Big Brother huis

Het huidige Big Brother huis staat in Amsterdam. Naast het kantoor het hoofdkantoor van Endemol op een parkeerplaats, pal naast de Johan Cruijff Arena. Endemol is ook de producent van het programma. Het Big Brother huis staat aan de MediArena te Amsterdam. Dit is op 18 november in het programma shownieuws bekend gemaakt. Het Big Brother huis wordt moderner, maar het motto blijft wel back to basic. Ook is contact met de buitenwereld uit den boze. Big Brother wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper & Peter Van de Veire. Big Brother 2023 wordt gepresenteerd door Geraldine Kemper & Tatyana Beloy.

In dit huis / tuin  ligt circa 20 km kabel en zijn circa 120 camera’s en bijna 50 microfoons te vinden. Alles is door livestream(s) 24/7 te volgen via Videoland.

Op deze pagina’s vind je de foto’s van het Big Brother huis uit 2021 / 2022 / 2023. Big Brother huis locatie, Big Brother huis plattegrond (2021) en het Big Brother huis van vroeger.

Big Brother huis 2023

(Foto’s: Wesley de Wit / RTL)

Big Brother huis 2022
(Foto’s: Wesley de Wit / RTL)

Big Brother huis 2021

Big Brother huis (2021) – de tuin
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis (2021) – Woonkamer
Foto Michel Schnater

Big Brother huis – woonkamer (zitgedeelte)(2021)
Foto Michel Schnater

Big Brother huis (2021)
Foto Michel Schnater

Big Brother huis – wc (2021)
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis – badkamer (2021)
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis – regiekamer
Foto: Michel Schnater

 

Plattegrond Big Brother huis 2021

Locatie Big Brother huis

Locatie Big Brother Huis

Big Brother huis van vroeger

Weet je het nog? Zo’n twintig jaar geleden kwam Big Brother op de buis. Het programma was toen al veel besproken. Het Big Brother huis werd toen speciaal gebouwd om dit allemaal mogelijk te maken. Dit huis stond in Almere. De totale oppervlakte van de woning waar de Big Brother bewoners woonden was 145m2, de tuin was 216m2 en het oppervlak van de regieruimte bedroeg ongeveer 162m2. Het huis was voorzien van 24 camera’s. Zodat alles goed in de gaten kon worden gehouden. Privacy was er dus niet. Daarnaast waren er 59 microfoons om al het geluid te registreren. En moesten de bewoners een microfoon bij zich dragen.

Het Big Brother huis had een zo genaamd dagboekkamer. Waar gesprekken met een psycholoog en regie mogelijk was. Boodschappen, weekopdrachten en dergelijke werden overhandigd via de zogenaamde voorraadkamer. Het terrein was afgeschermd met een groot blauw zeil met meerdere hekwerken. Inmiddels is het huis in Almere gesloopt. En op de locatie van het Big Brother huis staat een bedrijfspand.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 3.7]