Breaking news: Big Brother start 4 januari 2021

Breaking news: Big Brother start 4 januari 2021

Het nieuws waar we op zaten te wachten, wanneer start Big Brother 2021? Pak je agenda erbij, we hebben eindelijk een datum! Geraldine Kemper verklapte gisteren al weten dat het begin januari zou zijn. En inmiddels kunnen we officieel bevestigen dat dit januari is. Vier januari om precies te zijn. Dit heeft Big Brother zojuist via de officiële kanalen bekend gemaakt. De eerste aflevering wordt uitgezonden op RTL4 en RTL5 in Nederland. In België wordt Big Brother uitgezonden op Vier. Vervolgens is Big Brother elke werkdag te zien op RTL5 en Vier. Elke donderdag zal er een live show zijn. De bewoners, naar alle waarschijnlijkheid zeven Nederlanders en zeven Belgen zijn 24/7 te volgen via de livestream op Videoland.  De kogel is dus uit de kerk, en daar hoort natuurlijk een leuk filmpje bij:

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]
Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. marc at 21:17

    stelling zoey zou zeker een nominatie moeten krijgen omdat ze bleef ziten bij de schoon maak in de avond en danielle omdat ze de token heeft mee genomen tijdens de nomnaties zonder dit met de groep te hebben verlegt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *