Big Brother liveshow: Peter moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Peter moet Big Brother verlaten

Tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner moet het huis verlaten? Wordt het Nawel, Peter of Salar? In dit bericht beschrijven we hoe de liveshow verlopen is en wie er uiteindelijk het huis moet verlaten.

Geraldine is weer terug en opent de liveshow. Peter heeft het over afgelopen week, de hell week. En natuurlijk welke bewoners genomineerd zijn. Over een half uur word er één bewoner vrijgesteld. Geraldine zegt dat de jackpot staat op 33.777 euro. Dan is het tijd voor een terugblik op afgelopen week. Zoals het feestje achter een streamlock en de start van hell week. De clown die in de nacht het huis in kwam en de opdrachten die de bewoners moeten doen om warm water en houtblokken te verdienen. Maar ook de grap van Peter met de immuniteitspinnen. En dat Leroy uiteindelijk de immuniteitspin pakt en de nominatie uitslag met de reacties van de genomineerden. Dan legt Geraldine contact met het huis. Nawel je bent voor de derde keer genomineerd, waarom denk je populair te zijn bij de kijkers. Nawel heeft geen idee, ik hoef niet leuk gevonden te worden, ik ben wie ik ben. En dan ben je niet altijd de populairste in huis. Peter gaat naar Salar, je bent twee keer genomineerd wat is dat toch? Salar weet het niet, misschien omdat ik een sterke, gevaarlijke speler ben. Geraldine gaat naar bewoner Peter en zijn grap. Dit kan een duur grapje worden. Waarschijnlijk wel antwoordt Peter. Het is uitgegroeid en dat is mijn bedoeling niet. Ik had het niet verwacht genomineerd te worden, maar we zien wel, we gaan ervoor. Dan weer wat fragmenten van afgelopen week, zoals het moment dat Big Brother een einde maakt aan hell week en de drankjes, rijsttafel, bloemen, bier en onbeperkt warm water getrakteerd werden. Grace die een grap uitmaakt met haar medebewoners, en de bewoners die over de komende nominaties praten zoals Kristof die het plan heeft om Nouchine te mobiliseren en Peter die veranderd is. Maar ook dat Vera in de gameroom oog in oog stond met haar grootste angst, de clown. Ze ziet daar beelden van de clown die het huis in kwam.

Salar mag blijven, Peter moet vertrekken & love week

Geraldine gaat dan weer naar het huis en gaat naar Vera en begint over de clown. Vera vond het niet leuk om mee te maken. Maar ik had zoiets van komt ie naar binnen? Peter vertelt daarna dat er een eerste tussenstand is. Op het scherm komt de naam van de bewoner die in het huis mag blijven. Big Brother laat de naam van Salar zien. Het gaat nu dus om Peter en Nawel. Salar laat weten dat het goed voelt. Mam ik hou van je, ik mis je maar ik kom nog niet naar huis. Peter en Nawel zien het wel wat ervan komt. Na de reclame staat Peter bij de poort om de vertrekkende bewoner op te vangen. Geraldine legt weer contact met het huis het is tijd voor de uitslag. Kijk naar het scherm, de naam die op het scherm komt mag blijven. Op het scherm komt de naam van Nawel te staan. Dit betekend dat Peter het huis moet verlaten. Ik ga koffie drinken zegt Peter blij, hij knuffelt de bewoners en gaat richting de poort. Geniet er allemaal van zegt hij! Presentator Peter vangt Peter op. Ex bewoner Peter zegt dat hij het een eer vond om als eerste binnen te komen. Ik heb hele mooie dingen meegemaakt, er is een tijd van komen en gaan. Ik vind het erg maar heb er ook vrede mee. Dan zien we de hoogtepunten van Peter zijn verblijf in het huis. Peter en Peter komen de studio in. Ex bewoner Peter had al afscheid genomen en vertelt dat hij iedereen alvast een mooi afscheid wilde geven. Ik wilde niet overrompeld zijn. Ik had vandaag het gevoel dat het mijn laatste was. Ik denk niet dat het met de mop te maken had, het was onbewust. Big Brother had het door en heeft ermee gespeeld. Ik denk dat Leroy sowieso die pin gepakt zou hebben. Het maakt mij niet uit, het was een hele mooie tijd. Peter denkt dat de winnaar verrassend is, ik denk altijd Tobias. Maar Nawel ook. Peter vond de binnenkomst in het huis ongelooflijk, zeker omdat hij als eerste binnen mocht. Peter vertrouwt Kristof het minst. Ik weet al wie de volgende worden, hij verwacht dat dit Leroy word.

Geraldine vertelt daarna over een nieuwe week. Dit word love week, veel liefde en romantiek. Ex bewoner Peter verwacht Grace en Tobias wel als koppel. Geraldine vertelt dat er liefdespost gestuurd is. En presentator Peter laat weten dat er gestemd kan worden door de kijkers met de vraag wie je nu zou nomineren.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.5]
Er zijn 53 reacties op dit artikel
  • Miek at 20:19

   het zou voor ons fijner zijn om te zie waar de bewoners op stemmen.
   Nu zien we maar half half en dat geeft big brother weer ruimte om het zelf in te vullen..
   Nawel had er na de gelezen reacties toch uit gemoeten en niet peter!
   Oftewel meer transparantie naar de mensen thuis big brother!

