Home » Big Brother verrast de bewoners met een Valentijn menu

Big Brother verrast de bewoners met een Valentijn menu

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben weer enige tijd in de game area mogen sporten. Als de sporttijd erop zit en de bewoners klaar zijn met een spelletje laat Big Brother van zich horen. Hij heeft namelijk een verrassing voor zijn bewoners.

Beste Bewoners begint Big Brother, de voorraadkamer is nu open. De bewoners gaan ietwat verbaasd naar de voorraadkamer en ontdekken daar lekkere ingrediënten Valentijn menu schreeuwt Tom enthousiast. Ook de rest reageert erg blij met het zien van al het lekkers. Alles wordt naar het huis gebracht en Tom leest een kaartje voor die erbij zit: “Om deze love & surprise week af te sluiten heb ik voor jullie een valentijn menu. Jullie moeten het wel zelf klaarmaken. Geniet ervan”. De groep klapt en daarna wordt er geïnventariseerd wat er allemaal is. Een opsomming van wat de groep allemaal gekregen heeft: peper en zout, ravioli, basilicum, bieslook, peterselie, kruiden,  knoflook, uien, parmezaanse kaas, tomaten, pasta, ricotta, boter, creme fraiche, eieren, soep en een chocoladefontein met lekkernijen zoals aardbeien, spekjes, banaan en lange vingers.

Doriana laat weten dat haar droom nu uit komt. Pasta maken tijdens haar verjaardag. Ook wordt er een soepje gemaakt, en gevulde ravioli met een botersausje. De taken worden verdeeld en de groep gaat aan de slag. Ook wordt de tafel mooi gedekt. En straks is het tijd om love en surprise week feestelijk af te sluiten!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Sylvia 16 februari 2024 - 17:25

Eet smakelijk allemaal❤️

Beantwoord
Se 16 februari 2024 - 18:00

Wat een leuke verrassing

Beantwoord
Yvonne 16 februari 2024 - 20:24

Super gezellig van big brother het is veel beter dan de andere seizoenen !!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page