Home » Geraldine Kemper & Peter van der Veire zijn de presentatoren van Big Brother 2021

Geraldine Kemper & Peter van der Veire zijn de presentatoren van Big Brother 2021

Door BigBrotherNederland

Geraldine Kemper & Peter van der Veire gaan volgend jaar Big Brother 2021 presenteren! Dit is vandaag bekend geworden! De twee ogen waar we gisteren over schreven zijn dus aan een persoon gekoppeld. Geraldine is erg blij met deze uitdaging, zeker omdat het elke week live gaat zijn. En Peter is erg blij dat hij dit fenomeen mag hosten. De twee zijn erg blij met deze presentatie opdracht zo laten zij aan ons weten. De presentatoren zijn dus bekend, nu nog een startdatum!

Geraldine Kemper

“Het is super vet dat ik zo’n groot programma mag presenteren. Een project dat 100 dagen loopt en 24/7 doorgaat. En dan ook nog elke week live! Wij leven nu natuurlijk allemaal inmiddels in een Big Brother wereld, met social media waarbij iedereen zich van zijn beste kant laat zien met filters en effecten. Ik verwacht echt een Big Brother 2.0”

Peter van der Veire

“Big Brother is het moederschip van de realitytelevisie. Ik ben blij dat ik dit fenomeen met ontzettend veel goesting mag hosten. Big Brother is een spel én een boeiende soap tegelijk, met heerlijk eerlijke opdrachten én een bijzonder menselijk en sociologisch experiment tussen de bewoners.”

Foto’s: Wim Van de Genachte

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.5]

Ook interessant:

3 Reacties

Marco Hovenier 17 november 2020 - 14:04

Heel leuk dat jullie gaan doen veel succes volgend jaar gr Marco

Beantwoord
Diny 17 november 2020 - 16:05

Leuk ben benieuwd heb de andere ook gezien.
En Geraldine en Peter succes.??

Beantwoord
Henk veen 17 november 2020 - 18:52

leuk dat het gaat beginnen
maar helaas pas volgend
en lees ik goed
komt het elke dag 24 live op tv ?
heel veelsucces alkemaal
ik verheug mij erop
gr
Henk

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page