Home » Tobias ergert zich aan de sfeer, groepsvorming en aan Kristof zijn houding

Tobias ergert zich aan de sfeer, groepsvorming en aan Kristof zijn houding

Door BigBrotherNederland

De bewoners doen deze morgen rustig aan, er word voornamelijk over de nominaties en het spel gesproken. Grace en Kristof hadden ook een gesprek met zijn tweeën in de kamer. De twee hebben het over Peter, en zijn betrouwbaarheid waar aan getwijfeld word. Tobias komt binnen en vraagt of ze klaar zijn omdat hij een plekje wil om even te relaxen. Dit blijkt niet zo te zijn en besluit maar weer naar de woonkamer te gaan.

Grace merkt als ze terugkomt dat er iets is met Tobias en vraagt of hij boos is op haar. Nee antwoordt Tobias maar ik heb geen zin in zijn toon af en toe, doelend op Kristof. Overal waar ik binnen kom is het akward en gespannen. Het is ook mijn kamer he. Je kon er gewoon bij komen zitten he reageert Grace.  Kijk die sfeer die hier hangt zegt Tobias, echt geen zin in. Laat het gewoon los, we kunnen toch gewoon normaal tegen elkaar doen. Dat doet toch iedereen Tobias reageert Grace. Maar soms eh… Het is gewoon net zo’n dag als eergisteren gaat Tobias verder. Het is prima maar ik begrijp het niet. Ik ben nieuw hier. Je bent niet nieuw hier zegt Grace. Ik had gewoon iets met hem wat ik wilde bespreken. Je hoeft mij geen verantwoording af te leggen he merkt Tobias op. Maar ik vind het k*t dat je je zo voelt antwoordt Grace. Ja maar niemand kan het voor mij oplossen zegt Tobias. Het word wel gecreëerd maar niemand doet het bewust. Als ik mijn eigen kamer binnenkom en het is gelijk en dan oh nee hoor kom er gelijk bij. Flikker op man! Ik heb daar gewoon geen zin in. Je kunt het toch een keer loslaten, hoe oud zijn we? Het gaat toch nergens over, we zijn met het spel bezig. Alle deuren zijn dicht, iedereen heeft zijn groepje gevonden, prima maar ik doe er niet aan mee. Dat hoeft ook niet zegt Grace maar wel jammer dat je zo reageert. Ik vind het jammer dat jullie zo reageren antwoordt Tobias. Kristof komt er bij en merkt op dat er nog plek is in de sauna. Maar niet voor zeven man antwoordt Tobias, ik heb hier gewacht maar prima. Dan wacht ik op u zegt Kristof. Ik wist niet dat je aan het wachten was. Ik ga wel alleen als iedereen klaar is zegt Tobias. Als jij dat nodig hebt reageert Kristof en gaat dan naar de sauna. Maar is het opgelost vraagt Tobias dan aan Grace. Er was niks op te lossen antwoordt Grace. Hij wilde wat delen wat jij al wist. Je wist het al waar het over ging. Ik snap jou wel maar de groepjes ga je krijgen. Het is hier niet altijd gezellig. Je kan me niet begrijpen zegt Tobias, maar dat is niet erg. Je kunt erover praten merkt Grace op. Dat doe ik ook maar je vult het allemaal voor mij in toch gaat Tobias verder. Ik heb het je eergisteren al uitgelegd. Grace snapt dat hij zich zo voelt en dat hij het niet fijn vindt dat hij erbij betrokken word. Het gaat volgens Tobias niet daarom over hangt er een sfeer en ik kan nergens aan deelnemen. Mijn irritatie was niet naar jou maar naar hem (Kristof). Een irritatie die veel bewoners hebben en ik kan me erover heen zetten omdat hij mijn maatje is geworden. Maar ik het van niemand om mij op een educatieve wijze mij aan te spreken. Als ik dan binnenkom en ik zie dat er een beladen gesprek plaatsvind en hij dan zegt Tobi dit, Tobi dat. Nu kan het even en dan is het weer klaar, alsof ik zijn broerje ben. flikker op man! Je kunt normaal tegen mij doen en moet me niet behandelen als jongere guy of broertje. Ik geef nu mijn grens aan en ga het zo uitpraten en is het klaar. Maar hij komt tegen een grens aan en moet niet denken ik ben Kristof de leraar van 30 jaar en ik ga even uitleggen hoe het zit. Echt niet, mij niet bellen. Grace zegt sorry, het was niet mijn bedoeling. Volgens Tobias is dat niet nodig, dit gaat steeds terugkomen. Hij klaagt nog even door en wil niet meedoen aan al die kinderachtige dingen zoals groepjes en dit en dat.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.6]

Ook interessant:

31 Reacties

bonnie 11 februari 2022 - 10:11

Tobias top dat je tegen kristof zo durft uithanen .

Beantwoord
Ilonka Motshagen 11 februari 2022 - 10:15

Als er steeds maar wordt gezegd “We zijn volwassen mensen” steek dan de koppen bij elkaar en ga het gesprek aan. Tjonge jongen, al die aparte bontjes pffff. Iedereen zit daar met hetzelfde doel, winnen en dant kan alleen in je eentje.

Beantwoord
Els 11 februari 2022 - 10:19

En ik erger me aan Tobias wil nu zijn straatje weer schoonvegen nu hij in de gaten heeft dat ze hem doorhebben ….dat gekonkel met Kristof heeft hem geen goed gedaan

Beantwoord
Ida 11 februari 2022 - 11:13

Hij wil niet zijn straatje schoonvegen hij baalt dat hij zich heeft mee laten slepen in iets wat tegen zijn gevoel in gaat. En probeert zijn eigen pad weer op te gaan

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 14:01

Jammer dat je zo goedgelovig bent, ben bang dat jij vaak in je leven je nog zult stoten,
Ik heb in mijn leven genoeg meegemaakt om n beetje mensenkennis te hebben en ik trap er zelden meer in, ik heb mijn lesje geleerd

Beantwoord
Frank 11 februari 2022 - 11:48

Precies…Tobias is een snake…mooiboy die niets uitvoert in het huis en alleen maar kritiek heeft op anderen

Beantwoord
Henkie 11 februari 2022 - 12:59

Dat kinderlijke gedrag van Grace irriteert mij ook aardig aan . Die is ook nog eens 36 jaar. Half 20 kan ik het kinderlijke beter begrijpen.

Beantwoord
john 12 februari 2022 - 10:28

Jij bent de eerste die eindelijk ook ziet dat zij een irritante persoon is en denkt dat ze mooi is door bijna naakt door het huis te lopen terwijl ze over Leroy, die zijn onderste wast, de grootste fantasie verhalen verkopen die Slijmige Vera in de wereld zet omdat ze niets meer in bed heeft die haar verzorgt!!!!
Ik heb ook al eens gewaarschuwd voor Grace en Vera die heel gevaarlijk spel spelen.

Beantwoord
Tinne 11 februari 2022 - 10:23

Wordt Tobi jaloers!!! ???
Nog een beetje en de ware aard komt bij iedereen naar boven.
Dat Tobi gewoon er voor uit komt dat hij Salar, Kristof en zelfs Grâce als concurenten ziet, ze moeten weg in zijn ogen heeft hen niet meer nodig
En eerlijk gezegd Tobi heeft in die weken ook nog niet bij gebracht in die weken in het huis,wil met iedereen goed staan en goed praten en ja knikken
Voor mij mag Salar winnen, speel het spel maar is ook aangenaam om naar te kijken en hij blijft lachen????

Beantwoord
Marjo 11 februari 2022 - 10:40

Tobias blijft een beetje hangen in zijn slachtoffer rol. Niemand snapt hem want ze hebben het niet meegemaakt. Als Grace zegt ik snap je Tobias, zegt hij nee dat kan niet, je snapt me niet. Maar als hij dan vindt dat hij zoveel gemist had en niets meer van de bewoners snapt, dan had hij niet terug moeten komen. En anders beter zijn best doen om de bewoners wel te snappen.

Wat kristof betreft Tja helaas worden leraren zo geschoold, meerdere leerkrachten in de familie en die doen niet anders. 😉

Beantwoord
Danny 11 februari 2022 - 10:43

Wat een moeilijk karakter heeft die Tobias dat gaat straks nog tegen hem werken man wees eens wat flexibeler anders red je het niet

Beantwoord
john 11 februari 2022 - 10:47

En ja hoor, alweer wil hij uitstappen en ik vraag me eindelijk eens af wanneer hij dan echt opstapt???
Ik weet wie hij is en vele andere buiten huis ook, dus Tobias?
Gooi de zware last van je af en kom voor de dag???
Op het moment ben je echt een misselijk makend persoontje die bij onmacht zijn traantjes moet laten bij de Vos Gracioso die daarop weer nieuwe buit gaat maken met haar valse lach.
Wat een zooitje is jullie gouden kamer toch geworden? Verloren ZIEL Vera loopt rond als de dood en haar neus groeit met de dag……
En dit noemen ze dan Tactisch spelen, wat een lachwekkende figuren zijn hier eigenlijk in huis???

Beantwoord
Lin 11 februari 2022 - 11:21

Goed zo , Tobias
Eindelijk eens iemand die de grens aan durft te geven van Kristof ,
Kristof bederft de sfeer naar alle bewoners toe met zijn gedrag als omhooggevallen puber die constant zit te stoken en iedereen te imponeren .
Het is klaar !!
Laat iedereen zichzelf zijn op een waardevolle manier en geniet en heb recept voor ieder zijn mening en stop met je haantjesgedrag !!
Kristof pas je aan of ga naar huis , je hebt jezelf al behoorlijk laten kennen hoe je echt bent !!

Beantwoord
Roberto 11 februari 2022 - 11:39

Inderdaad Els je heb 100% gelijk eerst mee doen met Kristof en nu zoals je zeg zijn pad schoon vegen Top

Beantwoord
Monique 11 februari 2022 - 12:19

Vind ik ook nu merken ze dat hij ook roddelt doen ze allemaal niemand durft wat te zeggen tegen het haantje kristof alleen julio leroy en nawel eruit met het het haantje eerst salar eruit moet je zien hoe alles veranderd tovias begint het eindelijk in te zien

Beantwoord
Jongen 11 februari 2022 - 12:20

Tobias onbetrouwbaar dat lees je toch van zijn gezicht af maar wat ik niet begrijp : waarom is kristof niet bij de genomineerden terwijl zoveel bewoners zich storen aan hem??? Waarom hebben ze hem dan niet grnomineerd dan kon hij er eindelijk uit , nu zijn er 3 genomineerden die alle 3 op hun manier voor sfeer zorgen en moet 1 eruit terwijl er genoeg zijn die de sfeer niet beter maken maar die staan niet op dat bord , bizar

Beantwoord
Chelly 14 februari 2022 - 12:16

Ik begrijp het wel
Inbellen samenleving is er een leider nodig.Stel Kristof gaat eruit,dan neemt Leroy gelijk zijn plaats in.Daarom wilt Leroy hem eruit hebben.Kristof laat niet met zich sollen.Leroy heb ik geen zinnig gesprek horen voeren,dan weet je wel!

Beantwoord
DUTCHY xgx 11 februari 2022 - 12:38

ik snap niet dat tobias dit niet eerder door had, ik had hem een stuk slimmer ingeschat….

Beantwoord
Yvonne 11 februari 2022 - 13:27

O o Tobias wat val je tegen, eerst stoerdoen over kristian maar nou in de sauna weer kruipen voor hem. Je bent een slapjanus die bang is voor zijn plekje in het huis. Maar vandaag of morgen word je er door de gele kamer gewoon uitgestrekt. Ook door je grote vriend en twee vriendinnen

Beantwoord
harrij driesen 11 februari 2022 - 14:04

kristof en tobias spelen onder een hoedje hou ze in de gaten

Beantwoord
Leeke 11 februari 2022 - 17:09

Weg met Tobias en Kristof.
Tobias laat zijn ware aard zien, waardeloze man.
Manipuleert iedereen, met zijn mooie praatjes.
Kristof is te dominant.
Laat de kijkers nominaties verrichten, krijgen we andere tv.
Kom op bigbrother.

Beantwoord
Chelly 14 februari 2022 - 12:40

Ik lach alleen maar.Iedereen manipuleert!Als je wilt overleven in het spel moet het!Om dan bepaalde bewoners hiervan te betichten getuigt niet van kennis over dit spel.Sommige bewoners doen het zichtbaar en anderen subtiel om rond zogenaamde sterke spelers te hangen.Nu Salar immuniteit heeft zullen Leroy en Julio erg gestrest zijn?

Beantwoord
Chelly 11 februari 2022 - 17:25

De saaie Tobias speelt nu voor leerkracht.Hij staat boven in de poll door zijn vriendschap met Grace.Zonder Salar en Kristof zou het een saaie bedoening zijn daar
Tuurlijk ontstaan er kampen,dat is normaal in zo’n setting.Hij is een week weggeweest en denkt dat alles bij het oude blijft
Het is een spel en elke dag verandert er wat(verhoudingen)
Niets is zo veranderlijk dan het weer en de mens.Il hoop dat Kristof BB wint of Salar.Niemand anders verdient het

Beantwoord
Timothee 11 februari 2022 - 17:58

Tja, nomineer die Kristof dan gewoon met zijn allen, dan zijn jullie er vanaf. Ik weet zeker dat de hele groepsdynamiek veranderd is als hij er uit is

Beantwoord
Desi 11 februari 2022 - 19:00

Zit me van begin af aan al te verbazen over het feit dat alle bewoners de toon van Kristof tolereren, tenenkrommend gewoon. Ben nu blij dat de groep zijn gecommandeer zat aan het worden is. Denk niet dat Kristof zijn toon en houding gaat veranderen, want dat is aard van het beestje. Wel moet hij eens met zijn handen uit zijn kruis blijven!!! Wanneer Kristof en Nawel eruit gestemd zijn zal de sfeer denk ik wat gemoedelijker worden. Hoewel ik Nawel een sterke vrouw vind die goed van repliek kan dienen wanneer iets haar niet aanstaat, zij spreekt zich uit naar zowel de mannen als de vrouwen, waren er daar maar wat meer van, ik vind dat de heren met veel ongepast gedrag naar vrouwen toe wegkomen. Hiermee beweer ik niet dat zij foutloos is, integendeel ze heeft een paar trekjes die niet zo chique zijn.

Beantwoord
Eduard 11 februari 2022 - 22:14

Top van Tobias? Nawel had hem al langer door en durft er oprecht iets van te zeggen!! Volgende keer Kristof weg…. Die baas

Beantwoord
Els 12 februari 2022 - 14:30

Juistem

Beantwoord
Jongen 11 februari 2022 - 23:23

Ja inderdaad ik erger me ook dood aan tobias , dezeman speelt een rol hij lijkt zelfs wat mechanisch , alles lijkt doordacht , wat hij zegt wat hij doet , heb geen fijn gevoel bij hem , en dan peter die heeft zijn eigen ruiten ingegooid door de kant van kristof salar en tobias op te gaan , nu wordt hij gedumpt , hij was beter in begin aan de kant van nawel en amy gebleven maar ja dacht veiliger te zijn bij k en s en toby , hopelijk salar eruit en dan toby en kristof

Beantwoord
Jongen 12 februari 2022 - 08:14

Tobias is een jongen die heel snel geirriteerd is maar hij probeert dat te onderdrukken ( want hij wilt winnen ) maar dit lukt niet altijd en dan komt de ware tobias boven en dan nog iets ze stemmen op peter en daarna roddelen ze dat peter met de groene kamer in de sauna gaat en chilt bij groen , ja hallo jullie hebben hem genomineerd!ik heb vsn in het begin al gezegd dat peter de verkeerde kant heeft gekozen

Beantwoord
Adi 12 februari 2022 - 10:02

Kristof een hele grote ego! Ik word moe van hem. In het begint was hij meer relax en grappig. Nu word steeds meer duidelijk wie een “masker” draagt of ze moeten extreem goed zijn om dat vol te kunnen houden.
Ik merk ook dat in die spel de heren heel erg fanatiek zijn. Mijn advies zou zijn: ga maar lekker chillen en maak plezier want deze momenten komt mens niet zo vaak tegen in zijn leven. Leer van Grace die geniet met volle bak ?

Beantwoord
Jongen 12 februari 2022 - 10:27

Ik snap niet dat mensen vinden dat salar en kristof voor sfeer zorgen , salar heb ik nog nooit een goed gesorek horen voeren , en kristof ook niet en ik irriteer me aan zijn stem op de live stream wat een betweter , geef mij maar de mensen met wat meer diepgang zoals nawel , peter en julio ik heb geen nood aan de flauwe grappen van kristof of salar dus ik hoop vanavond salar eruit dan ligt alles weer open , nawel is een toppertje

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page