Home » Hier lees je hoe de binnenkomst van deelnemers Nick en Els ging

Hier lees je hoe de binnenkomst van deelnemers Nick en Els ging

Door BigBrotherNederland

Nick en Els zijn de nieuwe bewoners in het Big Brother huis. Hier schreven we eerder al een nieuwsbericht over. Toen de Big Brother live streams online kwamen werd duidelijk dat de twee inmiddels al in het huis wonen. Tijdens de tv uitzending van 5 januari werd duidelijk hoe de binnenkomst van bewoners Nick en Els is gegaan. De tv uitzending loopt immers enkele dagen achter vergeleken de live streams.

De Big Brother stem roept Liese naar de dagboekkamer. Daar krijgt ze te horen dat er twee bewoners in het geheim het huis in moeten sluipen en zij de twee moet helpen. Ze mogen niet betrapt worden. En jij moet zorgen dat het slaagt vervolgd de stem van Big Brother. De kist moet voor de deur van de gameroom staan. Ze hebben deze kist nodig om de opdracht te laten lukken. Zorg ervoor dat iedereen op tijd naar bed gaat en de slaapkamer niet verlaat. Vertel dit aan niemand benadrukt hij, ook niet aan de nieuwe bewoners. Ondertussen is de rest van de groep bezig met een zwarte kist waarvan ze geen sleutel hebben en vragen zich af wat erin zou zitten. Ze gaan zelfs op zoektocht naar een sleutel. Uiteindelijk gaan de bewoners weer slapen. Liese doet net of ze slaapt en wacht totdat haar mede bewoners slapen. Liese staat uiteindelijk op om te plassen en om te starten met het uitvoeren van de geheime opdracht. Alleen Thomas is nog wakker en vindt het maar verdacht. Liese gaat plassen en daarna plaatst ze de zwarte kist voor de gameroom. Thomas besluit op onderzoek uit te gaan en komt erachter dat de kist verplaatst is. Hij besluit met een aantal mede bewoners de kist in de slaapkamer van de groep te zetten. Liese ontkent vervolgens dat ze iets met die kist te maken heeft. Daarna gaat de groep weer slapen.

Nick en Els sluipen midden in de nacht het Big Brother terrein op. In de tuin ontmoeten de twee elkaar en stellen zich voor. Daarna richten ze zich op een brief die voor hen bestemd is. Hierin staat hun opdracht uitgelegd. De opdracht is 5000 euro waard, ze moeten een parcours afleggen met een spiraal. Elke keer als de spiraal aangeraakt wordt gaat er 250 euro van dat bedrag af. De deur gaat pas open als het einde van de spiraal bereikt is leest Nick verder voor. De sleutel past op de metalen kist. Neem deze kist mee naar de slaapkamer. Wees stil want als jullie betrapt worden verliezen jullie het prijzengeld. De opdracht is geslaagd als jullie als verrassing aanschuiven bij het ontbijt. Nick en Els geven elkaar een zachte high five en Nick gaat aan de slag met de spiraal. Uiteindelijk lukt het om zonder het stalen buizen parcours niet aan te raken en gaat de deur open. De twee sluipen naar binnen op zoek naar de zwarte kist. Uiteindelijk komen ze erachter dat deze in de slaapkamer van de groep staat. Na enig overleg gaat Nick de slaapkamer in om de zwarte kist weg te halen. Helaas wordt hij betrapt en wordt iedereen wakker. De groep maakt midden in de nacht kennis met de nieuwe bewoners en uiteindelijk gaat iedereen slapen. De volgende morgen maakt Theo de nieuwelingen wegwijs in het huis.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page