Home » Vera is in de gameroom geweest en komt erachter dat een clown ’s nachts is langs geweest

Vera is in de gameroom geweest en komt erachter dat een clown ’s nachts is langs geweest

Door BigBrotherNederland

Eerder kwam een clown langs in het Big Brother huis. Dit was midden in de nacht en de bewoners hebben dit niet gemerkt. De clown heeft uiteindelijk twee potten meegenomen, een met nootjes en een met chips. Vera is zojuist naar de gameroom geweest en Hanne kwam hier achter. Ze luistert aan de deur en hoort muziek. Niet lang daarna komt Vera de gameroom uit en vertelt wat er gebeurd is.

Vera komt met twee legen potten terug uit de gameroom. In de woonkamer vertelt ze wat er gebeurd is. Die nootjes en die chips zijn dus weg want er is in de nacht een clown in het huis geweest. Die dit letterlijk gejat heeft. Daarom vroegen ze dus waarom die chips weg was reageert Hanne. Zie je wel dat ik het niet was zegt Salar. Julio vraagt zich af waarom Vera zo hijgt. Vera legt uit omdat dat komt doordat ze het gezien heeft en het eng vind. Hij liep echt hier in de tuin en hier binnen. Hij stond ook bij de dagboekkamer. Dan hebben ze uw angst gekozen merkt Hanne op. Hij is dus hier geweest terwijl wij sliepen zegt Vera. En dat moest ik vertellen. Leroy snapt nu waarom de slaapkamer deuren op slot moesten. Het was echt gek om te zien gaat Vera verder. En ze was bang dat de clown zo het huis in zou komen, maar dat was gelukkig niet zo.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 33 Average: 4.2]

Ook interessant:

14 Reacties

Helma 11 februari 2022 - 11:14

Ik denk dat de clown een nieuwe bewoner is of een.oude die terug komt…t is in ieder grval een vrouw omdat je de oorbellen zag en de nagelak kwam eigenlijk bekend voor van kleur

Beantwoord
Helma 11 februari 2022 - 11:18

En hopelijk wordt salar gesafe,d en ….nawel er uit…lelijk mens….net als leroy….en ook julio begint aardig tegen te vallen….misselijk om naar te kijken op t momenr misselijke opmerlkingen en steken onder t gras…en hoe nawel over nouchine praat met leroy peter en.julio…dat is pas echt gemeen…..t enige leuke van de dag tot nu toe is dat salar en nouchine na de sauna aan t douchen zijn….kun je nog een beetje lachen wat een prachtig stel die twee de vriendschap zit puur en diep zeker vanuit salar…

Beantwoord
Tinne 11 februari 2022 - 11:50

Nu nog een nieuwe bewoner!! daarvoor is het spel te lang bezig.
Maar ik weet 1 ding als Kristof, Salar, Noush en grace uit het huis zijn zal het daar een saaie boel zijn ook live te volgen zal het saai zijn

Beantwoord
Ilonka Motshagen 11 februari 2022 - 12:40

Ik denk dat het Geraldine was, die moest in quarantaine en kon daarom het huis in. Ze had ook armbanden om, duidelijk een vrouwspersoon.

Beantwoord
catherine 11 februari 2022 - 14:02

was gewoon iemand van de regie er komt niemand terug

Beantwoord
Astrid 11 februari 2022 - 15:02

Ja jolien de Pauw is het dat is de nieuwe die in het huis komt

Beantwoord
Angelique gieling 11 februari 2022 - 21:41

Dan ben ik benieuwd wie welke oude bewoner u bedoelt, ik herken de gezichten nog wel maar niet alle namen. Van mij mag leroy en kristof er wel uit

Beantwoord
mario 12 februari 2022 - 20:13

vera is bang van een clown , snap niet waarom ze dan met dimi een relatie wou

Beantwoord
DUTCHY xgx 11 februari 2022 - 12:40

dit is echt zo eng??, die clown komt met de deuren op de sloten, hoe kun je dat eng vinden, hoe?????????

Beantwoord
bonnie 11 februari 2022 - 13:02

Ja Helma ik denk ook een nieuwe bewoonster ……

Beantwoord
yvonne 11 februari 2022 - 20:50

de clown stal allelei dingen,terwijl iedereen lag te slapen maar wie ik zou het echt niet weeten ! !

Beantwoord
nancy 12 februari 2022 - 10:15

Waarom zit Leroy er nog in na gisterenavond? Er zou toch een zero tolerance beleid zijn? Hij moet er gewoon uit en de drie genomineerden kunnen dan blijven. Bij het eerste incident gaf ik hem nog het voordeel van de twijfel. Alhoewel hij wel gluurde en een opmerking maakte dacht ik daarna dat hij gewoon zijn geslachtsdeel schoonmaakte maar na zijn verhalen van gisterenavond zie ik hem voor de viespeuk die hij is. Het kan gewoon echt niet.

Beantwoord
Eduard 12 februari 2022 - 11:23

Nouchine is een meeloper, nu Nawel al 3 keer op de schopstoel zit vliegt ze maar snel weer naar de andere kant, doet het minder pijn voor haar als Nawel weg gaat. Wat ik niet hoop zij zegt precies hoe het in elkaar zit.

Beantwoord
Ria 12 februari 2022 - 15:01

Nawel eruit en volgende week Leroy er uit de gluuder

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page