Home » De vrouwen mogen voor geld uit de pot de mannen in het arme gebied privileges geven

De vrouwen mogen voor geld uit de pot de mannen in het arme gebied privileges geven

Door BigBrotherNederland

Inmiddels is er weer een nieuwe dag aangebroken, de vrouwen in het rijke gedeelte genieten van alle luxe en een uitgebreid ontbijt. De vrouwen hebben een menukaart gehad van Big Brother, hiermee kunnen ze de mannen in het arme deel, of basic gedeelte privileges geven. Het kost alleen wel geld uit de prijzenpot. De vrouwen bespreken de menukaart. Liese geeft aan dat het voor de mannen nog niet echt een uitdaging is. Zoey denkt dat het nog wel even gaat duren, tot na de nominaties. Maar wie zou er in aanmerking komen? De vrouwen lijken het nog niet te weten. Ze mogen maar 2 keuzes per dag maken en willen het zo eerlijk mogelijk doen. Mike lijkt het minst populair dat hij een privilege mag krijgen. Dit na de afgelopen nominatie. Liese wil zich er niet mee bemoeien en laat de keuze bij de rest van de vrouwen. Zoey zou het wel grappig vinden, hij (Mike) gaat er niet dood aan. Volgens haar gaat hij donderdag toch naar huis. De dames overleggen nog wat verder maar zijn er niet uit. Wordt vervolgt dus.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 3.7]

Ook interessant:

15 Reacties

Thea 28 februari 2021 - 09:49

Gisteren was liese erg aan het vloeken ik vind dat jullie daar ook wat van moet zeggen. Dat deed ze ook tegen theo toen.

Beantwoord
Yvonne 28 februari 2021 - 10:07

Wees positief in de morgen aub,pluk de dag!!!!

Beantwoord
Faddd 28 februari 2021 - 10:22

Iedereen kan een keer boos worden daar gaat het mij niet om. Het gaat erom dat mensen loyaal blijven. Dus Mike mag weg van mij.

Beantwoord
Lieke 28 februari 2021 - 11:02

Mike gvd’t er ook maar op los en iedereen laat wel eens in het heetst vd strijd een vloek vallen.
Theo spande trouwens de kroon met zijn gevloek en mislukt dom terror Jaap kopie gedrag.

Beantwoord
T.moll 28 februari 2021 - 10:16

Er word zeker vaak gevloekt maar niet alleen door Liese.
Ook Nick en
doen dat regelmatig.
Denk dat veel mensen zich daar aan storen.
Ik dus ook

Beantwoord
Nel 28 februari 2021 - 12:14

Het vloeken doet Mike ook veel wel jammer. De jongens voor een uurtje terug zal ook zwaar voor ze zijn. Hopelijk mogen ze er snel uit. Zo beleven we ook weinig om naar te kijken. Gezond is het ook niet.
Nick speelt ook slim om maatje met mike te worden. Gaat Mike niet op hem stemmen. ?

Beantwoord
Lieke 28 februari 2021 - 11:10

Ik ben benieuwd of en aan wie ze een privilege gaan geven.
Er is al veel geld verloren gegaan en zo ‘arm’ zijn de mannen nou ook weer niet voor die korte tijd dat ze gescheiden vd vrouwen moeten doorbrengen.
Ik vind de gesprekken wel interessant aangaande het nomineren, ineens hoor je andere ‘geluiden’ en hoop dat ze nog gescheiden blijven tot na de nominaties … die uitslag zou best eens verrassend kunnen worden.

Beantwoord
Johan 28 februari 2021 - 11:49

Mensen hou toch op te zeuren over dat vloeken, iedereen doet dat en het is maar een woord. Laat iedereen in zijn waarde en kijk gewoon BB

Beantwoord
Nel 28 februari 2021 - 14:23

Het is inderdaad maar een woord. Dat woord wordt niet gesproken in een positieve situatie. Bij het horen van het vloekwoord krijg je iets negatiefs binnen. En dat wordt saai.

Beantwoord
Mini 28 februari 2021 - 15:28

Juist, laat iedereen in zijn waarde en vloek niet!

Beantwoord
van Vliet 28 februari 2021 - 11:51

nu zagen we ook een andere kant van Jill en die beviel me niet eigenlijk maar begrijp het wel die frustaties omtrent thomas maar toch verder vind ik dat de meiden moeten kunnen overleggen met de mannen of er geld uit de pot moet gaan voor wat priveleges ,ik denk dat de mannen dat niet willen die houden het wel vol maar moet niet nog een week gaan duren bovendien is het kijken nu niet zo erg leuk

Beantwoord
Bianca 28 februari 2021 - 11:59

Dat vindt ik ook zo mogen best nog wat langer gescheiden blijven .nu pas zie je hun waren aard. Alleen voor Matt vindt ik het zonde

Beantwoord
Rianne 28 februari 2021 - 12:03

Daar ben ik het helemaal mee eens. Wil niet dat er trouwens over gesproken mag worden, dat zou BB eens moeten aankaarten, dan staat het spel er heeeeeel anders voor.

Beantwoord
kpdd 1 maart 2021 - 08:47

O ja, dat was een leuke huisregel geweest, straf als jij over de nominaties praat en misschien voor de hele club een boete – geld uit de pot – als er door twee of meer over wordt gesproken ; )

Beantwoord
Lauren 1 maart 2021 - 09:42

Ik zou 110 euro uitgeven voor een koffie apparaat en voor allemaal een biertje.
En misschien twee mannen een wandeling buiten gunnen, als de rollen waren omgedraaid hadden de mannen waarschijnlijk de dames wel iets gegunt.
Daar komen we misschien nog wel achter, ik neem aan dat Big Brother de boel ook nog gaat omwisselen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page