De bewoners doen een spel en mogen met het thuisfront bellen

De bewoners doen een spel en mogen met het thuisfront bellen

Een nieuwe dag is begonnen in het Big Brother huis. De bewoners zijn rustig opgestaan, hebben ontbeten, Grace heeft haar producten voor de maaltijd die ze vanavond mag koken ontvangen en iedereen zit wat te kletsen op de bank. Big Brother meld dan dat ze naar de woonkamer moeten komen. Al snel volgt er een streamlock, dit duurt erg lang. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Grace en Tobias in de badkamer zitten. Grace is emotioneel, de twee hebben het over bellen. Grace zegt dat ze het oneerlijk vindt en Tobias reageert dat hij aan 2 minuten meer dan genoeg heeft. Ik bel mijn moeder en that’s it. Mijn vader is oud en wijs genoeg dat ik hem over drie weken spreekt of zaterdag. Grace zou liever willen delen maar dat hoeft volgens Tobias niet. Neem het nou gewoon aan, het is goed benadrukt hij. Het is niet eerlijk toch antwoordt Grace, ik zes minuten en jij twee. Dat hoeft niet iedereen te weten toch reageert Tobias. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat ze een spel hebben moeten doen in de woonkamer, ze hebben iets moeten zoeken. Iedereen heeft een aantal minuten om te bellen naar geliefden. Ze bespreken allemaal wie ze voor ogen hebben om te bellen. De bewoner verwachten dat dit nog even duurt om te regelen en denken dat het pas op het eind van de middag is voordat ze kunnen bellen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 4.4]
Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Marjo at 11:14

  Tja daar zijn de krokodillen tranen van Grace weer. Ik hoop dat BB gewoon zegt dat iedereen zijn eigen 4 minuten moet gebruiken. En dat Grace in het Nederlands moet praten want ook daar begon ze al over. Dan kan ze alle info krijgen en geven die ze maar wil als ze in haar eigen taal gaat praten.

 2. Rex at 12:19

  Ze mogen wel heel erg veel contact met de buitenwereld. Waar is het back to basic en afgezonder van de wereld gebleven?

 3. ron at 12:51

  onzin dat ze mogen bellen ze wilde toch zelf ook al die post onzin slaat nergens meer op het spel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 4. Els at 16:39

  bah bah…….Grace aan t koken, komt Nouchine en moet proeven van Grace, hoppa volle lepel proeven en dan lepel terug in de pan en roeren, 10 seconde later komt Salar, zelfde verhaal proeven en hoppa lepel weet in de pan en weer roeren, dan Grace zelf voor de 3e keer van dezelfde lepel proeven en roeren maar weer
  vraag me af als Tobias die nu in de dagboekkamer is dit gezien had hij nog steeds lekker zou eten
  ik zou het iig niet meer hoeven brrrrrr

  • Chelly at 16:47

   Els ik zag het ook en gruwelde
   Hygiëne is ver te zoeken in het BB huis.Salar die met zijn pink in zijn neus zit en klodders snot eruit haalt.Handen wassen,ho maar!
   Grace spant de kroon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *