Michel en Julie hebben een gezellige tijd in bed gehad

Michel en Julie hebben een gezellige tijd in bed gehad

Afgelopen nacht hebben Julie en Michel hebben samen in bed gelegen. Er is verder niet veel gebeurd maar hebben wel samen bij elkaar in bed gelegen. Michel heeft Julie wel een knuffel gegeven. Eerder was ze emotioneel doordat Naomi haar immuniteit heeft gegeven… Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken en de spanning rondom de nominaties is duidelijk te zien in het huis. Er wordt veel over gesproken, Nick en Michel gaan van een worst case scenario uit. Ze verwachten dat Matt en Zoey iets gedaan hebben wat zij geen rekening mee gehouden hebben. Ook Thomas denkt dat de uitslag anders gaat zijn dan dat aanvankelijk gedacht werd. Een aantal bewoners heeft onder leiding van Michel gesport, wordt er gedoucht en een enkeling begint aan de lunch. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 60 Average: 3.2]
Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Bigbrotherfan at 14:22

  Haha, laat die 2 maar een fijne tijd hebben, sowieso de 2 leukste in het huis, en dan bedoel ik niet alleen hun voorkomen?

  • Stephan at 14:54

   Klopt, Michel en Nick zijn dat ze de controle over het huis kwijt raken. Valt toch op dat Michel en Nick zich nu vaak terug trekken op hun kamer. En maar heel de tijd zeggen dat hun geen bondje vormen. Als je regelmatig de live streams kijkt zie je toch dat hun vaak met zijn vijven in de sauna zitten te kletsen over wie dat ze gaan nomineren

    • Stephan at 15:49

     Jij snapt het jan. En zo hebben ze het toen al voor elkaar gekregen dat er 3 mensen vrijwillig het huis hebben verlaten. Ik zou wel een keer echt de mening van die bewoners willen horen. Maar die mogen van big Brother daar niet over praten. Maar weet bijna zeker dat als hun naar de live stream kijken dat ze veel dingen herkennen

   • Stephan at 22:38

    Als ik zo de beelden zie dan heb ik het gevoel dat Michel en Nick gewoon goede maatjes zijn. Natuurlijk wordt er over nominaties gesproken maar dat doet iedereen. Kijk je kunt ook zeggen dat de Vlaamse dames altijd bij elkaar zitten en zich samen daardoor veiliger voelen dan de rest van de groep.

   • Stephan at 22:45

    Als ik naar Thomas en Jill kijk dan hebben zij echt een hele goede band met elkaar. Een oprechte band. Die mogen inderdaad wel even naast elkaar liggen om op de moeilijke momenten elkaar op te beuren. Twee mooie mensen met een hartje van goud.

   • Stephan at 22:51

    Helemaal mee eens Johan. Hij helpt andere bewoners om te (helpen met) sporten voor de nodige beweging, hij helpt Nick mee met koken en daar hoor ik door de bewoners geen tot weinig aanmerkingen op.

 2. Anita at 20:16

  Ik bemerk toch al dat de groep rondom Nick vaak afspraken maakt omtrent nominaties. Nu is dit eindelijk ook gedaan door de groep rondom Thomas.Daar ben ik heel blij over.Anders werden ze als makke lammetjes naar de slachtbank gebracht. Eindelijk is in de zelfzekere houding van de groep van Nick een bastje ontstaan en komt het soel weer in evenwicht en wordt het weer spannend.

 3. Bettine at 22:22

  Wanneer gaat Big Brother ingrijpen zodat er wat meer gelijkheid ontstaat in de stemmingen? Op deze manier is er al weer te voorspellen dat dat “machtige” groepje blijft bestaan en dat bondjesvorming en gekonkel beloond wordt

 4. Bigbrotherfan at 12:46

  Hoezo ingrijpen? Zo is het spel nu eenmaal, zou heel bizar zijn als anderen dan de bewoners zelf zich ermee zouden mogen bemoeien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *