Home » Jimmy geeft de groep een verrassingsoptreden als Heisa Jinx

Jimmy geeft de groep een verrassingsoptreden als Heisa Jinx

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben Tom en Jimmy het huis verlaten, tijdelijk want Jimmy mag namelijk een verrassingsoptreden geven aan zijn medebewoners. Hij was dan ook enkele uren bezig om zichzelf om te toveren als Heisa Jinx. Terwijl Jimmy bezig is in de kleedkamer doet Big Brother nog een soundcheck. Hij laat verschillende nummers horen die hij kan gebruiken tijdens zijn optreden. Een paar uur later is Jimmy omgetoverd naar Heisa Jinx.

Big Brother spreekt de twee uiteindelijk toe. Ik zal even vertellen hoe we het dadelijk gaan doen. Ik laat eerst de bewoners naar de  gameroom komen. Die zitten op stoelen rondom de catwalk en dan zal ik jullie vertellen dat jullie binnen mogen komen. Het beste zal denk ik zijn dat Tom als eerste binnenkomt en dan de grote aankondiging doet. Dan kun je op een stoel gaan zitten. En daarna jij Heisa, dan staat er nog geen muziek op. Heet eerst je publiek welkom zoals jij dat wilt doen en dan start ik de muziek. En als er dan in de uitverkochte gameroom massaal we want more geroepen wordt treft het dat want dan zet ik het nummer nog een keer aan. En dit herhaalt zich tot het morgenochtend is. De twee mannen lachen en daarna is het tijd voor het optreden.

In het huis roept Big Brother, het is love & suprise week. In het kader van love maar ook surprise kom allemaal naar de gameroom. Enthousiast gaan de bewoners richting de gameroom. Dan wordt de livestream even onderbroken en als er weer beeld is zien we de bewoners met een glas champagne. De bewoners verwachten dat Jimmy als dragqueen komt. Er wordt geproost en dan zegt Big Brother dat hij applaus wilt voor de MC van vanavond, MC  Tom. Tom stapt de catwalk op, hij verteld dat ze door de deur gegaan zijn. Er stond een verrassing voor ons klaar en ik heb Jimmy in moeten leveren. Ik heb een nieuwe bewoonster gekregen. En ik zou jullie deze willen voorstellen. Laat haar haar ding doen. Ik wil jullie allemaal voorstellen aan Heisa Jinx. Heisa Jinx stapt daarna de catwalk op. De bewoners onthalen de nieuwe bewoonster hartelijk met een luid applaus. Heisa Jinx draagt zijn performance op aan de fans. Daarna wordt de muziek gestart en begint Heisa Jinx met haar act. Daarna krijgt Heisa Jinx knuffels en gaat ze terug naar de kleedkamer om zich weer om te toveren naar Jimmy, de rest van de bewoners gaan terug het huis in. Niet lang daarna stapt Jimmy weer door de draaideur het huis in.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

john 13 februari 2024 - 09:11

Ik heb zelden zo gelachen als gisteren en kon Tom zijn gedachten lezen. Dank u big brother voor deze supermooie momenten tijdens Jimmy’s voorbereiding op zijn optreden dat ook eindelijk eens een echt feest was om te zien. Jimmy’s spiegelmomenten waren een echte goudstudie voor veel psychologen.
tot nu toe een van de weinige mooiste momenten uit big brother

Beantwoord
Hans S 13 februari 2024 - 09:24

Jimmy is een moord gozer wat is dat een leuk persoon , ga zo door Jimmy.

Beantwoord
Alex 13 februari 2024 - 09:28

Wat die performance is moeten we dus nog afwachten.

Beantwoord
Xxx 13 februari 2024 - 15:27

Wist echt niet met tijden waar zit ik naar te kijken (broek nat van t lachen)
Wat een chaos maar leuk om te zien
Iedereen mag r op zn eigen manier zijn in deze wereld

Bij t optreden kwamen we niet meer bij da pielleke onder zn jurkskuh uit whawha lollig maar ook leuk je moet t maar durven

Beantwoord
Dorien 14 februari 2024 - 07:40

Jammer dat ik het heb gemist.

Beantwoord
Alex 14 februari 2024 - 17:32

Je kan niet 24/7 kijken. Het komt vast nog wel in de uitzending.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page