Home » Tom bespreekt met Alice de nominatie uitslag: Jimmy heeft tactisch gestemd

Tom bespreekt met Alice de nominatie uitslag: Jimmy heeft tactisch gestemd

Door BigBrotherNederland

De genomineerden van deze week zijn bekend, het zijn Glenn, Randy en Tom. Tom besluit na de nominatie uitslag even met Alice te praten. Het gaat voornamelijk over Jimmy.

Ik wist dat ik erop ging komen zegt Tom. Gewoon door wat hij (Jimmy) in de hottub zei. Zij (Ashley) ging hem (Jimmy) saven omdat Jimmy het haar heeft gegund. Doelend op een eerdere opdracht van deze week waarbij Ashley het finale spel mocht spelen. Dat is er gebeurt. Dan heeft ze dus Jimmy en Glenn gesaved merkt Alice op. Hij dacht als ik op Alice ga save ik mijzelf voegt Tom eraan toe. Ohh hij heeft tactisch gedacht antwoordt Alice. Dat is er wat er is gebeurt gaat Tom verder. Ik wist dat hij dat ging doen, hij wilde zichzelf saven. Wat vind je ervan dat hij dat deed vraagt Alice. Tom laat weten dat hij het kan begrijpen. Het is niet leuk maar in deze fase van het spel… Het kan nu altijd gebeuren. Ik hoop dat er mensen zijn die in mij geloven en achter mij staan en op mij durven stemmen. Maar ik weet dat Randy en Glenn ook veel stemmen gaan krijgen. Het is een sterke band benadrukt Alice maar dat is het altijd. Je weet niet hoe het in de buitenwereld is en hoe er wordt gestemd.

Ik heb een mooi avontuur gehad zegt Tom. Ik heb ook aan anderen gedacht. De laatste tijd was ik meer voor mijn eigen omdat ik wist dat hun met vier over wilde blijven en mij er ook uit wilde poefen. En dit is meer vanuit Ashley omdat Jimmy haar dat spelticket heeft gegund. Ik neem het hem niet kwalijk, je moet stemmen. Ik vind het ook leuk dat hij niet op de bank zit. Maar gisteren in de hottub waren we leuk aan het babbelen en ging het die kant op en moest het erin gewreven worden dat ik erop zat. Dat vond ik wel jammer. Ik ben er klaar voor en als het mijn tijd is is het mijn tijd. Je staat er hetzelfde in als ik merkt Alice op. En Tom benadrukt dat hij er van genoten heeft, ik heb mensen leren kennen. Hun ware kant leren kennen. Ik heb veel mensen vertrouwen gegeven maar niet 100 procent vertrouwd. Ik ben bij de laatste zes gekomen dat is ook een prestatie. Ik ben even lang binnen geweest als de winnaar van vorig jaar. En we zien wel, ik weet niet hoe ik in de buitenwereld sta. Ik heb mijzelf ontdekt en mijzelf geweest. Als ik eruit ben weet dan dat ik volledig achter u sta. Ik wil echt super graag blijven. Je gaat er niet uit benadrukt Alice. Stemmen kan vanaf nu via onderstaande linkjes. Let er wel op dat je stemt op de bewoner je in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.4]

Ook interessant:

19 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 4 april 2024 - 12:16

In het huis blijven is Randy

Beantwoord
Mae 4 april 2024 - 12:31

Ik vind het zo goed van o.a. Tom, maar ook van Jimmy dat ze er vrede mee hebben mochten ze op de bank komen. Dit in schril contrast met bijvoorbeld Ashly die er zelfs €20.000 voor over heeft om niet de kans te lopen om op de bank te komen. Naar mijn mening moet je niet bang zijn om door het publiek dat kijkt, beoordeeld te worden, want dan kan/mag/zal je niet winnen.

Beantwoord
Eduard 4 april 2024 - 12:31

Glen is de beste💪🏻

Beantwoord
Patricia 4 april 2024 - 12:38

Ashley moet eruit

Beantwoord
Pat_04 4 april 2024 - 12:43

Moeten er dit jaar geen 2 Belgen en 2 Nederlanders in de finale staan zoals andere jaren?

