Big Brother huis

Het huidige Big Brother huis staat in Amsterdam. Naast het kantoor het hoofdkantoor van Endemol op een parkeerplaats, pal naast de Johan Cruijff Arena. Endemol is ook de producent van het programma. Het Big Brother huis moet dus aan de MediArena te Amsterdam moeten staan. Dit is op 18 november in het programma shownieuws bekend gemaakt. Het Big Brother huis wordt moderner, maar het motto blijft wel back to basic. Ook is contact met de buitenwereld uit den boze.

Update 19-11-2020: EndemolShine bevestigd locatie Big Brother huis

Update: 15-12-2020: Een exclusief kijkje in het Big Brother huis
Details en eerste beelden rondom het Big Brother huis zijn inmiddels bekend

Big Brother huis – de tuin
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis – Woonkamer
Foto Michel Schnater

Big Brother huis – woonkamer (zitgedeelte)
Foto Michel Schnater

Big Brother huis
Foto Michel Schnater

Big Brother huis – wc
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis – badkamer
Foto: Michel Schnater

Big Brother huis – regiekamer
Foto: Michel Schnater

 

Plattegrond Big Brother huis 2021

Locatie Big Brother huis

Locatie Big Brother Huis

Big Brother huis van vroeger

Weet je het nog? Zo’n twintig jaar geleden kwam Big Brother op de buis. Het programma was toen al veel besproken. Het Big Brother huis werd toen speciaal gebouwd om dit allemaal mogelijk te maken. Dit huis stond in Almere. De totale oppervlakte van de woning waar de Big Brother bewoners woonden was 145m2, de tuin was 216m2 en het oppervlak van de regieruimte bedroeg ongeveer 162m2. Het huis was voorzien van 24 camera’s. Zodat alles goed in de gaten kon worden gehouden. Privacy was er dus niet. Daarnaast waren er 59 microfoons om al het geluid te registreren. En moesten de bewoners een microfoon bij zich dragen.

Het Big Brother huis had een zo genaamd dagboekkamer. Waar gesprekken met een psycholoog en regie mogelijk was. Boodschappen, weekopdrachten en dergelijke werden overhandigd via de zogenaamde voorraadkamer. Het terrein was afgeschermd met een groot blauw zeil met meerdere hekwerken. Inmiddels is het huis in Almere gesloopt. En op de locatie van het Big Brother huis staat een bedrijfspand.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 3.5]