Home » De bewoners stemmen op de mysterieuze schaduwen en moeten een dansmarathon van 10 uur doen

De bewoners stemmen op de mysterieuze schaduwen en moeten een dansmarathon van 10 uur doen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is aangebroken en de groep is voornamelijk bezig met de mysterieuze schaduwen in de keuken. Gisteren gaf Big Brother wat persoonskenmerken prijs. De huidige bewoners verwachten dat ze moeten kiezen dus hebben ze een soort stem systeem bedacht om uiteindelijk een makkelijke keuze te maken, mocht het zover komen. De top drie zoals wij die hebben kunnen zien is momenteel, plek 1: man – make up artist – grappig en fanatiek, plek 2: man – event manager – zorgzaam en lief en plek drie: man – adviseur – brabantse gezelligheid. Nick heeft na het ontbijt een dansje verzorgd. En daarna gaat iedereen zijn ding doen. Dan laat Big Brother weer van zich horen. Terwijl iedereen zijn ding doet laat hij van zich horen. Bewoners, de dansjes van Nick en Thomas brachten mij op een idee. Maak jullie klaar voor de weekopdracht! Trek hiervoor jullie mooiste danskleren aan. Het spel start over dertig minuten. Het is voor iedereen onduidelijk wat de bedoeling is, moet het sportief of echt voor uitgaan zijn. Big Brother laat het volgende weten, bewoners zorg ervoor dat jullie er op zijn mooist uit zien. Iedereen gaat aan de slag, er wordt nog snel gedoucht, opgemaakt en de mooiste kleren worden uitgezocht. Als het tijd is laat Big Brother weten dat iedereen naar de gameroom moet komen en gaat het beeld van de camera op de woonkamer. We kunnen dus niet zien wat de opdracht precies is. Uiteindelijk zien we de groep dansen in de gameroom. De bewoners hebben een dansvloer gekregen. Ze moeten een dansmarathon houden van 10 uur. Er moeten altijd tenminste 2 bewoners op de dansvloer aan het dansen zijn. De bewoners zijn de komende tijd dus wel even bezig. De opdracht zal tot ongeveer 22:30 uur duren. Er kan €5000 euro verdient worden. Gaat het hen lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 3.7]

Ook interessant:

10 Reacties

Ivo 2 februari 2021 - 13:11

Ah, leuk! Dat kunnen ze goed gebruiken. Wat zullen die slapen vanavond!

Beantwoord
Maikel 2 februari 2021 - 13:33

Wat een geweldige opdracht voor de bewoners, en ook leuk voor alle kijkers om te zien. 10 uur is lang maar dat gaat ze denk ik wel lukken.

Beantwoord
Thomas 2 februari 2021 - 16:17

Op de livestream hoorde ik Zoey zeggen dat ze liever een uitkering ontvangt dan te werken. Ook laat ze zich betalen om producten te adverteren op sociale media. Dit vind ik vreemd omdat ik dacht dat de Big Brother bewoners werden betaald voor hun deelname. Weet iemand hoe dit zit aub?

Beantwoord
Rex 3 februari 2021 - 00:57

Bewoners worden niet betaald. Ze kunnen wel een geldbedrag winnen maar je krijgt niets voor in het huis zitten.

Beantwoord
Karlijn 2 februari 2021 - 17:07

He he eindelijk wat te doen voor die arme stumperts

Beantwoord
gerard 2 februari 2021 - 17:40

Weer iets van vroeger dansen marathon…..
Verzin iets nieuws..
Je kan ook een lamp aan een draad doen en fietsen dat de lamp aan blijft iedereen 2uur fietsen en dan een kleine aflos. 24uur laten doen…is ook oud maar dan doen ze wat. anders worden lui deze mensen.

Beantwoord
Agatha 2 februari 2021 - 17:49

Geweldig om te zien gaat ze zeker lukken

Beantwoord
Peter 2 februari 2021 - 18:02

Gezellig en goed voor de conditie, vooral Thomas zal de nodige kilootjes op de dansvloer achterlaten 😉
Big… pssst Big broterrrr…. d’r ontbreekt alleen nog een bar 🙂

Beantwoord
Peter 2 februari 2021 - 18:15

Goede muziekkeuze ook, doet mij denken aan de vakanties in mijn jeugdtijd, ver voor het internet haar intrede deed 😉

Beantwoord
Herman 3 februari 2021 - 14:56

Hoi Thomas dat heb ik nog nooit ergens gelezen wat betreft betaald worden door BigBrother om mee te doen. Zoey is een bekend DJ en als ze iets streamt op de sociaal media en dat ze er geld voor vraagt normaal denk ik. Maar haar gezegd dat ze liever een uitkering heeft dan werken niet gehoord jammer.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page