Home » De dag is feestelijk begonnen voor Hanne en Grace

De dag is feestelijk begonnen voor Hanne en Grace

Door BigBrotherNederland

Afgelopen avond, werd er kort feest gevierd door de bewoners. Slingers hangen in de kamer en er wordt gezonden voor de zoon van Grace, die vandaag 20 jaar wordt en de dochter van Hanne die 5 jaar wordt. Deze morgen gaat de brievenbus zoemer af, post! Dimitri haalt de post en komt erachter dat het voor Hanne is. Hanne word emotioneel van de post die ze krijgt. Haar dochter heeft een regenboog nagemaakt die Hanne eerder op de opsplitsing muur gemaakt had. Ze vond deze erg mooi. Het is zo gek zegt Hanne, ik wil haar zien he. Een aantal dames bieden haar troost. Er staat onder andere in dat ze van haar houd en dat als ze terug is ze nooit meer weggaat. En ze is blij dat ze op tv is. Hanne vind het raar dat haar dochter veel gezien heeft.

Ook Grace krijgt een brief van haar zoon. Ze leest de brief voor: Hey mam, u bent super goed bezig daar in het huis. We kijken met veel plezier naar u. U bent echt uzelf gebleven en daar zijn we heel trots op. Hier gaat alles goed, ook met oma. Ze volgt haar behandeling netjes, dus maakt u zich maar geen zorgen. Ze krijgt genoeg bezoek en zorgen goed voor haar. Daar let ik wel op hoor. Ze kijkt ook altijd naar u, we missen u ook heel erg. Maar we hopen u nog lang niet terug te zien. Dat zou namelijk betekenen dat u eruit ligt en dat willen we natuurlijk niet. Blijf zo doorgaan kleine smurf. You can do this. Ik ga vandaag mijn verjaardag vieren met vrienden en familie. In gedachten bent u er ook bij. Ik hou van u mam.

Daarna gaan de bewoners zich klaarmaken voor een nieuwe dag, tijd voor ontbijt en wachten op wat Big Brother vandaag van plan is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 31 Average: 4.6]

Ook interessant:

13 Reacties

bonnie 1 februari 2022 - 08:29

Top gedaan van big brother .

Beantwoord
Ano 1 februari 2022 - 08:32

Hanne en Grace krijgen een feestje met slingers waarom geen feestje voor Peter die had toch ook iets te vieren

Beantwoord
Chelly 1 februari 2022 - 17:43

Verbaasd dat alleen de twee vrouwen iets leuks krijgen.
Peter vierde ook zijn 20 jarige relatie
BB.dit klopt niet

Beantwoord
Yvon 2 februari 2022 - 12:48

@Chelly, Peter had ook een brief ontvangen. Maar ik snap ook niet waarom de dames wel een feestje krijgen en Peter niet. Dat is niet eerlijk.

Beantwoord
Miran 1 februari 2022 - 08:45

Ahhh zo lief he

Beantwoord
Tinne 1 februari 2022 - 09:23

Wanneer gaat Grâce uit eindelijk haar haren eens wassen? ?

Beantwoord
NancyRose 1 februari 2022 - 09:55

Daar dacht ik nu ook aan wanneer gaat zij haar haren wassen , zo raar .

Beantwoord
DUTCHY xgx 1 februari 2022 - 22:10

ja inderdaad ik schreef het vorige week al en nu zijn we weer een week verder, 5 weken lang geen shampoo, geen water, geen borstel erdoor, geen kappersbehandeling….
nu dat er een kapper is, zou je toch denken dat ze daar gebruik van maakt, ze zal heus wel zelf weten hoe ze het moet verzorgen.
dus met een beetje hulp van hun eigen BB kapper, zou dat nu toch onderhand wel eens tijd worden grace, anders heb je toch echt een hele vreemde kant….

Beantwoord
Hans S 2 februari 2022 - 09:26

Doet Grace niet heeft ze verteld aan Eveline omdat ze het haar heel moeilijk in model krijg , maar je heb gelijk het gaat echt stinken , ook bij mensen met dreadlocks dat gaat echt stinken.
Haar moet je wassen want alles gaat erin zitten.

Beantwoord
Yvon 2 februari 2022 - 12:45

Dat vraag ik me ook al een tijdje af. Haar haar moet toch stinken? Helemaal na het zweten als ze gesport heeft of een spel heeft gespeeld.

Beantwoord
Johan 1 februari 2022 - 10:18

wanneer gaat BB er eens wat van zeggen dat dat gefluister moet stoppen en dan heb ik het over Navel en Leroy en Nauch

Beantwoord
Corina 1 februari 2022 - 10:50

Ja Tinne ik had mij dat ook al afgevraagt . .ze is er al 1 maand?

Beantwoord
Cisca 1 februari 2022 - 11:29

Ik dacht dat Grace een dochter had, dat had ik hier ergens gelezen of gezien/gehoord. Maar nu lees ik dat ze een zoon heeft. Wat is het nu. Ben benieuwd.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page