Home » Big Brother maakt een einde aan de duo’s, stemmen voor een gouden envelop en een feestje

Big Brother maakt een einde aan de duo’s, stemmen voor een gouden envelop en een feestje

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother het nieuwe thema heeft aangekondigd roept hij de groep uiteindelijk weer bij elkaar. Als iedereen bij de banken zit neemt hij het woord.

Bewoners, het is Love & Surprise week. En vanavond staat jullie al een eerste verrassing te wachten. Doe jullie duo pin op en pak jullie coins. De coin houders mogen blijven hangen. Jullie mogen dat nu doen en dan zie ik jullie zo in de gameroom. Als iedereen klaar is lopen de bewoners de gameroom in. Normaal krijgen we dan een live stream onderbreking maar dat is nu niet het geval. Big Brother laat weten dat de duo’s bij een sokkel plaats moeten nemen. De meeste van jullie zijn al een tijd een duo gaat Big Brother verder. Jullie hebben op elkaar kunnen bouwen, waren afhankelijk van elkaar. En zoals bij elk goed huwelijk hadden jullie soms meningsverschillen maar alles is altijd goed opgelost. Jullie waren mooie duo’s maar daar komt nu verandering in. Jullie gaan scheiden. Voortaan zijn jullie allemaal individuen, eenheden, singles. De bewoners reageren verbaasd en Basiri denkt dat ze nu de coins moeten verdelen. En dat klopt, Big Brother gaat naar het eerste duo. Basiri en Karen moeten hun pin afdoen en hun coins verdelen. Zo gaat Big Brother alle duo’s af. De coins worden zonder enige problemen verdeeld. Basiri 17 coins, Karen 18 coins, Dilano 2 coins, Jimmy 2 coins, Alice 16 coins, Danny 15 coins, Ronahi 12 coins, Tom 11 coins, Doriana 13 coins, Randy 12 coins, Ashley 6 coins, Glenn 6 coins, Sabeau 13 coins en Tyron 13 coins.

Bewoners zegt Big Brother dan, jullie zijn nu officieel gescheiden. En als singles moeten jullie al meteen een groepsbeslissing nemen. Jullie zien in het midden een gouden envelop. Deze envelop is voor één van jullie. Diegene die hem krijgt zal deze week een belangrijke rol krijgen. Dit kan van alles betekenen want het is love en surprise week. Jullie moeten samen beslissen wie de gouden envelop krijgt. De bewoners moeten daarna van Big Brother één voor eén vertellen aan wie ze de gouden envelop gunnen. Uiteindelijk gaat het tussen Basiri en Randy. Het staat 5-5. Basiri neemt daarna het woord. Ik heb op mijzelf gestemd maar ik wil mijzelf niet op de eerste plaats zetten. Van mij mag Randy het zeker meenemen. Ik vertrouw u erop. Ik gun het je volledig. Uiteindelijk wordt Randy gekozen door de groep. Big Brother zegt dat de groep besloten heeft dat Randy de gouden envelop krijgt. De envelop en de inhoud ervan blijft hier. Later dezze week zal ik je vertellen wat er in de envelop zit maar voor nu is dat een geheim.

Maar Big Brother heeft nog iets in petto voor de bewoners. Jullie zijn nu allemaal gescheiden. Jullie zijn single. En het feit dat jullie single zijn moet natuurlijk gevierd worden! De groep juicht het uit van blijdschap. Bewoners het is tijd voor een single feestje zegt Big Brother. Verlaat de gameroom, neem je coins mee, de envelop blijft hier. De bewoners gaan het huis weer in en in de keuken staat een cocktail klaar. Er wordt geproost en daarna laat Big Brother weten dat the wall de bar is. Enthousiast wordt er naartoe gerend en verschillende bewoners kopen daar items. Zo wordt er wijn, bier, rum cola en andere drankjes gekocht. Niet veel later gaat de muziek aan, tijd voor een feestje! De bewoners gaan lost tot ongeveer 1 uur in de nacht. Daarna gaat de muziek uit, de lampen aan en zit het feestje erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.4]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 11 februari 2024 - 09:53

Op jezelf stemmen zou niet moeten mogen. Randy verdient hem wel.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page