Home » De bewoners doen een spel met familie en vrienden

De bewoners doen een spel met familie en vrienden

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is een nieuwe dag in Big Brother aangebroken, deze week is het semi final week. Na het ontbijt klinkt er een geluidssignaal en spreekt Big Brother de groep toe.

Bewoners, ik heb jullie al vertelt dat jullie niet alle geheimen van mijn huis kennen. Vandaag zal ik een geheim verklappen. En wat voor een… Trek sportkleding aan en kom naar de gameroom. De bewoners kleden zich enthousiast om. Ze zijn benieuwd wat er komen gaat. Nog voordat de bewoners de gameroom in gaan volgt er een live stream onderbreking. Het duurt lang voordat er weer beeld is. Er is een spel gespeel maar wat er exact gebeurt is wordt niet helemaal duidelijk.

Er stond voor iedere bewoner een goede bekende in het huis met een envelop. In de envelop stond een gehusseld woord.
Dat woord moesten ze oplossen en verwees naar een voorwerp in het huis. Ook moest er wat gezocht worden in het huis.  Tyron vertelde heel snel te zijn gaan zoeken na het oplossen van zijn woord ook in de badkamer.  Niet helemaal duidelijk is of hij het gevonden heeft of Randy en wat ermee gewonnen is. Alice had een envelop met het woord Noralieffie. Achteraf bleek dat Eiffeltoren te zijn die staat in het klein in het huis.

Voor Jimmy stond zijn vader daar daar was hij heel blij mee. Welk woord het is wordt niet duidelijk.  Bij Tyron was zijn broer aanwezig, die gaf aan trots op hem te zijn. Tyron had als voorwerp de openhaard. Voor Randy zijn vriendin , hij dacht ze gaan geheime plekken vinden in het huis. Wat niet gebeurd is. Zijn woord was een hint naar de wasmachine.
Voor Tom was zijn moeder daar.  Voor Glenn was Rebecca er en zijn woord was fontein. Voor Ashley was er Bart daar , haar gehusselde woord was hottub. Het was een leuk spel, Randy heeft een ticket gewonnen. de bewoners hebben ervan genoten en is het tijd voor lunch.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Lydia lepee 31 maart 2024 - 14:04

Nu wordt het nog leuk ook!

Beantwoord
mirian 31 maart 2024 - 16:25

hebben ze geen paas ontbijt gekregen ik zie alleen brood en pindakaas

Beantwoord
Alex 1 april 2024 - 20:47

Heb het nu op tv gezien. De kansen waren nogal ongelijk verdeeld. Jimmy moest de hele kledingkast doorzoeken. Dat duurt veel te lang. Randy werd geholpen, anders had hij niet gewonnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page