat Jimmy big brother wint.

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 12:46

Super verwoord, toppie

Beantwoord
Ostyn luc 28 maart 2024 - 12:51

Wat hadden jullie gedacht? Ik heb het voorspeld, is natuurlijk een deel van het spel. Ik heb gisteren verteld over de kat in het nauw… of het haar de overwinning oplevert betwijfel ik. Dit is een weerspiegeling van de maatschappij, de stoutste wezels zuipen de beste eieren. Huichelarij, krokodilletranen, het helpt sommige hier op dit forum te beinvloeden. BB wrijft zich in de handen, het spel zit (te laat) op de wagen en er moet 20000 minder betaald worden.

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 12:56

Oké Ashly, nu nog een vette pot van 15 of 20.000 pakken en naar huis. Ik gun je dit van harte, want jij bent een echte speler en een kei. Ze willen je nu laten verhongeren omdat je geen coins meer hebt. Dit is besloten onder leiding van Tyro die jammer genoeg geen opvoeding heeft genoten om te weten dat je je ergste vijand nog niet eens laat verhongeren.

Beantwoord
Rudy Volders 28 maart 2024 - 13:23

Goed teruggeslagen naar allen die haar vergruizen. En nu alsnog door naar de finale.

Beantwoord
jeroen 28 maart 2024 - 13:39

ashley heeft nog nooit een ander iets gegund . altijd zich zelf nooit een ander
begrijp reacties van sommige hier niet , zij heeft altijd gemanipuleerd en anderen zwart gemaakt , natuurlijk gunnen deze mensen ashley niks .is niet meer dan normaal

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 14:04

Hahaha geweldige zet!! Ze speelt het spel mensen en geeft niks om dat geld! Als Alice die pot leeggraaid voor een brief of een belletje is het wel oké? Ze moest zichzelf wel veilig stellen want het clubje gunt haar niks!! Nu janken de geldwolven. Karen mag blijven💪🏻

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 14:07

goed gedaan ashley laat ze maar lullen wat zeuren ze nou alice en jimmy zeggen de hele tijd al ik zit hier niet voor het geld en nu klagen lekker joh hahaahah

Beantwoord
Eduard 28 maart 2024 - 14:08

En mensen het leven is niet te vertrouwen! Het is naaien of genaaid worden!! Chapeau Ashley😃

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 14:38

nee marjan en denny jullie zijn net zo slecht en achterbaks als het groepje alice en kornuiten

Beantwoord
CNC 28 maart 2024 - 15:17

Top Ashley! Laat ze maar eens een poepie ruiken!

Beantwoord
Alex 28 maart 2024 - 15:35

Beter iets dan niets. De rest heeft het nakijken. Goed zo, Ashley!

Beantwoord
Laura 28 maart 2024 - 15:40

Vertel mij een wat ze dan nog meer voor smerige streken heeft uitgehaald iedereen gaat daar toch voor zichzelf en nu heeft Ashley dat gedaan prima toch.

Beantwoord
Bob (naam genoot ) 28 maart 2024 - 15:57

Ik ben geen fan van Ashley ; ze heeft het goed gedaan.
Andere bewoners zijn jaloers en ze hebben hun kansen gehad om ook een geldbedrag te nemen en niet gedaan.
Als ik een deelnemer van BB was , had ik ook gedaan.

Beantwoord
Bob (naam genoot ) 28 maart 2024 - 16:41

Ik ben geen fan van Ashley ; ze heeft het goed gedaan.
Andere bewoners hebben ook die kansen gehad , maar niet gedaan ,dus niet zeuren !!!
Ik heb het ook gedaan.

Beantwoord
Mario 28 maart 2024 - 17:26

Lees ik nu hier dat zij andere alles gunde , ha ha, zeker nooit naar de streams gekeken dan , achterklap is waar zij goed in is. Met deze actie wint zij niet het spel, what comes around goes around. En waarom janken na zo’n actie ……

Beantwoord
Muis 28 maart 2024 - 17:42

Waarom verbaasd mij dit niet…..

Beantwoord
Lucky 28 maart 2024 - 17:58

Ik hoor die Tyron en Alice praten buiten. Dat zijn 2 achterbakse bewoners, die Alice zeker. Ik hoop dat de finale tussen Jimmy, Alice en Glenn mag gaan. Die anderen mogen van mij zo snel mogelijk het huis uit.

Beantwoord
LIN 28 maart 2024 - 18:01

Ashley had Karen die om advies vroeg al duidelijk geadviseerd “Je moet nu voor je zelf gaan en even niet in vriendjes denken”. Ze had Karen misschien kunnen inlichten misschien maar vanaf dag 1 is het haar wel heel moeilijk gemaakt en alles misgunt dan snap ik dat ze dit doet. Het is een spel!

