Home » Big Brother liveshow: Peter moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Peter moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner moet het huis verlaten? Wordt het Nawel, Peter of Salar? In dit bericht beschrijven we hoe de liveshow verlopen is en wie er uiteindelijk het huis moet verlaten.

Geraldine is weer terug en opent de liveshow. Peter heeft het over afgelopen week, de hell week. En natuurlijk welke bewoners genomineerd zijn. Over een half uur word er één bewoner vrijgesteld. Geraldine zegt dat de jackpot staat op 33.777 euro. Dan is het tijd voor een terugblik op afgelopen week. Zoals het feestje achter een streamlock en de start van hell week. De clown die in de nacht het huis in kwam en de opdrachten die de bewoners moeten doen om warm water en houtblokken te verdienen. Maar ook de grap van Peter met de immuniteitspinnen. En dat Leroy uiteindelijk de immuniteitspin pakt en de nominatie uitslag met de reacties van de genomineerden. Dan legt Geraldine contact met het huis. Nawel je bent voor de derde keer genomineerd, waarom denk je populair te zijn bij de kijkers. Nawel heeft geen idee, ik hoef niet leuk gevonden te worden, ik ben wie ik ben. En dan ben je niet altijd de populairste in huis. Peter gaat naar Salar, je bent twee keer genomineerd wat is dat toch? Salar weet het niet, misschien omdat ik een sterke, gevaarlijke speler ben. Geraldine gaat naar bewoner Peter en zijn grap. Dit kan een duur grapje worden. Waarschijnlijk wel antwoordt Peter. Het is uitgegroeid en dat is mijn bedoeling niet. Ik had het niet verwacht genomineerd te worden, maar we zien wel, we gaan ervoor. Dan weer wat fragmenten van afgelopen week, zoals het moment dat Big Brother een einde maakt aan hell week en de drankjes, rijsttafel, bloemen, bier en onbeperkt warm water getrakteerd werden. Grace die een grap uitmaakt met haar medebewoners, en de bewoners die over de komende nominaties praten zoals Kristof die het plan heeft om Nouchine te mobiliseren en Peter die veranderd is. Maar ook dat Vera in de gameroom oog in oog stond met haar grootste angst, de clown. Ze ziet daar beelden van de clown die het huis in kwam.

Salar mag blijven, Peter moet vertrekken & love week

Geraldine gaat dan weer naar het huis en gaat naar Vera en begint over de clown. Vera vond het niet leuk om mee te maken. Maar ik had zoiets van komt ie naar binnen? Peter vertelt daarna dat er een eerste tussenstand is. Op het scherm komt de naam van de bewoner die in het huis mag blijven. Big Brother laat de naam van Salar zien. Het gaat nu dus om Peter en Nawel. Salar laat weten dat het goed voelt. Mam ik hou van je, ik mis je maar ik kom nog niet naar huis. Peter en Nawel zien het wel wat ervan komt. Na de reclame staat Peter bij de poort om de vertrekkende bewoner op te vangen. Geraldine legt weer contact met het huis het is tijd voor de uitslag. Kijk naar het scherm, de naam die op het scherm komt mag blijven. Op het scherm komt de naam van Nawel te staan. Dit betekend dat Peter het huis moet verlaten. Ik ga koffie drinken zegt Peter blij, hij knuffelt de bewoners en gaat richting de poort. Geniet er allemaal van zegt hij! Presentator Peter vangt Peter op. Ex bewoner Peter zegt dat hij het een eer vond om als eerste binnen te komen. Ik heb hele mooie dingen meegemaakt, er is een tijd van komen en gaan. Ik vind het erg maar heb er ook vrede mee. Dan zien we de hoogtepunten van Peter zijn verblijf in het huis. Peter en Peter komen de studio in. Ex bewoner Peter had al afscheid genomen en vertelt dat hij iedereen alvast een mooi afscheid wilde geven. Ik wilde niet overrompeld zijn. Ik had vandaag het gevoel dat het mijn laatste was. Ik denk niet dat het met de mop te maken had, het was onbewust. Big Brother had het door en heeft ermee gespeeld. Ik denk dat Leroy sowieso die pin gepakt zou hebben. Het maakt mij niet uit, het was een hele mooie tijd. Peter denkt dat de winnaar verrassend is, ik denk altijd Tobias. Maar Nawel ook. Peter vond de binnenkomst in het huis ongelooflijk, zeker omdat hij als eerste binnen mocht. Peter vertrouwt Kristof het minst. Ik weet al wie de volgende worden, hij verwacht dat dit Leroy word.

Geraldine vertelt daarna over een nieuwe week. Dit word love week, veel liefde en romantiek. Ex bewoner Peter verwacht Grace en Tobias wel als koppel. Geraldine vertelt dat er liefdespost gestuurd is. En presentator Peter laat weten dat er gestemd kan worden door de kijkers met de vraag wie je nu zou nomineren.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.5]

Ook interessant:

53 Reacties

BrotherB 12 februari 2022 - 20:04

Dit is onze kans.. Kristof naar huis!! Nomineren!!

Beantwoord
Mim 12 februari 2022 - 20:18

salar mag er van mij uit

Beantwoord
Moeti 12 februari 2022 - 20:37

Noppes nawel eruit?

Beantwoord
Hans s 12 februari 2022 - 20:43

Noppes Leroy eruit hij is zo negatief nu ook weer op de livestreams.

Beantwoord
Tamara 12 februari 2022 - 20:45

#exitleroy !!!!

Beantwoord
Arthur 12 februari 2022 - 23:43

JUIST !!!

Nawel mag haar verjaardag thuis vieren 😉

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 21:06

Gedaan

Beantwoord
Roberto 12 februari 2022 - 21:55

Dag kristof!!!!

Beantwoord
Karel 12 februari 2022 - 22:04

Inderdaad, volledig mee eens, weg met die bazige kerel

Beantwoord
mario 14 februari 2022 - 17:35

kristof genomineerd i like it eindelijk

Beantwoord
mario 12 februari 2022 - 20:08

zoals voorspeld peter is eruit weinig tgenstanders maar ook weinig voorstanders een beetje teveel grijze muis

Beantwoord
Miek 12 februari 2022 - 20:19

het zou voor ons fijner zijn om te zie waar de bewoners op stemmen.
Nu zien we maar half half en dat geeft big brother weer ruimte om het zelf in te vullen..
Nawel had er na de gelezen reacties toch uit gemoeten en niet peter!
Oftewel meer transparantie naar de mensen thuis big brother!

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 21:07

Geslachtofferd door Kristof, Tobias en salar

Beantwoord
carina beckers 12 februari 2022 - 20:12

Ja nu kristof er uit dan word het leuk

Beantwoord
BrotherB 16 februari 2022 - 18:13

Ben toch wel heel benieuwd wat er met deze stemming gebeurt, nu ze er een ranking achteraan gooien! Heel benieuwd. Als ik de geluiden zo hoor lijkt me de bank: Kristof, Leroy, Nawel voor het publiek. Ben heel benieuwd of dat eruit gaat komen.
Spannend!! ?

Beantwoord
Roberto 12 februari 2022 - 20:13

Yep onze grote kans Kristof er uit dus nomineren maar. I LOVE IT. ???

Beantwoord
Hans s 12 februari 2022 - 20:14

Mooi dat Peter eruit is gegaan hij zeg vaak wat die wil doen maar gaat dan de ander kant op en die wasmachine muntjes dat heeft hem zijn kop gekost zowel in het huis als bij de kijkers.
Wat ik leuk vind van Big Brother dat nu de kijkers eens mogen nomineren ik heb Leroy genomineerd die man vertrouw ik voor geen cent.

Beantwoord
BrotherB 12 februari 2022 - 21:03

Leroy nomineren is onnodig. De groep nomineert hem wel. Nous gaat ook op hem namelijk. Hanne, Vera, Kristof, salar en Tobias ook. Dus die staat er sowieso op. Kristof echter krijgt er te weinig: Jawel, Leroy en Julio verder niemand.

Beantwoord
Els 17 februari 2022 - 17:18

Fout gedacht

Beantwoord
mario 14 februari 2022 - 17:41

welke idioot nomineert nu leroy die word sowieso genomineerd er lopen toch echt kwieten rond , die kristof moet genomineerd zijn , die zijn gezicht zien ,in zijn eigen put zien vallen die hij gegraven heeft schitterend

Beantwoord
Nova 12 februari 2022 - 20:16

En die Nouchini, als die lacht is net zo een puber.
En die loopt ook met alles mee.
Ik houd daar niet van.
IK houd van mensen met een gefundeerde mening, goed of fout.

Beantwoord
Mim 12 februari 2022 - 20:17

salar mag er van mij uit

Beantwoord
Martinus 13 februari 2022 - 07:13

Niet zeuren hè is de grappigste!!!!

Beantwoord
Tamara 12 februari 2022 - 20:18

#exitleroy weg met die gladjakker!

Beantwoord
Zooitje 12 februari 2022 - 20:23

Nee Leroy eruit nu het nog kan

Beantwoord
Chelly 13 februari 2022 - 08:25

Exit Leroy,Newal of Julio
De 3 musketeers.Vinden zichzelf zielig.Een van deze gasten eruit stemmen,eerst gluurder Leroy

Beantwoord
Albert 12 februari 2022 - 20:30

bye bye Kristof

Beantwoord
yvonne 12 februari 2022 - 20:30

Nawel moest er uit niet peter ! ! ! ! ! ! ! ! !

Beantwoord
Ruud 13 februari 2022 - 05:43

Helemaal mee eens, Peter had samen met Grace in de finale moeten zitten.

Beantwoord
Maikel 12 februari 2022 - 20:45

Ik heb op Leroy gestemd om te vertrekken uit het huis! Dit is onze kans om hem te nomineren, en dus grijp ik die kans ook. Leroy had er van mij al eerder uit gemogen, alleen was hij deze week immuun dus konden wij hem niet wegstemmen. Hij is in mijn ogen gewoon te ver gegaan vorige week dus vandaar mijn nominatie voor hem. Ik ben trouwens wel blij dat Salar er nog steeds in zit, en had ik liever gezien dat Nawel moest vertrekken. Peter had er van mij wel in mogen blijven.

Beantwoord
Nova 12 februari 2022 - 20:46

Ik vind Nawell een stoker, mag er van mij uit.

Beantwoord
Hans s 12 februari 2022 - 20:47

Leroy loop weer chagrijnig rond in dat huis en heeft op iedereen wel wat aan te merken , het is geen pretje om hem steeds zo een chagrijnige man op de livestreams te zien.

Beantwoord
Tinne 12 februari 2022 - 20:53

Allen stemmen op leroy of Nawel, waren weer de 2 eerste die weer onmiddellijk begonnen te roddelen over wie ze zullen nomineren volgende week

Beantwoord
Leeke 12 februari 2022 - 20:56

Fijn nawel dat je er nog bent.
Jammer van Peter, we gaan hem missen in het huis.

Beantwoord
Alex 12 februari 2022 - 21:02

Fijn dat Salar blijft. Volgende week Leroy en Kristof op de bank!

Beantwoord
Anita 12 februari 2022 - 21:06

ZO waar!!! Drie keer genomineerd dat zegt toch wel wat! Zal wel aan haar achterban liggen dat ze steeds mazzelt.

Dus ik nomineer NAWEL voor komende week!

Beantwoord
Corina 12 februari 2022 - 21:14

Nee nee nawel blijft??super ..,zo nu stemmen we allemaal ,meedoen he .?..kristof eruit !!! Nu we de kans hebben, Zien wat er dan gaat gebeuren in het bb huis , gedaan met dat haantje de voorste mijn schoolmeester
van mijn voeten …

Beantwoord
Lwhaneveld 12 februari 2022 - 21:15

leroy en daarna navel

Beantwoord
Lwhaneveld 12 februari 2022 - 21:16

Leroy

Beantwoord
Corina 12 februari 2022 - 21:16

daarna volgen zijn vriendjes en dan leroy ,,,

Beantwoord
Eduard 12 februari 2022 - 22:25

Yes! Mijn stem is gegaan naar Kristof eruit. Blij dat Nawel er nog is, wat zal Kristof balen.

Beantwoord
Petra 13 februari 2022 - 00:47

Allemaal gestemd op kristof, volgende wordt tobias ?

Beantwoord
pip 13 februari 2022 - 02:23

ik heb kristof gestemd om naar huis te mogen, komt de gouden kamer in de problemen, want het zal dan zijn kristof vera en hanne let op mijn woorden, en dan kristof eerst naar huis, vera redt het niet tot de finale en hanne is geen lieveling van het publiek.

Beantwoord
Hanneke 13 februari 2022 - 08:22

Leroy er uit graag

Beantwoord
Marja 13 februari 2022 - 08:34

Kristof er uit!
Kijken hoe het dan gaan worden

Beantwoord
Henkie 13 februari 2022 - 09:05

Op Leroy gestemd. Die jonge heeft 3 weken immuniteit gehad voor het geval die weer een pin krijgt helpen we maar met nomineren. Maar zie nog veel liever Nawel weg gaan maar die komt toch wel op de bank terecht.

Beantwoord
Jommeke 13 februari 2022 - 10:53

begin van de love-week, en direct al vergadering in de groene kamer,
dus voor mij mogen de schijnheilige drievuldigheid er meteen uit en samen.
Nawel de babbelkous die met iedereen meeklapt zonder dat die andere iets mag zeggen
Hanne die van de ene kamer naar de andere gaat en zo probeert haar vel te redden
Nouchine die aanpapt met Salar en met de gouden kamer om ook haar vel te redden
Dus alle drie naar huis en METEEN;
P.S. IK BEN geen Nederlander maar Belg die zoiets van landgenoten niet kan
tolereren.

Beantwoord
john 13 februari 2022 - 11:11

Goede keuze en Peter heeft toch nog een erfenis nagelaten voor de groene kamer waarvoor ik toch ook wel trots op hem ben.
Was een goede kerel maar hij kreeg zijn ei niet kwijt en koos de verkeerde kamer waardoor zijn graf al gegraven was. Zijn inzicht kwam te laat en ik hoop dat de groene kamer onder leiding van coach Julio het dir keer ook zo aanpakt . Allee Nawel en nouchine,,,,ga ervoor???????

Beantwoord
Joke 13 februari 2022 - 11:34

Leroy eruit genieperig mannetje

Beantwoord
Els 13 februari 2022 - 22:34

Je bedoelt vast Kristof

Beantwoord
Paoli 13 februari 2022 - 16:26

Allemaal eruit behalve Tobias en Grace mag blijven

Beantwoord
Helma 13 februari 2022 - 16:40

Eerst nawel er uit dr bed is kantoor en steukt daar te veel…leroy heel graag er uit maar as ls ze slim zijn eetst nawel xet die tegen grace dan wint grace en is t exit nawel

Beantwoord
Els 15 februari 2022 - 14:43

Volgens mij begint grace ook veel fans te verliezen hoor, n vrouw van 36 met n zoon van 29 die zich gedraagt als n puber en maar loopt te gillen en duidelijk n toneelstuk opvoert en bovendien alles bij elkaar vloekt in haar zo gelovige mind Komop zeg dan liever nawel erin die is iig zichzelf of je haar nu mag of niet

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page