De bewoners moeten nomineren, Hanne en Nouchine hebben het er moeilijk mee

De bewoners moeten nomineren, Hanne en Nouchine hebben het er moeilijk mee

De nominatie zoemer klinkt, tijd voor de nominaties! Julio naar de dagboekkamer zegt Big Brother. Hij mag dus als eerste zijn stem uitbrengen. Vera mag als tweede en zo gaan elke bewoners één voor één naar de dagboekkamer om hun stemmen uit te brengen. Hanne lijkt toch nog wat twijfels te hebben, fluisterend bespreekt ze het met Tobias. Tobias adviseert dat ze haar eigen spel moet spelen. De bewoners praten veel over de nominaties. Ook Nouchine en Nawel. Nouchine vindt het moeilijk om te stemmen het lijkt erop dat ze voor Hanne gaat. Nawel denkt dat elke beslissing die ze maakt de juiste is. Het is wel totaal niet wat er hier in de kamer gebeurd. Het is S en K vraagt Nouchine. Leroy knikt en Nouchine zegt dat het bij haar H en P is. Leroy kan dat wel begrijpen, die twee komen bij mij naar die andere twee. Volgens Nawel is P echt veranderd van strategie. Hanne spreekt ook nog kort met Peter, ze zit erg met haar emoties. Ik word van dat nadenken helemaal gek. Peter antwoordt dat ze gewoon moet stemmen op het geen wat het best lijkt en om een week langer door te komen. Maar hoe meer contact er komt hoe moeilijker het wordt. Dat is ook met Nouchine. Maar je laat teveel mensen toe gaat hij verder. Hanne is het daarmee eens. Het is het spel gaat Peter verder, je moet het gewoon overleven. Hanne laat weten dat ze het spel speelt maar je gaat nu zoeken naar een reden om te nomineren. De kloof tussen de kamers is nu steeds groter aan het worden. Volgens Peter wordt het door bepaalde personen ook gecreëerd. Maar het word telkens moeilijker.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 62 Average: 3.9]
Er zijn 21 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 15:50

  OMG, BB nu moet je laten zien wie de big boss is, maak er nu eens de hell week van en wie de bewoners nomineren zijn safe deze week, de pin die Leroy heeft is de hell pin ?
  Ik wil dat Salar blijft

  • Jongen at 17:29

   Vind ik een goed idee van je !! Zou eindelijk een verassende twist zijn , de genomineerden safe en de
   Rest op het bord , wil die gezichten eens zien maar bb gaat zoiets niet doen dat lef hebben ze niet bb is te saaaai

 2. douwe boersma at 16:23

  ik hoop echt dat prinses nawel deze week weer genomineerd is voor de derde keer en dan hoop ik dat ze er eindelijk uitgaat deze week

 3. Sjoerd at 16:48

  “… wordt het door bepaalde personen ook gecreëerd.” Ja ja, door baas Kristof gevolgd door Salar en ook de ogenschijnlijk aardige Tobias, speelt zijn rol in dit geheel. Hierdoor voelt ‘de andere kamer’ zich gedwongen om ook een blok te vormen en dan zijn er nog spelers die er tussenin zitten (Hanne, Grace, Nouchine). Het zou voor het geheel beter zijn als Kristof of Salar zaterdag verdwijnt. Nadien mogen ook Leroy, Vera en Peter nog weg (om verschillende reden) en dan ontstaat er een mooie groep.

   • Miran at 19:11

    Ja precies kristof had op de lijst moete staan en niet nawel en salar vin die kristof echt een vieze man haandje de voorste overal mee bemoeien schreeuwe de baas willen zijn ik mag hem niet endaarbij komt ook vera die is ook achter de ellebogen voor mij kristof nummer 1 eruit vera nummer 2 eruit peter nummer 3 eruit dan word het wel gezellig in dat huis

 4. M.G. de Wijs-Koning at 17:50

  Waarom hebben ze de 2 streams gelijk en geen wisselende beelden meer?
  Zo kun je niet weg gaan naar de andere als je het gesprek niet leuk vindt

 5. Els at 18:33

  Bah bah…kijk net live staat Hanne met dat haar los brooddeeg te maken, zo smerig
  Heb zelf ook lang haar maar is altijd vast in de keuken, brrrrr…..zet hem snel weer af

 6. Johan at 18:54

  we zien Leroy buiten met Peter man man wat kan die liegen en zielig doen. Hij heeft jammer genoeg de pin anders was hij eruit gegaan. BB moet ook stoppen met die pin. Leroy heeft ook totaal geen humor en wil van iedereen een bevestiging en intussen iedereen be kletsen

 7. Jongen at 07:56

  Hopelijk kristof naar huis , vind dat chef gedrag niet fijn , is storend op de live stream en daarna vera hoop ik , is te saai , niet iemand die goede gesprekken voert of sfeer brengt, tobias is grootste manipulator maar die zal niet genomineerd zijn

 8. Els at 11:07

  iedereen loopt te zeuren op leroy en zijn vermeende grensoverschrijdende gedrag, waar totaal geen sprake van was
  maar dat Grace 45 minuten na de challenge nog steeds nat en half naakt door t huis loopt terwijl iedereen al gewoon droge kleren aan heeft is normaal ????? zogenaamd omdat ze gaat douchen
  ze had ook n badjas ff aan kunnen doen kom op zeg dit kan toch niet ……….ik zeg ….daar horen ook sancties op, pas nu Tobias zegt zou een beetje oppassen zo rond te lopen doet ze n trui aan

  • Cisca at 11:31

   We hebben allemaal gisteren op T.V. kunnen zien wat er echt is gebeurt EN we hebben de dames er over gehoord. Dus nu geen rare verhalen meer van de kijkers graag. Het was allemaal compleet onschuldig en als grapje gebeurt, de dames zelf vonden het ook leuk en hebben smakelijk gelachen.

   • Els at 12:37

    Precies Ciska, sloeg helemaal nergens op en de ergste commentaren die je hier leest zijn van mensen die anderen na kakelent erger maken en t zelf helemaal niet hebben gezien
    Die jongen wordt onterecht aan n schandpaal genageld, maar moet straks weer wel de wijde wereld in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *