Tobias en Julio zijn verkozen om het Big Brother huis te verlaten

Tobias en Julio zijn verkozen om het Big Brother huis te verlaten

Afgelopen avond was er een vrij lange streamlock. Als er weer beeld is zien we de bewoners net uit de gameroom komen. Blijkbaar hebben de bewoners al moeten besluiten welke twee bewoners het huis uit gaan. Wel wordt duidelijk dat ze niet definitief vertrekken. Waarschijnlijk gaan ze naar het data center of een andere locatie.

Julio, Nawel en Nouchine praten na. Goed he zegt Nouchine tegen Julio, ik vind u daar de geknipte persoon voor. Ja antwoordt Julio ik weet ook niet wat er van mij verwacht wordt. Maar het eerste wat ik dacht, 2 personen dat moet ik met Tobi doen. Ik gun het jullie reageert Nouchine, jullie zijn ook 2 neutrale personen. Ik vond het ook wel grappig dat hij mij naam noemde gaat Julio verder. Ik had hem ook in mijn hoofd. Ik weet niet wat er op mij af gaat komen maar we gaan het meemaken! Jullie gaan samen slapen en een unieke tijd hebben reageert Nouchine. Wat het ook is het gaat wel lastig worden merkt Julio op. Grace zegt later ook tegen Tobias dat ze hem gaat missen… Tobias is dankbaar dat hij het mag doen maar ik denk wel dat we het zwaar gaan krijgen.  De bewoners speculeren verder en uiteindelijk gaan ze maar naar bed, Julio en Tobias moeten nog niet weg… Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen en de twee zijn nog altijd in het huis. Wel moeten de bewoners een spel spelen waar we zo op terugkomen in een nieuw nieuwsbericht.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 4.5]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Chelly at 14:54

  Ik kijk naar de streams en er valt niks te beleven.Newal ligt weer op bed en Grace is in Tobias buik gekropen (bij wijze van spreken)
  BB grijp in,we betalen voor de streams!

  • Yvonne at 11:51

   Uh krijgen we nog te zien waar tobias en julio zitten en Julie streams zijn waardeloos zit je te kijken naar uur eerder en het word er steeds saaier op laat zien wat er gebeurt,snap best dat mensen stoppen met kijken ,Kim op mensen laat alles zien zoals het hoort!!

 2. Leona at 17:05

  Ben blij dat Tobias eruit gaat.
  Wat een stiekemerd. Samen met Grace. Zo jammer.
  De ware aard komt nu naar boven…. Beiden mogen van mij vertrekken!
  Nawel en Salar samen naar het einde ??

 3. Thea at 19:15

  Nou ja nu weten wij nog niks.
  Dit is niet leuk hoor.
  Hoop zo dat Gulijo nu eens iets mag winnen.
  Hij staat iedere keer voor andere klaar.
  En helpt andere die hem nodig heeft
  Zo oneetlijk dit.
  Vind hem een topper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *