Home » Big Brother liveshow: Nawel moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Nawel moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Nawel en Salar zijn dit keer genomineerd en één van hen zal het Big Brother huis moeten verlaten maar wie? In dit bericht lees je hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner het huis moet verlaten.

Geraldine opent de show, nog een week te gaan en dan is de finale week! Ze voegt eraan toe dat Kristof al de eerste finalist is door het pakken van de sleutel. Peter vertelt dat daar heftige reacties op kwamen. Daarna zien we alvast kort wat fragmenten zoals Tobias die jarig is en Grace die een zware rol had tijdens de nominaties en de uiteindelijke uitslag die erop volgde. En Geraldine zegt dat oud bewoner Julio ook nog even langskomt in de studio. Peter maakt daarna de prijzenpot bekend, deze staat op 56.206 euro. Vervolgens is het tijd voor de hoogtepunten van afgelopen week. We zien fragmenten zoals de start van running out of time week, een feest achter de streamlock, de strijd om little brother te worden en Grace die deze rol kreeg, ladies night, Nawel Nouchine en Grace mochten het huis verlaten, de bewoners kregen een kans om extra stemmen te kopen, Nawel die een extra stem kocht en Nouchine die een gesprek had met haar vriend waarin Salar een rol speelde. Nawel, Salar en Grace die hun geliefde mochten zien tijdens een opdracht en Kristof die finalist werd door de gouden sleutel te kopen, Tobias had ondertussen een tuinfeest en de discussie die ontstond doordat Kristof finalist werd en Grace die als little brother een rol had tijdens de uitslag van de nominaties. Geraldine legt daarna contact met het huis. Ze feliciteert Tobias en vraagt wat zijn hoogtepunt was. Dat was het tuinfeest zegt Tobias, dat was echt top. Ik heb zo erg genoten! Kristof en ik hebben het uitgepraat, het heeft niet de pret gedrukt, het is goed gekomen. Kristof krijgt ook felicitaties en weet niet of hij gaat winnen. Ik weet niet hoe ik buiten sta, we zullen zien. Ik ben heel ontspannen en ik gun het de genomineerden allebei. Ik zou tegen iedereen in de finale willen staan. Nawel vertelt dat elke nominatie anders voelt, deze keer wel wat verzachtende omstandigheden doelend op Grace. Ze vind het heel spannend. Salar had het wel verwacht, ik bereken ook veel. Ik had de laatste vier weken immuniteit en nu is het weer tijd om te strijden. Daarna zien we wederom een fragment van afgelopen week, zoals dat de genomineerden Salar en Nawel die naar de gameroom moesten komen, ze moesten met elkaar terugkijken op hun tijd in Big Brother en vragen beantwoorden.

Peter zegt dat de bewoners volgende week een nieuw thema krijgen, een tip is alvast dat ze veel van de buitenwereld te horen krijgen. Dinsdag is er een belangrijk moment voegt Geraldine eraan toe. Dan vertellen ze waarom zij de finale willen halen. De bewoners gaan niet meer nomineren gaat Peter verder, de kijker beslist wie er mag blijven. Daarna zien we oud bewoner Julio in de studio. Het was hectisch maar leuk en fijn om weer thuis te zijn. Ik had ook even het moment dat ik moest zoeken hoe mijn telefoon werkte, ik heb veel hartverwarmende reacties gehad. Hij grapt dat hij de kwark gemist heeft. Nee, de mensen heb ik echt gemist. Livestreams heb ik niet gekeken, maar de samenvattingen zeker. Ik heb veel hoogtepunten gehad maar wat er echt uitsprong was love week. Julio vindt het moeilijk wie Big Brother gaat winnen. Ik gun het Nawel zeker en de anderen ook. Ik had Kristof niet in de finale verwacht maar echt een naam noemen, ik zou het niet weten. Ik denk dat Nawel vanavond mag blijven, als ik naar mijn hart kijk. Peter legt daarna contact met het huis. Grace laat weten dat ze getwijfeld heeft om zichzelf vrij te stellen. Het brengt voor mij ontwetendheid, ik weet niet hoe ik in de wereld sta. Als ik voor mijzelf zou kiezen voelde het als opgeven. Nouchine vertelt daarna dat ze het gisteren erg moeilijk had, maar hoe meer het moment nadert hoe moeilijker. Ik denk dat het 50-50 is, mijn gevoel zegt Nawel maar we zien wel.

Nawel verlaat het Big Brother huis & back to reality week

Peter staat bij de rode poort om de bewoner die het huis moet verlaten op te vangen. Geraldine gaat naar de bewoners in het huis. Peter staat een van jullie op te wachten. Op de scherm verschijnt de naam die mag blijven. Een spannend muziekje klinkt en de naam van Salar komt op het scherm te staan. Nawel moet het huis dus verlaten, het is niet erg zegt ze. Het is oké zegt ze als ze haar medebewoners knuffelt. Daarna pakt ze haar koffers en jas en gaat richting de poort. Nawel vertelt tegen Peter dat ze nog niet weet hoe ze zich moet voelen. Ik ben een beetje overvallen. Daarna zien we de hoogtepunten van Nawel haar verblijf. Nawel komt vervolgens de studio in. Daar ben je na zeven keer genomineerd te zijn zegt Geraldine. Ik vind het raar reageert Nawel. Ik had graag willen blijven om de finale te halen. Maar zeven keer was echt heel veel. Het blijft zwaar en moeilijk. Het was de tijd van mijn leven, het speciaalste, mooiste maar zwaarste wat ik hem meegemaakt. Mijn verjaardag, dat vliegtuig boven het huis, ik ben sowieso een gelukkig mens. Nawel hoopt dat Grace of Nouchine gaat winnen. Ik gun het de vrouwen, voor mij zijn dat twee winnaars.

