Home » De bewoners doen een spel en mogen met het thuisfront bellen

De bewoners doen een spel en mogen met het thuisfront bellen

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is begonnen in het Big Brother huis. De bewoners zijn rustig opgestaan, hebben ontbeten, Grace heeft haar producten voor de maaltijd die ze vanavond mag koken ontvangen en iedereen zit wat te kletsen op de bank. Big Brother meld dan dat ze naar de woonkamer moeten komen. Al snel volgt er een streamlock, dit duurt erg lang. Uiteindelijk is er weer beeld en zien we Grace en Tobias in de badkamer zitten. Grace is emotioneel, de twee hebben het over bellen. Grace zegt dat ze het oneerlijk vindt en Tobias reageert dat hij aan 2 minuten meer dan genoeg heeft. Ik bel mijn moeder en that’s it. Mijn vader is oud en wijs genoeg dat ik hem over drie weken spreekt of zaterdag. Grace zou liever willen delen maar dat hoeft volgens Tobias niet. Neem het nou gewoon aan, het is goed benadrukt hij. Het is niet eerlijk toch antwoordt Grace, ik zes minuten en jij twee. Dat hoeft niet iedereen te weten toch reageert Tobias. Uit de gesprekken wordt duidelijk dat ze een spel hebben moeten doen in de woonkamer, ze hebben iets moeten zoeken. Iedereen heeft een aantal minuten om te bellen naar geliefden. Ze bespreken allemaal wie ze voor ogen hebben om te bellen. De bewoner verwachten dat dit nog even duurt om te regelen en denken dat het pas op het eind van de middag is voordat ze kunnen bellen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 56 Average: 4.4]

Ook interessant:

11 Reacties

yvonne 16 maart 2022 - 11:11

Als je ze gewonnen hebt grace dan heb je ze gewonnen ,heel simpel

Beantwoord
Marjo 16 maart 2022 - 11:14

Tja daar zijn de krokodillen tranen van Grace weer. Ik hoop dat BB gewoon zegt dat iedereen zijn eigen 4 minuten moet gebruiken. En dat Grace in het Nederlands moet praten want ook daar begon ze al over. Dan kan ze alle info krijgen en geven die ze maar wil als ze in haar eigen taal gaat praten.

Beantwoord
H. wintershoven 16 maart 2022 - 11:19

en weer die streamlocks en dat alles voor 2 minuten tv. Verlakkerij

Beantwoord
Rex 16 maart 2022 - 12:19

Ze mogen wel heel erg veel contact met de buitenwereld. Waar is het back to basic en afgezonder van de wereld gebleven?

Beantwoord
ron 16 maart 2022 - 12:51

onzin dat ze mogen bellen ze wilde toch zelf ook al die post onzin slaat nergens meer op het spel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Beantwoord
Alex 16 maart 2022 - 14:32

Door al die streamlocks worden we niet veel wijzer.

Beantwoord
Els 16 maart 2022 - 16:39

bah bah…….Grace aan t koken, komt Nouchine en moet proeven van Grace, hoppa volle lepel proeven en dan lepel terug in de pan en roeren, 10 seconde later komt Salar, zelfde verhaal proeven en hoppa lepel weet in de pan en weer roeren, dan Grace zelf voor de 3e keer van dezelfde lepel proeven en roeren maar weer
vraag me af als Tobias die nu in de dagboekkamer is dit gezien had hij nog steeds lekker zou eten
ik zou het iig niet meer hoeven brrrrrr

Beantwoord
Chelly 17 maart 2022 - 16:47

Els ik zag het ook en gruwelde
Hygiëne is ver te zoeken in het BB huis.Salar die met zijn pink in zijn neus zit en klodders snot eruit haalt.Handen wassen,ho maar!
Grace spant de kroon

Beantwoord
Lydia lepee 17 maart 2022 - 05:06

Het eindspel nadert,het gaat nog spannend worden big brother en lieve lezers!

Beantwoord
bonnie 17 maart 2022 - 09:48

Top

Beantwoord
Els 17 maart 2022 - 11:17

Ze heeft ze niet gewonnen maar extra muntjes gekregen van Tobias
Niet eerlijk verkregen dus

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page