Home » Big Brother kondigt de nieuwe feestdag aan: Halloween

Big Brother kondigt de nieuwe feestdag aan: Halloween

Door BigBrotherNederland

Nadat het huis flink gepoetst is klinkt er ineens eng gegil in het huis en de tuin. Wat is dit zegt Alice, ik schrok echt zo erg. Jezus reageert Randy terwijl de twee naar binnen gaan. De meesten weten al hoe laat het is, een nieuwe feestdag. Al snel neemt Big Brother het woord.

Bewoners begint Big Brother, de volgende feestdag staat voor de deur. En dat is Halloween. Jullie mogen het hele huis omtoveren in het Halloween thema. De spullen hiervoor staan in de voorraadkamer. Let wel het zijn decorstukken. De bewoners gaan in de voorraadkamer kijken en daar staan allerlei attributen. Er komen enge poppen voorbij, spinnenwebben, een skelet, een spook en andere versiersels. Big Brother herhaalt nog een keer dat het decorstukken zijn om het huis te versieren. Je mag ze dus niet uit elkaar halen, hou ze heel. De bewoners gaan aan de slag en toveren het huis om tot spookhuis. Verschillende bewoners vinden het nieuwe thema wat minder. Ashley en Alice hebben weinig met die spannende dingen.

Voor de avond staat er een Halloween etentje op het programma. Het wordt een flink gevulde pompoen soep. En een broodje. Vanavond gaan Jimmy en Dilano voor een geheime missie uit het huis, wat gaat er deze avond nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

5 Reacties

Sandra 4 maart 2024 - 18:54

Machtig halleween hopelijk gaat de nacht echt griezzelen inhet big brother huis.

Beantwoord
Sylvia 4 maart 2024 - 19:02

Ik heb mij serieus kaot gelachen! Tranen over mijn wangen.

Zagen jullie Ashkey rennen? de slaapkamer in?
My God! Tranen! Echt waar…

Beantwoord
Peperkamp 4 maart 2024 - 19:07

Die ashley schrok enorm toen ze de voorraadkamer open deden !! Hahaha…kwam niet meer bij..en
1 pop noemt ook haar naam ..haha!!

Beantwoord
Yvonne 4 maart 2024 - 20:35

Wel leuk al die feesten !!

Beantwoord
Alex 4 maart 2024 - 23:30

Pompoen. Die kun je ook als masker gebruiken.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page