  • BrotherB at 18:13

   Ben toch wel heel benieuwd wat er met deze stemming gebeurt, nu ze er een ranking achteraan gooien! Heel benieuwd. Als ik de geluiden zo hoor lijkt me de bank: Kristof, Leroy, Nawel voor het publiek. Ben heel benieuwd of dat eruit gaat komen.
   Spannend!! ?

 1. Hans s at 20:14

  Mooi dat Peter eruit is gegaan hij zeg vaak wat die wil doen maar gaat dan de ander kant op en die wasmachine muntjes dat heeft hem zijn kop gekost zowel in het huis als bij de kijkers.
  Wat ik leuk vind van Big Brother dat nu de kijkers eens mogen nomineren ik heb Leroy genomineerd die man vertrouw ik voor geen cent.

  • BrotherB at 21:03

   Leroy nomineren is onnodig. De groep nomineert hem wel. Nous gaat ook op hem namelijk. Hanne, Vera, Kristof, salar en Tobias ook. Dus die staat er sowieso op. Kristof echter krijgt er te weinig: Jawel, Leroy en Julio verder niemand.

  • mario at 17:41

   welke idioot nomineert nu leroy die word sowieso genomineerd er lopen toch echt kwieten rond , die kristof moet genomineerd zijn , die zijn gezicht zien ,in zijn eigen put zien vallen die hij gegraven heeft schitterend

 2. Nova at 20:16

  En die Nouchini, als die lacht is net zo een puber.
  En die loopt ook met alles mee.
  Ik houd daar niet van.
  IK houd van mensen met een gefundeerde mening, goed of fout.

 3. Maikel at 20:45

  Ik heb op Leroy gestemd om te vertrekken uit het huis! Dit is onze kans om hem te nomineren, en dus grijp ik die kans ook. Leroy had er van mij al eerder uit gemogen, alleen was hij deze week immuun dus konden wij hem niet wegstemmen. Hij is in mijn ogen gewoon te ver gegaan vorige week dus vandaar mijn nominatie voor hem. Ik ben trouwens wel blij dat Salar er nog steeds in zit, en had ik liever gezien dat Nawel moest vertrekken. Peter had er van mij wel in mogen blijven.

 4. Hans s at 20:47

  Leroy loop weer chagrijnig rond in dat huis en heeft op iedereen wel wat aan te merken , het is geen pretje om hem steeds zo een chagrijnige man op de livestreams te zien.

 5. Tinne at 20:53

  Allen stemmen op leroy of Nawel, waren weer de 2 eerste die weer onmiddellijk begonnen te roddelen over wie ze zullen nomineren volgende week

 6. Anita at 21:06

  ZO waar!!! Drie keer genomineerd dat zegt toch wel wat! Zal wel aan haar achterban liggen dat ze steeds mazzelt.

  Dus ik nomineer NAWEL voor komende week!

 7. Corina at 21:14

  Nee nee nawel blijft??super ..,zo nu stemmen we allemaal ,meedoen he .?..kristof eruit !!! Nu we de kans hebben, Zien wat er dan gaat gebeuren in het bb huis , gedaan met dat haantje de voorste mijn schoolmeester
  van mijn voeten …

 8. pip at 02:23

  ik heb kristof gestemd om naar huis te mogen, komt de gouden kamer in de problemen, want het zal dan zijn kristof vera en hanne let op mijn woorden, en dan kristof eerst naar huis, vera redt het niet tot de finale en hanne is geen lieveling van het publiek.

 9. Henkie at 09:05

  Op Leroy gestemd. Die jonge heeft 3 weken immuniteit gehad voor het geval die weer een pin krijgt helpen we maar met nomineren. Maar zie nog veel liever Nawel weg gaan maar die komt toch wel op de bank terecht.

 10. Jommeke at 10:53

  begin van de love-week, en direct al vergadering in de groene kamer,
  dus voor mij mogen de schijnheilige drievuldigheid er meteen uit en samen.
  Nawel de babbelkous die met iedereen meeklapt zonder dat die andere iets mag zeggen
  Hanne die van de ene kamer naar de andere gaat en zo probeert haar vel te redden
  Nouchine die aanpapt met Salar en met de gouden kamer om ook haar vel te redden
  Dus alle drie naar huis en METEEN;
  P.S. IK BEN geen Nederlander maar Belg die zoiets van landgenoten niet kan
  tolereren.

 11. john at 11:11

  Goede keuze en Peter heeft toch nog een erfenis nagelaten voor de groene kamer waarvoor ik toch ook wel trots op hem ben.
  Was een goede kerel maar hij kreeg zijn ei niet kwijt en koos de verkeerde kamer waardoor zijn graf al gegraven was. Zijn inzicht kwam te laat en ik hoop dat de groene kamer onder leiding van coach Julio het dir keer ook zo aanpakt . Allee Nawel en nouchine,,,,ga ervoor???????

 12. Helma at 16:40

  Eerst nawel er uit dr bed is kantoor en steukt daar te veel…leroy heel graag er uit maar as ls ze slim zijn eetst nawel xet die tegen grace dan wint grace en is t exit nawel

 13. Els at 14:43

  Volgens mij begint grace ook veel fans te verliezen hoor, n vrouw van 36 met n zoon van 29 die zich gedraagt als n puber en maar loopt te gillen en duidelijk n toneelstuk opvoert en bovendien alles bij elkaar vloekt in haar zo gelovige mind Komop zeg dan liever nawel erin die is iig zichzelf of je haar nu mag of niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *