Vera is in de gameroom geweest en komt erachter dat een clown ’s nachts is langs geweest

Vera is in de gameroom geweest en komt erachter dat een clown ’s nachts is langs geweest

Eerder kwam een clown langs in het Big Brother huis. Dit was midden in de nacht en de bewoners hebben dit niet gemerkt. De clown heeft uiteindelijk twee potten meegenomen, een met nootjes en een met chips. Vera is zojuist naar de gameroom geweest en Hanne kwam hier achter. Ze luistert aan de deur en hoort muziek. Niet lang daarna komt Vera de gameroom uit en vertelt wat er gebeurd is.

Vera komt met twee legen potten terug uit de gameroom. In de woonkamer vertelt ze wat er gebeurd is. Die nootjes en die chips zijn dus weg want er is in de nacht een clown in het huis geweest. Die dit letterlijk gejat heeft. Daarom vroegen ze dus waarom die chips weg was reageert Hanne. Zie je wel dat ik het niet was zegt Salar. Julio vraagt zich af waarom Vera zo hijgt. Vera legt uit omdat dat komt doordat ze het gezien heeft en het eng vind. Hij liep echt hier in de tuin en hier binnen. Hij stond ook bij de dagboekkamer. Dan hebben ze uw angst gekozen merkt Hanne op. Hij is dus hier geweest terwijl wij sliepen zegt Vera. En dat moest ik vertellen. Leroy snapt nu waarom de slaapkamer deuren op slot moesten. Het was echt gek om te zien gaat Vera verder. En ze was bang dat de clown zo het huis in zou komen, maar dat was gelukkig niet zo.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.2]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Helma at 11:14

  Ik denk dat de clown een nieuwe bewoner is of een.oude die terug komt…t is in ieder grval een vrouw omdat je de oorbellen zag en de nagelak kwam eigenlijk bekend voor van kleur

  • Helma at 11:18

   En hopelijk wordt salar gesafe,d en ….nawel er uit…lelijk mens….net als leroy….en ook julio begint aardig tegen te vallen….misselijk om naar te kijken op t momenr misselijke opmerlkingen en steken onder t gras…en hoe nawel over nouchine praat met leroy peter en.julio…dat is pas echt gemeen…..t enige leuke van de dag tot nu toe is dat salar en nouchine na de sauna aan t douchen zijn….kun je nog een beetje lachen wat een prachtig stel die twee de vriendschap zit puur en diep zeker vanuit salar…

  • Tinne at 11:50

   Nu nog een nieuwe bewoner!! daarvoor is het spel te lang bezig.
   Maar ik weet 1 ding als Kristof, Salar, Noush en grace uit het huis zijn zal het daar een saaie boel zijn ook live te volgen zal het saai zijn

  • Ilonka Motshagen at 12:40

   Ik denk dat het Geraldine was, die moest in quarantaine en kon daarom het huis in. Ze had ook armbanden om, duidelijk een vrouwspersoon.

  • Angelique gieling at 21:41

   Dan ben ik benieuwd wie welke oude bewoner u bedoelt, ik herken de gezichten nog wel maar niet alle namen. Van mij mag leroy en kristof er wel uit

 2. nancy at 10:15

  Waarom zit Leroy er nog in na gisterenavond? Er zou toch een zero tolerance beleid zijn? Hij moet er gewoon uit en de drie genomineerden kunnen dan blijven. Bij het eerste incident gaf ik hem nog het voordeel van de twijfel. Alhoewel hij wel gluurde en een opmerking maakte dacht ik daarna dat hij gewoon zijn geslachtsdeel schoonmaakte maar na zijn verhalen van gisterenavond zie ik hem voor de viespeuk die hij is. Het kan gewoon echt niet.

 3. Eduard at 11:23

  Nouchine is een meeloper, nu Nawel al 3 keer op de schopstoel zit vliegt ze maar snel weer naar de andere kant, doet het minder pijn voor haar als Nawel weg gaat. Wat ik niet hoop zij zegt precies hoe het in elkaar zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *