Jason, Michelangelo en Bart zijn de genomineerden van deze week

Jason, Michelangelo en Bart zijn de genomineerden van deze week

Danny heeft power of nomination en heeft zijn medebewoners moeten nomineren. Op deze nieuwe dag is het tijd voor de nominatie uitslag. Big Brother roept iedereen bij elkaar, wie zijn deze week de genomineerden?

De bewoners gaan op de bank zitten en kijken in spanning naar het scherm, iedereen wenst elkaar succes. De eerste naam die op het scherm verschijnt is Michelangelo. Michelangelo lacht meer om zijn foto dan dat hij reageert op het feit om genomineerd te zijn. De tweede naam die op het scherm verschijnt is Bart. Welcome to the club Bart zegt Michelangelo, Bart knikt. De derde naam die op het scherm verschijnt is Jason. Jason, Bart en Michelangelo zijn dus de genomineerden van deze week. Iedereen wenst elkaar succes en ze staan weer op. Jason zegt tegen Michelangelo, dit is nog erger. Een van ons loesoe. Ja zegt Michelangelo met een zucht en gaan tafeltennissen. Jason vraagt aan Danny of hij nog iets gaat vertellen of doe we dat zo. Danny knikt en Jason zegt tegen Michelangelo dat nu iedereen erop heeft gestaan. We zijn ook maar met 8 he antwoordt Michelangelo.

Danny gaat later met genomineerde Jason in gesprek. Danny legt uit dat het voor hem simpel was. Jij was wel de moeilijkste keuze voor mij. Ik wil dat jij blijft. Ik heb genomineerd op groepsgevoel. Ik merkt dat jullie meer afgesloten waren en er iets meer afstand was. Michelangelo was omdat hij mij een nominatie heeft gegeven. Terwijl hij had gezegd dat ik er niet op stond en uiteindelijk toch genomineerd was. Het is nu eten of gegeten worden. Ik had ook anders kunnen nomineren maar ik wil zo lang mogelijk lol hebben. Jason vindt het begrijpelijk. Danny benadrukt dat het niets persoonlijks is. Ik sta gewoon voor de leukste tijd en op basis daarvan heb ik deze nominatie gemaakt. Het klinkt ook heel logisch antwoordt Jason.

Vanaf nu kun je stemmen op wie je in het huis wilt houden. Dit doe je via onderstaande linkjes:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 3.7]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *