Home » Randy moet het nog even relativeren dat hij in Big Brother mag blijven

Randy moet het nog even relativeren dat hij in Big Brother mag blijven

Door BigBrotherNederland

Nadat Ashley definitief vertrokken is uit het Big Brother huis blijven Alice, Jimmy, Glenn en Randy achter in het huis. Er wordt flink gesproken over het vertrek van Ashley.

Ashley gewoon weg zegt Jimmy, jeetje mina. Alice heeft er gewoon kippenvel van. Toen waren we nog met vier merkt Glenn op. Randy kan het op zijn beurt niet geloven. Volgens Alice zag ze het wel aankomen, ze was echt, echt zenuwachtig. Randy geeft toe dat hij ook zenuwachtig was. Het voelde voor mij wel anders deze keer. Het was gewoon heel gek. De bewoners feliciteren hem maar volgens Randy moet hij zijn fans bedanken. Die hebben gezorgd dat ik er in mocht blijven. De bewoners gaan even buiten zitten om er verder over te praten. Randy moet het even relativeren maar het rare gevoel is wel gelijk weer weg. Ik kan ook weer eten lacht hij. Het is wel echt gek benadrukt hij. De bewoners vonden de manier van afscheid nemen wel echt fijn. Je krijgt nu wat langer de tijd. Wat een week dit zeg merkt Jimmy op en het is nog maar maandag. Ook wordt er gespeculeerd wat er nog gaat gebeuren. Jimmy denkt dat ze gewoon uit moeten zitten. Maar bij nader inzien denken de bewoners toch dat er nog een bewoner weg moet.Het is gewoon onvoorspelbaar benadrukt Jimmy. De bewoners besluiten het huis maar op te ruimen en te poetsen. De coin houder van Ashley gaat de voorraadkamer in, de was wordt gedaan en er wordt gestofzuigd. Wat gaat er vandaag allemaal nog gebeuren in het huis?

Wat de bewoners alleen niet weten is dat ze weer allemaal genomineerd zijn. Stemmen kan via onderstaande linkjes tot woensdag 9:00 uur. Je beantwoord de vraag wie jij graag in de finale ziet.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 5]

Ook interessant:

23 Reacties

Mees 8 april 2024 - 13:53

Eindelijk gerechtigheid!🤷🏽‍♀️

Beantwoord
Hans S 8 april 2024 - 14:09

Gelukkiggg die is weg en heeft geen cent er aan over gehouden lekker naar huis naar kinderen en vriend wat een rust zou het wezen daar.

Beantwoord
[email protected] 8 april 2024 - 14:14

Jimmy is mijn favoriet dus mag van mij blijven

Beantwoord
Ms 8 april 2024 - 14:14

Eindelijk weg super geweldig

Beantwoord
Ms 8 april 2024 - 14:15

Yessssss dat is eerlijk

Beantwoord
Jeanny 8 april 2024 - 14:24

Ben het zo met je eens

Beantwoord
Coc Slobbe-Welsink 8 april 2024 - 14:36

Yessss eindelijk. Maakt mij nu niet meer uit wie wint

Beantwoord
Alex 8 april 2024 - 15:05

Laat Jimmy of Glenn maar winnen. De rest verdient het niet.

Beantwoord
chantal 8 april 2024 - 15:19

Randy mag er ook uit, speelde zeer vals als game master en dan ook erover liegen

winnaar is Glenn

Beantwoord
LBJ 8 april 2024 - 15:29

Nu Alice, Jimmy en Randy nog allemaal weg en King Glen verdiend winnaar! Van de laatste groep is alleen Glen altijd eerlijk geweest en heeft niet met de huichelaars geheuld.
Hiep hiep hoera. Zet ‘m op Glen!

Beantwoord
Susanne 8 april 2024 - 15:52

Hè hè… Haantje de voorste tegenover de meest relaxte. Wat een stunt dat ze het nu afneemt tegenover hem. Wat een rust gaat dat nog even zijn voor de overige bewoners.

Beantwoord
JvL 8 april 2024 - 15:57

Nou dat was dan BB voor mij….de kleurrijkste persoon is weg!
Al hoop ik dat nu Glenn of Jimmy gaat winnen..
Wat voegt z’on Alice nou toe; voor de spiegel en piepen de hele dag…bij alles; ik wist t, ik dacht t al….en Randy ’t is n aardige gast, maar over meelopen gesproken, hij waggelde in alles achter Tyron aan en veel meer dan bankhangen en eten heeft hij niet gedaan!
Thankx Asley voor de leuke TV…je verdiende meer!!

Beantwoord
Angeline 8 april 2024 - 16:03

Pff, de stoorzender is eindelijk weg. Wat een verademing.

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 16:12

Hup Glen!! Jij verdient het echt!! En ook nog gerechtigheid voor Ashley jou maatje💪🏻

Beantwoord
Carin 8 april 2024 - 16:35

Pffffffff Wauw eindelijk gerechtigheid.Nu zijn de echt goede karakters over en zie……….iedereen is aan het praten zonder die kwek van Asley erbij.Ze strijden er voor samen maar toch voor zichzelf en zonder achterklap !!!! Mijn live stream kan weer aan.
Hoop nog dat we Glenn eindelijk als zichzelf kunnen zien hij had het niet door maar hij was echt de pion van Asley.Ze heeft hem moeiteloos ingepakt.Open je ogen Glenn.Het ging haar alleen om haar niet om jou.

Beantwoord
Kris 8 april 2024 - 16:37

Hahaha, de kerel die de laatste 3 nominaties enkel doorgesparteld is door de anti-Tom en anti-Ashley stemmen en nu denkt dat hij ontzettend veel fans heeft, net zoals Jimmy. Spijtig genoeg zal één van deze twee toch in de finale komen. Niet verdiend, maar ach, da’s ook de onvoorspelbaarheid van BB.

Beantwoord
Jol 8 april 2024 - 16:52

Randy krijgt mijn zegen

Beantwoord
Ine Broekema 8 april 2024 - 17:58

Heb precies hetzelfde! Karma! Maakt mij ook niet meer uit wie er wint..wel of Randy of Jimmy!!!

Beantwoord
Erwin 8 april 2024 - 18:28

Opgeruimd staat netjes. Helaas was Ashley te lang in BB. Helaas denkt zij dat zij nu een Star is wanneer zij op straat loopt.

Beantwoord
Elly A 8 april 2024 - 21:52

En Ashley de hele tijd maar denken dat ze ging winnen 🤣

Beantwoord
Donna 8 april 2024 - 22:41

Aaahhh jammer Ashley, ik heb echt van haar genoten! Een (h)eerlijk mens met haar hart op de tong. Dan hoop ik dat King Glen de winnaar van dit geweldige seizoen word….want Randy heb ik grootste gedeelte zien zitten en Eten, Alice plamuren voor de spiegel en de string promoten…en Jimmy zou ik bijna vergeten, kan je nagaan.

Beantwoord
Claudia 9 april 2024 - 09:00

Go Randy, Jij hebt laten zien hoe je er ook mee om kan gaan als er een bewoner is vertrokken en niet meteen iedereen enthousiast is met je terug komst. Het begrip wat je ervoor had dat ze teleurgesteld waren dat Tom niet door de draaideur kwam en niet meteen gepikeerd was dat ze niet gewoon enthousiast waren voor jou. Jij bent gewoon puur en voor mij een echte winnaar.

Beantwoord
Peter 10 april 2024 - 15:10

Lachen die Ashley weg. Drukken op 20k om een statement te maken, omdat iedereen zogenaamd tegen haar is. Dwangmatig rammen op die knop uit emotie. Zo slim was ze dus niet, had hem gepakt op 5 ofzo had ze Randy nu verslagen. Wat een pech finaleplaats weg 😄

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page