Home » Dilano vindt Sabeau leuk en de bewoners halen de nacht door voor de verdienopdracht

Dilano vindt Sabeau leuk en de bewoners halen de nacht door voor de verdienopdracht

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een langdurige opdracht met een waterloper gekregen. Ze moeten voorkomen dat de waterloper leegloopt en steeds water opvangen en er weer terug in doen. Luk het de groep dan verdienen zij 1000 euro voor in de jackpot. Lukt het hen niet dan gaat er 2000 euro af.

Ook vannacht zijn de bewoners hiermee bezig geweest. De een ging het wat makkelijker af als de ander. Dilano en Sabeau hebben ook samen een shift gepakt. Dilano gaf gisteravond al toe dat hij Sabeau wel leuk vindt alleen wel wat jong. Maar hij gaat haar proberen te leren kennen in het huis en dan ziet hij wel. Tijdens deze shift vertelde Sabeau aan hem dat ze zijn insta al gecheckt had voordat ze het huis in ging.  De twee blijven ook lang wakker omdat ze het duo wat hen opvolgt, Ashley en Karen niet helemaal vertrouwen. Die staan er volgens hun slaapdronken bij. Ronahi zou heeft in de nacht overgeslagen. Ze voelde zich niet goed en bleef dan ook liggen. Dilano besloot haar plek in te nemen.

Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en ook vandaag zijn de bewoners in shifts bezig met deze langdurige verdienopdracht. Niemand weet hoe lang deze opdracht gaat duren. Maar Big Brother waarschuwde de bewoners al dat dit lang kon zijn…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Ingrid 5 februari 2024 - 10:10

Persoonlijk vind ik ronahi nogal wat makkelijk en lui. Toen Tom er nog was moest hij ook alles doen. Dat de groep daar intrapt dat ze zich niet lekker voelt snap ik niet. De opdracht is voor iedereen hetzelfde, zelfs als je geen zin hebt om op te staan. Heel kinderachtig van haar.

Beantwoord
Alex 5 februari 2024 - 14:10

Dilano weer? Was iedereen dan al geweest?

Beantwoord
Lili 6 februari 2024 - 13:24

Wat een klaag zeg…dat geluid al alleen van die stem…mijn haar op mijn armen gaat er van omhoog staan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page