Home » Big Brother maakt de definitieve nominatie uitslag bekend: Ashley, Alice en Lenie zijn genomineerd

Big Brother maakt de definitieve nominatie uitslag bekend: Ashley, Alice en Lenie zijn genomineerd

Door BigBrotherNederland

Big Brother heeft vandaag genomineerden Ashley, Tom, Ronahi, Alice, Lenie, Tyron en Doriana naar de gameroom geroepen. Wat daar gebeurt is was niet te zien op de livestream. De zeven bewoners blijven vrij lang weg. Uiteindelijk komen ze terug en wordt duidelijk wat er in de gameroom gebeurd is…

De bewoners in het huis moeten lang wachten maar dan laat Big Brother weten dat de bewoners in het huis naar de woonkamer moeten komen. Daar wordt bekendgemaakt wie definitief de genomineerden van deze week zijn. Als eerste verschijnt Ashley, gevolgd door Alice en als laatste Lenie. De bewoners in het huis weten niet wat ze zien, er is volop verbazing. Ze zijn erg benieuwd wat er gebeurd is. Niet lang daarna komen Tom, Ronahi, Ashley, Alice, Lenie, Doriana en Tyron weer terug in het huis.

Al snel wordt duidelijk wat er in de gameroom gebeurd is. Lenie zegt wat een game zeg. We moesten aan de tafel zitten en de pinnen aan elkaar gunnen. Dilano vraagt of ze moesten besluiten wie genomineerd zou worden. Ja laat Lenie weten. Lenie laat weten dat hij zich aan zijn woord gehouden heeft, kom maar op. Alice laat weten dat het echt k*t was. Ik ben oke, het is wel een diepe lading. Het was niet leuk, echt een rare manier. En ik gun het hun echt. Tyron zegt dat ze echt lang moesten wachten, er waren 4 vrijstellingen en moesten bepalen wie die zou krijgen. Ashley verteld aan Ariana dat ze niks gehad heeft. Ik bekijk dit heel anders, het is goed. Ik denk dat ik de enige was die hier niet emotioneel in zat. Ik ben iemand van tactisch spelen.

Gisteren leek het erop dat er 7 genomineerden waren, stemmen kon toen toen nog niet. Maar vanaf nu kun je wel stemmen. Let er wel op dat je stemt op de bewoner die jij in het huis wilt houden.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 5]

Ook interessant:

12 Reacties

olga 25 januari 2024 - 11:20

ik gun het asley om te blijven,ze is eerlijk en sportief tegenover de anderen

Beantwoord
Albert 25 januari 2024 - 11:30

Ik ga Lenie niet missen 🙂

Beantwoord
Gerard 25 januari 2024 - 11:44

Lenie bedankt ga lekker thuis voor de buis zingen

Beantwoord
anny 25 januari 2024 - 14:02

lenie dag en bedankt eindelijk het groot lawaai naar huis

Beantwoord
Alex 25 januari 2024 - 17:07

Lenie mag wel weg. Hij hoeft niet de regels in het huis te bepalen.

Beantwoord
jeroen 25 januari 2024 - 17:15

hij doet alles met een reden hoor , je ziet hem vaak denken wat ga ik doen om de aandacht op mij te zetten

Beantwoord
Ostyn luc 26 januari 2024 - 09:46

Lenie is al die aandacht niet waard, als dat een zanger is dan ben ik big brother.

Beantwoord
Maikel 26 januari 2024 - 15:10

Mijn stem is naar Alice gegaan. Ik vermoed dat zij wel de meeste stemmen zal krijgen van de kijkers. Ik vind het moeilijk om te bepalen wie er moet vertrekken, maar ik denk toch Ashley! Lenie is een uitgesproken figuur maar brengt wel leven in de brouwerij!

Beantwoord
Sandy 26 januari 2024 - 19:21

Lenie mag als eerste vertrekken, misselijk ventje. Mijn stem is naar Ashley gegaan, niet omdat ik haar hoog heb zitten maar van Lenie krijg ik eczeem en Alice draagt tot nu toe weinig bij aan het kijkgenot, dus dan blijft Ashley over.

Beantwoord
Roberto 26 januari 2024 - 22:53

Lente eruit aub hij stelt wetten vanaf de eerste 5min dat hij in het huis was. Binnen niet met schoenen lopen enz maar wel mer voeding spelen dat is normaal. ERUIT met zijn groot lawaai

Beantwoord
Marc Croes 27 januari 2024 - 18:51

Linie er uit

Beantwoord
Marc Croes 27 januari 2024 - 19:11

Lenie naar huis de vrouwen blijven er in

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page