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2024 - 18:56

Afschuwelijk!
20000€ gestolen van iedereen die kan winnen!
Echt Jacques de slechtste vrouw ooit bij BB…

Beantwoord
Se 28 maart 2024 - 19:13

Ze heeft helemaal gelijk
Dit is een spel..

Beantwoord
Petra 28 maart 2024 - 19:20

Geweldig hoe je het spel speelt Ashley. Net goed voor de rest. Maak de pot maar lekker op. Ga ook nog maar een keer lekker shoppen en nog wat persoonlijke dingen kopen van de pot. Maak ze gek! Nu hoef ik deze week niet te stemmen, de hele bank mag wat mij betreft naar huis.

Beantwoord
Petra 28 maart 2024 - 19:21

Wat ze ook doet, mijn stem heeft ze al lang en breed verdiend om te winnen.

Beantwoord
Sofietje 28 maart 2024 - 19:26

Walgelijk vind ik ze van begin tot eind dat maakt het zo saai om te kijken …gisteren was het leuk eerlijk iets winnen bij Ty en bij Glenn ook maar dit is toch laag je eigen zo uitkopen ze durfde de strijd niet aan om op de bank te gaan zitten ipv gunnen pfff flauw flauw

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2024 - 19:27

Het is doodgewoon stelen.
Ze is een dief van 20000€
Nooit kan men dat goed vinden.
Of men is NIET eerlijk en een goed mens!

Beantwoord
Lydia lepee 28 maart 2024 - 19:30

Eduard bent u een Hollander?

Beantwoord
Petra 28 maart 2024 - 19:39

Ik hoop dat ze nogmaals €20000 uit de pot haalt vlak voor het einde om vrijwillig te vertrekken, en dat Glenn de rest mee neemt als winnaar. Dat zou dit big brother jaar geweldig maken.

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 20:00

@jeroen volgens mij kijk jij naar n andere zender

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 20:20

@lydia Lepee doe eens ff normaal zeg….het geld is NIET gestolen en Ashley is geen dief….het geld is van Big Brother en die bied het aan…..aan iedereen …je kan t pakken of niet
Maar stelen is heel wat anders dus je mag wel inbinden metste beschuldigingen

Beantwoord
E 28 maart 2024 - 20:23

@Lucky:Ashley is de meest Achterbakse en neppe persoon zowel lichamelijk,geestelijk als in het spel,ze is zo dom ! WEGWEZEN !! Tyron,Alice en Glenn in de Finale en Tyron wint !

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 20:24

@sofietje je hebt gelijk Tyron en Alice zijn heeeeeeel laag en achterbaks, blij dat je het nu ook ziet

Beantwoord
E 28 maart 2024 - 20:30

De Ashley liefhebbers geven des te meer eens aan hoe verrot NL aan het worden is ! Dat Neppe gedrag die Ashley tentoonstelt zit ook al in veel mensen in NL,waarom denk je alleen aan jezelf,geld,ben je egoistisch ? Dat gaat je alleen maar problemen opleveren in je verdere leven ! En wat een opvoeding heb je dan gehad? Heb je die vader wel eens gezien ? Zegt niks in de live shows,z,n vrouw sneeuwt hem volledig onder..heel erg triest ! Hopenlijk verdwijnt ze nog door eruit gestemd te worden voor de Finale.

Beantwoord
Elly 28 maart 2024 - 20:33

@petra…ik hoop met je mee dat zou inderdaad n giller zijn whahahahahaha

Beantwoord
Marie 28 maart 2024 - 21:43

Helemaal mee eens!!!

Beantwoord
Chris 28 maart 2024 - 22:28

Geweldig gedaan Ashley,laat je niet doen,je hebt niets verkeerd gedaan,die anderen gunden je ook niets, ,

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 22:40

goed zo ashley nu een finale plek bemachtigen of nog een keer 20k pakken om het huis te verlaten en de rest voor glen als winnaar van big brother

Beantwoord
Anton F 28 maart 2024 - 23:34

Ashley is slim ze speelt het spel op een slimme manier. Maar karma is a b.tch mark my word !!

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 00:06

Mee eens Petra👍🏻

Beantwoord
Eduard 29 maart 2024 - 00:10

E en jij vind Tyron en Alice niet acherbaks🤣🤣 wat een giller!

Beantwoord
Se 29 maart 2024 - 12:00

🤔 Stelen is iets anders…Dan …als je iets aangeboden word B.B.

Beantwoord
Lisa 29 maart 2024 - 14:09

Ashley goed gedaan.

Beantwoord
Kez 30 maart 2024 - 10:24

Hoe kunnen mensen dit ‘goed gedaan’ vinden van Ashley.. Ze is er eerlijk in geweest dat ze hard zal spelen, dat geef ik haar na – maar dan zal ze ook moeten accepteren dat er hard wordt teruggespeeld (en wellicht vrienden verliest).

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page