Home » RTL: Big Brother komt terug op tv!

RTL: Big Brother komt terug op tv!

Door BigBrotherNederland

We schreven enige tijd geleden al over, maar Big Brother lijkt echt terug te keren op tv! Gisteren kwam RTL Boulevard hierop terug. Naar alle waarschijnlijkheid zal Big Brother op RTL terugkeren. De vraag is nu nog wanneer. Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten en plaatsen big brother nieuws op deze site.

De allereerste Big Brother begon eind 1999 en was een groot succes. Het programma werd zelfs uitgezonden tot 2006 en in andere landen is het nog altijd te zien. In het programma Big Brother lieten onbekende Nederlanders zichzelf enkele maanden opsluiten in een speciaal huis en werden 24 uur per dag gevolgd door camera’s. RTL laat aan RTL Boulevard weten samen met productiemaatschappij Endemol Shine te werken aan een terugkeer van Big Brother. Maar wanneer dit precies zal zijn is dus nog even afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Ook interessant:

3 Reacties

Ingrid van veen 8 juni 2020 - 16:07

Leuk dat het weer terug komt .ben zeer benieuwd wanneer hoe en waar?

Beantwoord
Christa 23 juni 2020 - 09:55

Ben vooral benieuwd wanneer en zijn er ook live streams ?

Beantwoord
Carine Respaillie 28 juli 2021 - 20:36

Echt geïnteresseerd om het meemaken van Big Brother 2022
Waar kan ik mij inschrijven aub

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page