Beantwoord
Elly 4 april 2024 - 12:50

@mae last me niet lachen…Tom loopt al tijden te roddelen, te stoken, te kletsen over andere bewoners
en t3 janken dat hij in de finale wil staan, hij kan totaal niet tegen zijn verlies, hij was gisteren ook nog boos op Jimmy omdat die hem niet wilde redden van de bank vandaag
G, terwijl Tom zelf vorige week Jimmy er wel op heeft gezet dus je hoort of begrijpt t niet goed of kijkt weinig live maar Tom kan dus echt niet tegen zijn verlies…en wat je zegt over Ashley kan ik je ook niet volgen, zij heeft er maar genoeg keren op gezeten en door t publiek eraf gehaald, maar vorige week was n hele andere situatie n week voor de halve finale , bovendien kon iedereen dat doen hè, waren er ook twee die toegaven dat bijna gedaan te hebben

Beantwoord
MiMio 4 april 2024 - 13:40

Dag dag Tom zeur en zwartkijker maar ook drama boy met je negeren en aannames
Clen en Randy staan sterker die zijn positiever
Nu mag Alice in haar saaie wonderland er ook uit Huppelen

Dan blijven de twee drama koninginnen Jimmy en Ashley en twee prinsen over
Allemaal stuk voor stuk kanshebbers
Leuke tv

Beantwoord
Eduard 4 april 2024 - 13:41

Tom heeft er geen vrede mee MAE, dat laat hij de kijker denken dat het zo is, maar hij is niet eerlijk dat in schril contrast met Ashley die dat wel is! Recht door zee en op haar doel af. En Ashley kon niet anders heel het huis werkte haar tegen! Ook grappig dat iedereen maar bezig is met die 20 K van haar! Over Tyron zijn 15 K hoor je niemand meer!

Beantwoord
Linda 4 april 2024 - 13:53

Nou Tom, jij stemt ook tactisch…dit keer om Alice te redden. Mijn stem naar Glenn💪

Beantwoord
Lydia lepee 4 april 2024 - 14:09

Mijn beste eduard,
Stem op Tom als goed

Beste Eduard,ik heb Tom gekozen.
Hoop dat hij erin blijft ,
Ik ben 82 jarige Antwerpse…
Lieve groetjes.

Beantwoord
Alex 4 april 2024 - 16:29

Van Tom hebben we ook de ware kant leren kennen…

Beantwoord
Gerardus 4 april 2024 - 16:40

MAE. Dat geld is gewoon speelgeld van BIGBROTHER dus niet van de bewoners je mag spelen wst voor jouw het beste is. Ashley deed dit voor vrijstelling en Tyron heeft 15.000euro mee genomen……dus maakt niks uit dus wst iemand doet…….mijn winnaar is Glenn gewoon…en de rest nee..Alice wilt mooi wezen. Jimmy is gewoon jimmy. TOM steelt zich zo nu en dan aan…Ashley speelt haar eigen spel,,,Randy is rustig en een Bankhanger

Beantwoord
bob 4 april 2024 - 18:46

en ashley gaat lekker winnen

Beantwoord
Poohdini92 4 april 2024 - 20:35

Hoop dat Glenn, Alice, Tom, Randy of Jimmy gaat winnen volgende week!! Gelukkig krijgt het publiek de macht en mag er straks gestemd worden op de populariteit van de bewoners!!

Beantwoord
Elly A 4 april 2024 - 22:00

Zo is het Mae.

Beantwoord
Paul 5 april 2024 - 01:19

Het gedrag van Tom is niet raar, maar ongelooflijk irritant.Hij spant de kroon met zijn jaloersheid en zijn gestook.Met iedere bewoner heeft hij aanvaringen gehad.
Hijzelf is het die iedereen negeert voor geen reden.En dan probeert hij nog de rollen om te draaien en de schuld bij een ander te leggen.Ik hoop dat die jongen na BB in het echte leven het beter zal doen.Anders gaat hij nog dikwijls met zijn hoofd tegen een muur stoten.Figuurlijk dan.

Beantwoord
Nick 5 april 2024 - 06:50

MAE, Ashley is niet bang voor de buitenwereld, zij speelt gewoon haar eigen spel. Het heeft ook met gunnen en nadenken te maken. Het geld is van Big brother en als je een aanbod krijgt kan je ermee doen wat je wilt.

Beantwoord
Elly A 5 april 2024 - 10:30

Edwards, Tyron ze 12k gebruikt hij om met ze moeder op vakantie te gaan. Dan ben je een topper. 20k om een ronde verder te komen is niet een spel spelen.

Beantwoord
Eduard 5 april 2024 - 10:44

LYDIA LEPEE, leuk dat u als 82 jarige zo fanatiek meedoet👍🏻ik ben een Nederlander maar mijn stem gaat naar Glen! Veel plezier nog met BB lieve groetjes terug🤗

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page