Home » Oud bewoner Tyron keert even terug naar het huis en verschijnt in een freeze opdracht

Oud bewoner Tyron keert even terug naar het huis en verschijnt in een freeze opdracht

Door BigBrotherNederland

Voordat duidelijk werd dat Ashley en Randy genomineerd zijn was er een oud bewoner in het huis. Tyron liep met een een  karretje het huis in waar allerlei spullen op lagen voor een overheerlijk ontbijt. Hij maakte zo zachtjes mogelijk het ontbijt voor de huidige vijf bewoners klaar. Ook legde hij een aantal kranten neer “Big Brother news” met hierin nieuws uit de buitenwereld. Daarna ging hij even zitten en schreef wat briefjes voor de bewoners. Het zijn persoonlijke briefjes maar ook een briefje voor de hele groep waarop staat: “Beste bewoners, ik ben trots op jullie allemaal en kan niet wachten om jullie weer te zien!!! Den Ty”. Daarna ging Tyron weer het huis uit.

Al snel ontdekken de bewoners dat er een ontbijtje klaar staat. Ashley zegt oh my god en rent daarna meteen naar de krant. Glenn zegt verbaasd dat Tyron dit gedaan heeft kijk dan! Glenn roept de rest van zijn medebewoners er ook bij. De krant is voor de meeste erg interessant en wordt dan ook gretig in gelezen. Alice merkt op dat het drie verschillende kranten zijn. Uiteindelijk gaan de bewoners beginnen aan hun ontbijtje. Ze vinden het echt heel leuk dat Tyron het geregeld heeft.

Als het ontbijt op is zegt Big Brother ineens bewoners, freeze! De bewoners staan stil en wachten in spanning af. Tyron komt door de draaideur weer het huis binnen. Tyron loopt als eerste naar Randy. Hij gaat bij hem zitten en vertelt dat hij trots op hem is. Ik kan niet wachten tot we er samen uit zijn, kunnen we gekke dingen doen. Echt gek dit. Gek om je zo te zien. Daarna gaat hij naar Jimmy, Glenn en Ashley die buiten zijn. Jullie doen het echt allemaal super goed zegt Tyron. Ik mis jullie. Ik heb met jullie een mooi avontuur gehad. Ik heb natuurlijk die 15 K gepakt. Mijn avontuur hier zat er voor mij gewoon op. Ik heb het heel leuk gehad met jullie allemaal. Daarna gaat Tyron naar Alice in de badkamer. Ook daar zegt hij dat hij super trots op haar is. Je doet het echt heel goed. Ik mis je en ik heb je armbandje nog steeds om. Super gek om in het huis te zijn. Hou nog even vol. Ik zie je bij de finale. Nog een weekje, zet hem op, ik ben super trots op je. Daarna gaat hij weer naar buiten waar hij zich op Ashley richt. We hebben af en toe gebotst maar ik wil je laten weten dat ik leuk terugkijk op ons avontuur samen. Voor mij is het weer oke, ik kijk er naar uit om samen wat te gaan doen. Glenn, als we eruit zijn sla ik je weer van de pingpong tafel af. Jimmy je bent goed bezig. Ik vind het leuk dat ik jou heb mogen ontmoeten. We hebben een leuke klik en ik kan niet wachten om naast je te staan in je disco outfit. Jongens zet hem op het is een weekje en dan gaan we met zijn allen knallen op de afterparty! Tegen Alice zegt hij dat hij er vandoor gaat. Zet hem op en ga zo door, doei Al. Daarna gaat hij weer in de draaideur staan. Tegen Randy zegt hij nog later broski. Daarna verdwijnt Tyron weer uit het huis.

Big Brother zegt daarna unfreeze en iedereen mag weer bewegen. De bewoners praten enthousiast na. Jimmy vond hem er goed uit zien. De bewoners vertellen aan elkaar wat Tyron allemaal gezegd heeft. Ze vonden het echt, echt, echt wel heel erg leuk dat hij er weer even was. Big Brother laat niet veel later weten dat de freeze gelukt is.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.5]

Ook interessant:

11 Reacties

Anita 7 april 2024 - 15:00

Als er juist wordt gestemd zijn we misschien eindelijk verlost van de vrouw die dénkt de winnares te worden/zijn

Beantwoord
Engelen Gaby 7 april 2024 - 15:03

Ik hoop ,sorry ,dat Aslhye naar huis gaat ,de mensen ,niet de familie, die gaan stemmen geven Randy terug in de finale ,de mensen aprecieren het niet dat zij die 20.000 euro heeft genomen om er in te blijven ,zij was zeker ik ben de winnaar

Beantwoord
Engelen Gaby 7 april 2024 - 15:05

Alice mag van mij winnen nog jong de gesprekken waren van een verstandig meisje en zij heeft het eerlijk gespeeld

Beantwoord
Alex 7 april 2024 - 15:10

Leuk, voor iedereen een positief praatje.

Beantwoord
Janna 7 april 2024 - 15:54

Wat leuk voor de bewoners. Ook de kranten. Heerlijk.

Beantwoord
Angeline 7 april 2024 - 16:10

Eindelijk is Ashley weer genomineerd. Ik hoop nu echt dat dit de laatste keer is en dat ze verdwijnt. Hoewel ze de laatste paar dagen zich redelijk gedragen heeft. Vind t jammer dat Tom weg is. Dus als jullie willen dat Ashley nu echt weggaat stem dan op Randy.

Beantwoord
yvonne kerssens 7 april 2024 - 21:35

wat vond ik dat super leuk ! ! !

Beantwoord
Susanne 8 april 2024 - 00:36

Tyron!! Zó leuk! 🙏🩷

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 01:24

Hup Ashley! Er is maar 1 Queen en dat ben jij!

Beantwoord
Peter 8 april 2024 - 04:01

Gestemd voor Randy.
Ashley naar huis doeiiiiii

Beantwoord
Corina 8 april 2024 - 09:09

Eindelijk ashley naar huis STEMMEN !!!!
..nog een weekje mooie BB dan MET DE ECHTE DIE HET VERDIENEN …ALICE WINT VAN DE MANNEN!!!! da meisje verdiend da

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page