Peter vertelt daarna dat de halve finale nu begint met een nieuw thema: Back to reality. De laatste normale week voor de finale. Geraldine voegt eraan toe dat de bewoners informatie krijgen over wat er buiten afspeelt. Persoonlijk nieuws maar ook het wereldnieuws. Peter vertelt daarna dat Kristof al finalist is maar dat er nog wel iemand naar huis moet en dat beslist de kijker. Geraldine zegt dat er een ding zeker is voor de finale, twee bewoners komen uit Nederland en twee uit België. Dat zijn de regels van Big Brother. Nouchine zit dus sowieso in de finale en dan gaat het dus tussen Tobias, Salar en Grace. Volgende week moet er dus één Nederlander eruit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 37 Average: 4.1]

Ook interessant:

28 Reacties

Willeke 12 maart 2022 - 20:13

YESSSSS YESSSS EINDELIJK..
SALAR NAAR DE FINALE..

Beantwoord
Sheila 17 maart 2022 - 10:42

En nu Salar nog.
Weg met dat geschreeuw en gevloek de hele tijd.

Beantwoord
Bekhoven 12 maart 2022 - 20:13

Nu hoef ik niet meer te kijken. De rest is zo niet te vertrouwen.

Beantwoord
Arno 12 maart 2022 - 20:14

Ja eindelijk is Nawel weg,hehe eindelijk.

Beantwoord
Paoli 12 maart 2022 - 20:14

YESSSSS.. EINDELIJK Nawel eruit !!!!!

Beantwoord
Paoli 13 maart 2022 - 10:52

Stem graag op Grace of Tobias winner BB 2022

Beantwoord
Léon 12 maart 2022 - 20:15

SALAR verdiend de Finale, stem op SALAR!!

Beantwoord
Els 14 maart 2022 - 08:29

verdiend ??
Waarmee dan ….zijn maatje Kristof is nu klaar met hem hoor heeft hem niet meer nodig
Hij kan vertrekken…ze gaan tong slecht krijgen in de buitenwereld die twee

Beantwoord
Joost 12 maart 2022 - 20:16

Eindelijk, ein de lijk zeg! Ze is weg, oef, en zeggen dat ik vanaf de eerste nominatie op dit moment heb gewacht. Nu Grace of Tobias eruitstemmen…

Beantwoord
Alex 12 maart 2022 - 20:25

Nouchine is deze week immuun maar misschien weet ze het zelf nog niet. En Kristof zou het zonder gouden sleutel ook al zijn.

Beantwoord
douwe boersma 12 maart 2022 - 20:27

jaaaaaaa eindelijk is ze eruit jeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Beantwoord
Mim 12 maart 2022 - 20:28

hoe spijtig is dat voor nawel
voor mij stopt het hier geen intresse meer ?

Beantwoord
M 12 maart 2022 - 20:29

Yes wat ben ik blij eindelijk rust in de tent

Beantwoord
Els 14 maart 2022 - 08:31

Ja hoor zeker rust de luie gemene mensen dienog over zijn liggen alleen maar hele dagen op hun rug in de tuin te roddelen en plannetjes te smeden
Brrrrr…slechte mensen die ze hebben binnen gehaald daar, zoveel afknappers erbij

Beantwoord
Dutchie 12 maart 2022 - 20:42

Yeahhhh, Salar blijft.Terecht. The big winner!!!!!

Beantwoord
Eduard 12 maart 2022 - 20:42

Jammer Nawel dat je weg bent! Maar jij blijft voor mij de winnaar, en ik ben het met je eens laat een vrouw maar winnen. De 3 heren zijn vreselijk. Wat een smerig spel hebben die gespeeld!

Beantwoord
Leeke 12 maart 2022 - 21:10

Jammer Nawel..

Beantwoord
Sir 12 maart 2022 - 21:43

Het is walgelijk de meest suffe en leugenachtige mensen blijven in het spel en eerlijkheid wordt niet gewaardeerd. Geef dan maar BB Australië. Veel beter en eerlijker

Beantwoord
Jos 12 maart 2022 - 22:22

Yessss

Beantwoord
irene 12 maart 2022 - 22:29

ik vindt heet spijtig dat nawel niet de finale heeft kunnen winnen !! pfff

Beantwoord
Mim 12 maart 2022 - 23:19

maar kon niet anders ga om en om vlaamse eruit dan nederlandse eruit…. als het zo moet is het beter dat elk land op zich zelf speelt….

Beantwoord
Bonnie 13 maart 2022 - 01:04

Eindelijk snap je .

Beantwoord
Herman 13 maart 2022 - 06:18

Had liever gezien dat die Salar er uit was gegaan.

Beantwoord
Leeke 13 maart 2022 - 12:27

Wat een haat zaaiers…. snap je..

Beantwoord
Lydia lepee 13 maart 2022 - 06:27

Hoera de beste mag blijven,hoera Salar!

Beantwoord
Renata 13 maart 2022 - 08:50

Gelukkig eindelijk die Nawel vertrokken.
Zal een stuk minder geroddel geven daar.

Beantwoord
Blondie 13 maart 2022 - 09:26

De vlag kan uit. Eindelijk!!!

Beantwoord
Corrie 13 maart 2022 - 12:11

Gelukkig Salar hier was zelfs vuurwerk gisteravond. Dacht even vandaag kijken hoe het zich voortzet op streams . Maar is ook BB in mineur stemming ? al uren geen live streams

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page