De vrouwen mogen voor geld uit de pot de mannen in het arme gebied privileges geven

De vrouwen mogen voor geld uit de pot de mannen in het arme gebied privileges geven

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken, de vrouwen in het rijke gedeelte genieten van alle luxe en een uitgebreid ontbijt. De vrouwen hebben een menukaart gehad van Big Brother, hiermee kunnen ze de mannen in het arme deel, of basic gedeelte privileges geven. Het kost alleen wel geld uit de prijzenpot. De vrouwen bespreken de menukaart. Liese geeft aan dat het voor de mannen nog niet echt een uitdaging is. Zoey denkt dat het nog wel even gaat duren, tot na de nominaties. Maar wie zou er in aanmerking komen? De vrouwen lijken het nog niet te weten. Ze mogen maar 2 keuzes per dag maken en willen het zo eerlijk mogelijk doen. Mike lijkt het minst populair dat hij een privilege mag krijgen. Dit na de afgelopen nominatie. Liese wil zich er niet mee bemoeien en laat de keuze bij de rest van de vrouwen. Zoey zou het wel grappig vinden, hij (Mike) gaat er niet dood aan. Volgens haar gaat hij donderdag toch naar huis. De dames overleggen nog wat verder maar zijn er niet uit. Wordt vervolgt dus.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 3.7]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
  • Nel at 12:14

   Het vloeken doet Mike ook veel wel jammer. De jongens voor een uurtje terug zal ook zwaar voor ze zijn. Hopelijk mogen ze er snel uit. Zo beleven we ook weinig om naar te kijken. Gezond is het ook niet.
   Nick speelt ook slim om maatje met mike te worden. Gaat Mike niet op hem stemmen. ?

 1. Lieke at 11:10

  Ik ben benieuwd of en aan wie ze een privilege gaan geven.
  Er is al veel geld verloren gegaan en zo ‘arm’ zijn de mannen nou ook weer niet voor die korte tijd dat ze gescheiden vd vrouwen moeten doorbrengen.
  Ik vind de gesprekken wel interessant aangaande het nomineren, ineens hoor je andere ‘geluiden’ en hoop dat ze nog gescheiden blijven tot na de nominaties … die uitslag zou best eens verrassend kunnen worden.

 2. Johan at 11:49

  Mensen hou toch op te zeuren over dat vloeken, iedereen doet dat en het is maar een woord. Laat iedereen in zijn waarde en kijk gewoon BB

 3. van Vliet at 11:51

  nu zagen we ook een andere kant van Jill en die beviel me niet eigenlijk maar begrijp het wel die frustaties omtrent thomas maar toch verder vind ik dat de meiden moeten kunnen overleggen met de mannen of er geld uit de pot moet gaan voor wat priveleges ,ik denk dat de mannen dat niet willen die houden het wel vol maar moet niet nog een week gaan duren bovendien is het kijken nu niet zo erg leuk

 4. Rianne at 12:03

  Daar ben ik het helemaal mee eens. Wil niet dat er trouwens over gesproken mag worden, dat zou BB eens moeten aankaarten, dan staat het spel er heeeeeel anders voor.

  • kpdd at 08:47

   O ja, dat was een leuke huisregel geweest, straf als jij over de nominaties praat en misschien voor de hele club een boete – geld uit de pot – als er door twee of meer over wordt gesproken ; )

 5. Lauren at 09:42

  Ik zou 110 euro uitgeven voor een koffie apparaat en voor allemaal een biertje.
  En misschien twee mannen een wandeling buiten gunnen, als de rollen waren omgedraaid hadden de mannen waarschijnlijk de dames wel iets gegunt.
  Daar komen we misschien nog wel achter, ik neem aan dat Big Brother de boel ook nog gaat omwisselen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *