De dag is feestelijk begonnen voor Hanne en Grace

De dag is feestelijk begonnen voor Hanne en Grace

Afgelopen avond, werd er kort feest gevierd door de bewoners. Slingers hangen in de kamer en er wordt gezonden voor de zoon van Grace, die vandaag 20 jaar wordt en de dochter van Hanne die 5 jaar wordt. Deze morgen gaat de brievenbus zoemer af, post! Dimitri haalt de post en komt erachter dat het voor Hanne is. Hanne word emotioneel van de post die ze krijgt. Haar dochter heeft een regenboog nagemaakt die Hanne eerder op de opsplitsing muur gemaakt had. Ze vond deze erg mooi. Het is zo gek zegt Hanne, ik wil haar zien he. Een aantal dames bieden haar troost. Er staat onder andere in dat ze van haar houd en dat als ze terug is ze nooit meer weggaat. En ze is blij dat ze op tv is. Hanne vind het raar dat haar dochter veel gezien heeft.

Ook Grace krijgt een brief van haar zoon. Ze leest de brief voor: Hey mam, u bent super goed bezig daar in het huis. We kijken met veel plezier naar u. U bent echt uzelf gebleven en daar zijn we heel trots op. Hier gaat alles goed, ook met oma. Ze volgt haar behandeling netjes, dus maakt u zich maar geen zorgen. Ze krijgt genoeg bezoek en zorgen goed voor haar. Daar let ik wel op hoor. Ze kijkt ook altijd naar u, we missen u ook heel erg. Maar we hopen u nog lang niet terug te zien. Dat zou namelijk betekenen dat u eruit ligt en dat willen we natuurlijk niet. Blijf zo doorgaan kleine smurf. You can do this. Ik ga vandaag mijn verjaardag vieren met vrienden en familie. In gedachten bent u er ook bij. Ik hou van u mam.

Daarna gaan de bewoners zich klaarmaken voor een nieuwe dag, tijd voor ontbijt en wachten op wat Big Brother vandaag van plan is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.6]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
  • DUTCHY xgx at 22:10

   ja inderdaad ik schreef het vorige week al en nu zijn we weer een week verder, 5 weken lang geen shampoo, geen water, geen borstel erdoor, geen kappersbehandeling….
   nu dat er een kapper is, zou je toch denken dat ze daar gebruik van maakt, ze zal heus wel zelf weten hoe ze het moet verzorgen.
   dus met een beetje hulp van hun eigen BB kapper, zou dat nu toch onderhand wel eens tijd worden grace, anders heb je toch echt een hele vreemde kant….

  • Hans S at 09:26

   Doet Grace niet heeft ze verteld aan Eveline omdat ze het haar heel moeilijk in model krijg , maar je heb gelijk het gaat echt stinken , ook bij mensen met dreadlocks dat gaat echt stinken.
   Haar moet je wassen want alles gaat erin zitten.

  • Yvon at 12:45

   Dat vraag ik me ook al een tijdje af. Haar haar moet toch stinken? Helemaal na het zweten als ze gesport heeft of een spel heeft gespeeld.

 1. Cisca at 11:29

  Ik dacht dat Grace een dochter had, dat had ik hier ergens gelezen of gezien/gehoord. Maar nu lees ik dat ze een zoon heeft. Wat is het nu. Ben benieuwd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *