Home » De Big Brother bewoners zijn hun tijdsbesef kwijt, het was een slaapverwekkende avond

De Big Brother bewoners zijn hun tijdsbesef kwijt, het was een slaapverwekkende avond

Door BigBrotherNederland

Het lijkt erop alsof de bewoners uit Big Brother hun tijdsbesef kwijt zijn. Afgelopen avond maakte de meeste bewoners zich voor 21:00 uur al klaar om naar bed te gaan. Tijdens het klaarmaken om naar bed te gaan hebben Liese, Zoey en Jowi een gesprek in de badkamer. Het gaat onder andere over het wassen van kleren. Zoey vertelt dat ze al haar was opspaart in een zak en 1 keer per week haar eigen kleren gaat wassen. Dit doet ze omdat er bij de laatste was een broek met een ontlasting streep zou zitten. Wat erop neerkomt dat dus alle andere kleren zijn in aanraking gekomen. Dat wil Zoey echt niet, dus ze gaat haar eigen kleren wassen. Het is bij hen niet bekend van wie deze bewuste broek was. Daarna wordt er weer gefluisterd, en helaas is dat moeilijk te verstaan. Het gaat over het nomineren, er gaat volgens het drietal tactisch gestemd worden. Het lijkt erop dat ze op Els stemmen van hen kan verwachten. Verder proberen ze ook te bedenken wie er op Els gaan stemmen en dat zou Theo moeten zijn. Liese heeft het nog over haar nominatie. Jowi benadrukt dat dat niet tactisch was, maar alleen omdat men Ziko en haar het minst gesproken had. Als we rond 22:00 uur kijken gebeurd er niets meer, en ligt iedereen te slapen. Er gebeurd dan ook vrij weinig, wat gaat de nieuwe dag brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 2.8]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page